Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Yani bizimki de bir eurocomp türevi. Arkadaş için de oynuyoruz, shamanımız da iyi bayağı o yüzden öyle yaptık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 bence türk rogueları çok rerörö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 evet baglantıdan dolayı roguela birbirimizi gordugumuzde hep o rogue ilk sapı atıyo ki elim tab-2 spamde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 http://img41.imageshack.us/img41/6463/sabri.jpg bu win lost rate ile bu ratingler normal mi ya. ben girmeyeli bu kadar değişti mi rating sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 1.2k ya kadar mı ne kaybettiginde rating gitmiyo ve 47 47 geliyo ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 O çok saçma bir olay, şimdi şöyle 0'dan başlıyorsun yeni bir takımla rating almaya, matchmaking value'na göre puan veriyor sana. Mesela benimki 1.2k idi, 900'e kadar 47 rating geldi her kazandığımız maçtan. Sonra 10 15 almaya falan başladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ama sanki win/loss oranı düşük olsa bile yüksek rating olabiliyor, eskiden de böyle miydi bu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Bu haftaki skor 4-6 totalde 32 rating yükseldik mesela xD Gelen takımlar ne denli sağlam ona da bakıyor sistem. Bu arada nerf lock, nerf shadowfury, nerf fear, nerf chaos bolt, nerf succubus, nerf spelllock... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Dest lock fena vuruyor hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 fena vurmasının yanında hayvanlar gibi cc yapıyor. :'/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 mulgear6 said: evet baglantıdan dolayı roguela birbirimizi gordugumuzde hep o rogue ilk sapı atıyo ki elim tab-2 spamde sap macrosu daha kolay olmazmı tab basmaya kascana (:P) macro #showtooltip Sap /console targetNearestDistance 10.000000 /targetenemy [noharm][dead] /console targetNearestDistance 41.000000 /cast [harm,nodead] Sap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 bu arada desto lock durdurmanın en kolay yolu ona karşı koycak başka bi lock, şahsen ben affliction oynuorum ve destoyu cc'den çıkartmadan 2v2/3v3de rahatca kesebiliorum.. 3v3 daha kolay oluyo 3kişiye dot yağdırınca healer afallıo yetişemio o kadar çabuk, 2v2de yine full dot,fear,spell lock baktım trinket basıyo howl of terror+teleport+dot+fear gidiyo böle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Macro'larda range check kalktı o yüzden checkdistance mümkün değil. /targetenemyplayer /cast Sap /clear Target Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 aynısını CoE için kullandım kendimde, 2 3gün önce deneyim dedim demekki ondan çalışmadı :P çünkü druid/rogue adamı görüyom ama CoE atmıyodu ^^ #showtooltip Curse of Exhaustion /console targetNearestDistance 15.000000 /targetenemy [noharm][dead] /console targetNearestDistance 41.000000 /cast [harm,nodead] Curse of Exhaustion /dismount [target=target,exists] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Dün huntard/elem shaman geldi, biz resto shaman/rogue oynuyoruz, daha orgazm arenadan yükselirken, heroism açtılar, tam çıktığımızda earthbind totemle earthgrab attılar (hayvan gibi rangei var bu arada totemin talentle, neredeyse bütün arena boyunca ccliyor xD) sonra nukea bir başladılar bana aklım hayalim durdu, 20sn kendimi healledim ama adamlar hiç kıpırdatmadan kestiler beni. Herhalde şu an hunter ve elem shamanın 2v2 yapabileceği tek mantıklı setup. Healer ne olursa olsun indirirler aşağı çünkü (holy paladin hariç belki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genitalic Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Diğer haritalarda loslarsın bir şey yaparsın. Pillarkite ölmedi. RoV biraz garip bir arena. Kim kimi önce keserse olayına dönüyor iş bu burstle. Blizzard insanlar ateşleri yükselen sütunları takip etsin demiş ama pek gerek kalmıyor doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Dün gece izlemedim ama finalde Hydra'ların RMP'si finalde başka RMP'ye yenilmiş. Yaz gelsin de lan turnuva sezonu başlasın ya. Sıkıldık artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Beyler druidler sonunda nerflenmiş. Blizzard sonunda druidlerin son durumlarında bütün 2v2 ve 3v3'ü domine edeceklerini anlayıp duruma müdahale etmiş. Innervate artık druid cycloneluysa mana vermeyecekmiş. Bu son nerf'in druidleri tekrar en düşük representation'lı healer yapması bekleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Acıdım druidlere ne yalan söyliyim aasdasfas. Shaman adına artık buff vs. beklemiyorum da bari şu hex sadece humanoid forma atılmasa, ya da kurbağalar pillar yapamasa lan, en azından miss chance'ı düşsün :'/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 bu hafta yaptığımız maçların nerdeyse hepsi rogue-priest e karşı. bizim bg de hala ilk 100'de rogue priestler > druid warriorlardan. bu tabii ki bizim druid-warrior ların kötü oyuncular olduğunu gösterir. nerf druid warrior more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Yaw geçen sezonun en kötü healer'ıydı druid, paladinler domine ediyodu. O zaman paladinler için bu kadar QQ yaptınız da ben mi kaçırdım.. Kaç tane druid geldi sizin bu sayfalarca yaptığınız kadar QQ yaptı geçen sezon? edit : yanlış yazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 İyi de paladinin olayının tek sezonluk olduğu biliniyordu zaten s1'den, ki s1'de yeterince ağlanmıştı paladin-warrior setupları yüzünden. Ayrıca s6'da druid'in kendini toparlayacağı da biliniyordu, gerek resi, gerek 3.1'deki yancı buffları sayesinde druid dolaylı olarak da bufflandı. Son olarak söylemek gerekirse, druidin şu an saçma olma nedeni bence tree formdur, hem deli gibi armor, hem mobility. Caster form bufflansa tree form pvp için nerflense druid skill based adam gibi bir class olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Kenu said: bu hafta yaptığımız maçların nerdeyse hepsi rogue-priest e karşı. bizim bg de hala ilk 100'de rogue priestler > druid warriorlardan. bu tabii ki bizim druid-warrior ların kötü oyuncular olduğunu gösterir. nerf druid warrior more. Nerf druid warrior "more" kısmına bayıldım. 3.1'de bir tane resto nerf'i var mı ? 3.1.2'de gelenler: Innervatin verdiği mananın saçma derecede artması Drink buff, druidin en rahat içebilen class olduğunu düşünürek Rocket boots nerf, istediğiniz söyleyin, bu da druid'e doğrudan olmasa da buff'tır. Priest'in belki de tek fear şansını aldı blizzard. Gerçekten ağır nerflemişler ya, çok duygulandım : ( Sezon 6'nın ilk haftasında herkes bakıyorum SK gaming top100 listesini linkliyordu. Neden artık linklenmiyor ? 16.3 War druid 15.6 Dk Druid 14.6 DK paly 11.5 Disc Priest Rogue, 6.3 Ret Druid Hmmm 38.1% Druid takımları bayağı ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 oluum yeter lan oyundan soğuttunuz ne menem bi oyunmuş ne allahsız blizzmiş. sevin birbirinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Yahu tartışıyoruz şurada Dinan'ım sıkma canını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar