Wispy Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Bazen cidden Cücenin trollemeye çalıştığını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 o ne salak youtube videosu öyle sct açamamış spikerlik yapmış videonun ortasına dingo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Wispy said: Bazen cidden Cücenin trollemeye çalıştığını düşünüyorum. Ben öyle oldugunu umuyorum. Çünkü hiçbir fikri yok aslında pvp hakkında, öyle atıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Onu bunu bırakın da 3 günde 1 epic gem geliyor, imba :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Eeeeeepic gemlerin fiyatları düşecek herhalde bu durumda. Varsa elinizde çıkartın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Evet, sonra gelen honorla ben bi bot daha alıp rocket basayım, duellarda sinir bozarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 BG essek gibi sira bekliyorum ama ne gelen var ne giden Dunemaul sunucusundayim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Phae said: Evet, sonra gelen honorla ben bi bot daha alıp rocket basayım, duellarda sinir bozarım. Bot demişken, bubble açıp rocket basan paladinler var, çok gülüyorum. /use Escape Pod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ana çok ii fikir ben engineering mi kassam bubbladinime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Gangren said: Onu bunu bırakın da 3 günde 1 epic gem geliyor, imba :p nerden geliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Shadow priest <3 Warriorlardan hıncımı alıyorum ssafa. Vanilladan beri en parlak günleri heralde PvP'de. Duelde mage ve affli lock da alsam tamam olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Aslinda pve oynuyorum ama Honor la alinan su boot tan iyisini bulamiyorum HC lerden. Sadece feet kötü durumda suanda. Fakat Wotlk ya daha hic bg ye girmedim. Burning Legion Horde hangi BG'lerde avantajli? En hizli nasil honor kasarim? Sadece bi item a ihtiyacim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 En temizi WGye girip butun questleri al sonra ordan cıkıp random BG yap şanslı isen 1-2 gunde item alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Şu an hiç birşey yapmadan sırf random bg spamlasan 3-4 saatte 40kya yakın honor geliyor zaten, üstüne bir de wg yapınca gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Simdi hanginizin dedigi dogru mrk ettim acikcasi, biri 1-2 günde sansliysan alirsin diyo, digeri 2-3 saatte alirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 İkimiz de doğru söylüyoruz çünkü oynama süresiyle ve sıra beklemekle alakalı olay. Mesela wsg gelirse şanslıysan 10dkde bitiyor maç bir de sıralar instantsa 11-12dk'de 4k 5k honor alabiliyorsun; ha ama yine wsg gelirse 25dk'de bitiyor maç bir de 10dk sıra beklersen ve kaybedersen 35dk'de 2k honor alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 AV gelir rush yakalarsın 4 dakikada alırsın 3800 honor veya rush elinde patlar 30 dakikalık oyuna doner ve kaybedersin alırsın babayı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 vazgectim craft item yaptirdim. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 2x wraithful aldim 1 gunde random bg harbi saglam honor getirior ustune bide baya kaybedioruz ally olarak cukturuboktan homorush serverinda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 sıra önemli işte sıralar çok uzun horde un genelinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 xunn,wispy sizin eleman skypeda online. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 o degil de lock rogue güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Blockladı mı bu herif bizi anlamadım ya. Skypte Onlineım ben görmedim kimseleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 hala online valla.arayıp küfrediyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Abi sinir oldum o priest'e. Adam girip iki maç attı, süper gidiyor, pat diye çıktı brb diyip hala yok. Aha şimdi çaldırdım, meşgule düşürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar