Phae Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Sparkcaster said: ahmet pvp yapcaz pvp yapcaz rog kas dedin hani nerdesin Off-pieceleri tamamla wep alırım sana 1 günde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Cuce said: 3v3 tür 5v5 tyir, sonucta silah almak icin pvp yapıyo olmıycam, adam gibi competetive arena yapmak için oynuyo olucam, bi işime yaramaz yanı dediğin şey. Abi şey yapalım, eğer competetive kasacağım diyorsan, warrior oynayabileceğin en kolay ve sorumluluğu az olan şey. Lakin 3v3'te mage'le sync olmuyor, o yüzden istersen başka char bulur oynarım seninle, istersen sen char bulursun alırım seni. Msn'e gel olm. Şu Pve vs PvP nelere kadir oldu akşam akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paladin mage warrior yapın, en sync olduğu setup o. Ya da 5v5 rmpwarrpala yapın. Gerçi 2.5k takımların bile 1.5k takımlardan pek farkı yok 5v5te genelde en çok critleyen kazanıyor maçları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Cuce said: iyi abi illa buysa kac para pvp gearlı warrior, nedir yanı alalyım bı tane oynıyalım u must earn ur gear young padawan. :) Cuce said: valla oturup izlediyorum 2 senedir wcgde sağda solda, yok yani, valla abartıldığı kadar değil. http://www.youtube.com/watch?v=Gy8UZR72o9c&feature=related cidden çok basitmiş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 yanı bir ornekle geliyosunuz ayrıca komik oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ya hayır, oynamıyormuşsun yazılanlara göre. niye inatla "izledim kolay ki" diyorsun ben oraya takıldım. ben de formula 1 izliyorum çok kolay abi. düğmelere falan basıyon gidiyo işte. sürmedim ama skillcap düşük orada. gibi bişi bu yani. ayrıca sc2 yi bağlamak elma ile armudu kıyaslamak olmuş. argüman sıkıntısından saldırdın sanırım. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ikisi de bilgisayar oyunu değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 iyi de tartışılan şey wow'un en yüksek skillcap oyun olduğu değil burada. pve/pvp loot/reward optimizasyonu. böyle bir konu da çıkıp da 'ben burda 1500 olamıyom ama sc2'de cok iyiyim bak' demek ultra alakasız. neyse herkese iyi geceler canlar. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 SC2 ne alaka ya komik örnekler vermeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Hello Kity WoW'dan daha dengeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 yahu ben dedim, büyütüyosunuz wow'ın pvpsini, siz köpürdünüz. bişi demedimki, halada derim yanı abartıyosunuz diyo. Sonucra oyun bu skill capini baska oyunlara gore oranlıycazda konuscaz. bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 SC2nin PvEsi nasıl? Kaldı ki WoW pvpsini sen beğenmiyor olabilirsin bu genelleme yapma hakkı vermez iyi degil diye. Ben seviyorum dengesizlikleri olsa dahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 yahu genelleme yapmak ne demek abso, fikrimi söylüyorum burda. sana aptal demişim gibi gelme yanı, yok böyle bir söylemim. Wow arenasını mmorgp olarak göremezsiniz zaten artık. Deathmatch olarak bakıcaksınız ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Ne yazıkki mmo ama, world pvpnin mape indirgenmiş hali. Karakterinin arka planı doğrudan oyunu etkliyor. Hani senin dediğinin mantıklı olması için dota ya da hon tadında olması gerekirdi oyunun, karakterin maça 0'dan başlasaydı vs. Zaten pvpcilerin kızdığı nokta da orası, arena mmo mantığından uzaklaştırılmaya çalışıyor, özel itemler, rating req.ler falan getirilerek ama diğer yandan pve kısmı doğrudan ratinglere titlelara etki ediyor. Adamlar pvp yaparak en iyi ihtimalle 1 haftada alınabilen t1 wepten daha iyisini 10dkde alabiliyor. 50dk daha devam ederlerse de oyunu bozan trinketi alıyorlar. T2 wepten daha iyisini alabilmek için de bir kaç hafta nerf bekleyip daha sonra boss tacticlerini okumak yetiyor. Yoksa çıkıp da wow pvpsi imba pvesi sux pveciler salak falan demedi kimse, aksine pve carebearlar gelip trollledi topici, sonra drama başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 wow da 1 item için ne gerekiyorsa onu yapcan arkadaş işin sırrı o baktın iyi silah var hop pve den al sonra bırak pve yi sevmiyorsan baktın pvp de var ordan al yani herkes eşit sonuçta zaten mmo gibi bir oyunda bu kadar çeşitli kombinasyonu olan bir oyunda eşitlik sağlanmaz blizzardın da istediği o yönde bazen buff bazen nerf işte sonuçta bizi oynatıo bizim aklımıza giriyor burda tartısmalarını sağlatıyor mu adamlar işte amaçları o yani takılın eğlenin yav sidik yarıştırmaya gerek yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 deadwoll said: Ne yazıkki mmo ama, world pvpnin mape indirgenmiş hali. Karakterinin arka planı doğrudan oyunu etkliyor. Hani senin dediğinin mantıklı olması için dota ya da hon tadında olması gerekirdi oyunun, karakterin maça 0'dan başlasaydı vs. Zaten pvpcilerin kızdığı nokta da orası, arena mmo mantığından uzaklaştırılmaya çalışıyor, özel itemler, rating req.ler falan getirilerek ama diğer yandan pve kısmı doğrudan ratinglere titlelara etki ediyor. Adamlar pvp yaparak en iyi ihtimalle 1 haftada alınabilen t1 wepten daha iyisini 10dkde alabiliyor. 50dk daha devam ederlerse de oyunu bozan trinketi alıyorlar. T2 wepten daha iyisini alabilmek için de bir kaç hafta nerf bekleyip daha sonra boss tacticlerini okumak yetiyor. Yoksa çıkıp da wow pvpsi imba pvesi sux pveciler salak falan demedi kimse, aksine pve carebearlar gelip trollledi topici, sonra drama başladı. ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Serious business is serious. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Pve söyle kolay Pvp söyle zor muhabbetini bi geçemediniz yahu Pve de sağlam guild bulunucak pozisyonun gerektirdiği Dps/Hps hakkı verilicek dkp kasılıcak item düşücek de alınıcak Pvde sağlam takımdaşlar bulunucak rating kasılıcak sezon bitcekde title gelicek de ölme eşşeğim ölme Pve söyle pve böyle diyeninde pvp söyle pvp böyle diyeninde anlını karışlarım ikiside roket bilimi değil aklı nazır insanlar yeteri kadar emek verdiklerinde istedikleri yere geliyor demi? iki cephe hakkındada atıf yapmadan önce düşünmek lazım (Buraki kişilerde olabilir yada offical arena elitist jerk vb yerlere yazanlarda olabilir) Adamın biri 2200 hebe 2500 lelö yok 2800 reröre derken herhangi bi sezonda bi gladı ne bileyim 2k si bile yoksa ben pekde sallamam.(Vindication bile kabülümüz :D) Yada bi başkası akıllara sakat cc 25 normal!!! achievementi ile hc anuba LK ya sindragoya mimirona algalona vs vs hedö hüdü derse onuda sallamam kaileye almam şahsen Ya tamam illaki yüzeysel eleştiri yapacak kadar oyun bilgisi vardırda kardeşim Heroic LK25 ile 2200-2500 rating aynı kefeye sığmaz söylemedi demeyin sonra diretirseniz valkry kapar atar aşağı vallahi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Regalya said: Pve söyle kolay Pvp söyle zor muhabbetini bi geçemediniz yahu Pve de sağlam guild bulunucak pozisyonun gerektirdiği Dps/Hps hakkı verilicek dkp kasılıcak item düşücek de alınıcak Pvde sağlam takımdaşlar bulunucak rating kasılıcak sezon bitcekde title gelicek de ölme eşşeğim ölme Pve söyle pve böyle diyeninde pvp söyle pvp böyle diyeninde anlını karışlarım ikiside roket bilimi değil aklı nazır insanlar yeteri kadar emek verdiklerinde istedikleri yere geliyor demi? iki cephe hakkındada atıf yapmadan önce düşünmek lazım (Buraki kişilerde olabilir yada offical arena elitist jerk vb yerlere yazanlarda olabilir) Adamın biri 2200 hebe 2500 lelö yok 2800 reröre derken herhangi bi sezonda bi gladı ne bileyim 2k si bile yoksa ben pekde sallamam.(Vindication bile kabülümüz :D) Yada bi başkası akıllara sakat cc 25 normal!!! achievementi ile hc anuba LK ya sindragoya mimirona algalona vs vs hedö hüdü derse onuda sallamam kaileye almam şahsen Ya tamam illaki yüzeysel eleştiri yapacak kadar oyun bilgisi vardırda kardeşim Heroic LK25 ile 2200-2500 rating aynı kefeye sığmaz söylemedi demeyin sonra diretirseniz valkry kapar atar aşağı vallahi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Dayı üstünde hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 http://i44.tinypic.com/2d6wmd5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 aahah resim harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 bence casual 2'sini dövse bu kadar tartışmanın üstüne daha güzel olurdu .. Kesin lan hesabı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 X: programlanmış, düşmanın ne yapacağı baştan sona bilinen savaşlar. Y: anlık kararlara göre değişen, düşmanın sağının solunun belli olmadığı savaşlar. hmm... acaba hangisi zor... hangisi daha çok "skill" ister acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 yalnız bi süre sonra pvp de nerde neyin en iyi hareket olduğu tecrübeyle ezber gibi bişey oluyo. ama tabi daha çok skill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar