Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WotLK Arena, BG, World PvP Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Cuce said:

3v3 tür 5v5 tyir, sonucta silah almak icin pvp yapıyo olmıycam, adam gibi competetive arena yapmak için oynuyo olucam, bi işime yaramaz yanı dediğin şey.

Abi şey yapalım, eğer competetive kasacağım diyorsan, warrior oynayabileceğin en kolay ve sorumluluğu az olan şey. Lakin 3v3'te mage'le sync olmuyor, o yüzden istersen başka char bulur oynarım seninle, istersen sen char bulursun alırım seni. Msn'e gel olm.

Şu Pve vs PvP nelere kadir oldu akşam akşam.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

iyi abi illa buysa kac para pvp gearlı warrior, nedir yanı alalyım bı tane oynıyalım

u must earn ur gear young padawan. :)

Cuce said:
valla oturup izlediyorum 2 senedir wcgde sağda solda, yok yani, valla abartıldığı kadar değil.

http://www.youtube.com/watch?v=Gy8UZR72o9c&feature=related
cidden çok basitmiş. :)
Sosyal ağlarda paylaş

ya hayır, oynamıyormuşsun yazılanlara göre. niye inatla "izledim kolay ki" diyorsun ben oraya takıldım.

ben de formula 1 izliyorum çok kolay abi. düğmelere falan basıyon gidiyo işte. sürmedim ama skillcap düşük orada. gibi bişi bu yani.

ayrıca sc2 yi bağlamak elma ile armudu kıyaslamak olmuş. argüman sıkıntısından saldırdın sanırım. :p
Sosyal ağlarda paylaş

Ne yazıkki mmo ama, world pvpnin mape indirgenmiş hali. Karakterinin arka planı doğrudan oyunu etkliyor.

Hani senin dediğinin mantıklı olması için dota ya da hon tadında olması gerekirdi oyunun, karakterin maça 0'dan başlasaydı vs.

Zaten pvpcilerin kızdığı nokta da orası, arena mmo mantığından uzaklaştırılmaya çalışıyor, özel itemler, rating req.ler falan getirilerek ama diğer yandan pve kısmı doğrudan ratinglere titlelara etki ediyor.

Adamlar pvp yaparak en iyi ihtimalle 1 haftada alınabilen t1 wepten daha iyisini 10dkde alabiliyor. 50dk daha devam ederlerse de oyunu bozan trinketi alıyorlar. T2 wepten daha iyisini alabilmek için de bir kaç hafta nerf bekleyip daha sonra boss tacticlerini okumak yetiyor.

Yoksa çıkıp da wow pvpsi imba pvesi sux pveciler salak falan demedi kimse, aksine pve carebearlar gelip trollledi topici, sonra drama başladı.
Sosyal ağlarda paylaş

wow da 1 item için ne gerekiyorsa onu yapcan arkadaş işin sırrı o baktın iyi silah var hop pve den al sonra bırak pve yi sevmiyorsan baktın pvp de var ordan al yani herkes eşit sonuçta zaten mmo gibi bir oyunda bu kadar çeşitli kombinasyonu olan bir oyunda eşitlik sağlanmaz blizzardın da istediği o yönde bazen buff bazen nerf işte sonuçta bizi oynatıo bizim aklımıza giriyor burda tartısmalarını sağlatıyor mu adamlar işte amaçları o yani takılın eğlenin yav sidik yarıştırmaya gerek yok yani.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Ne yazıkki mmo ama, world pvpnin mape indirgenmiş hali. Karakterinin arka planı doğrudan oyunu etkliyor.

Hani senin dediğinin mantıklı olması için dota ya da hon tadında olması gerekirdi oyunun, karakterin maça 0'dan başlasaydı vs.

Zaten pvpcilerin kızdığı nokta da orası, arena mmo mantığından uzaklaştırılmaya çalışıyor, özel itemler, rating req.ler falan getirilerek ama diğer yandan pve kısmı doğrudan ratinglere titlelara etki ediyor.

Adamlar pvp yaparak en iyi ihtimalle 1 haftada alınabilen t1 wepten daha iyisini 10dkde alabiliyor. 50dk daha devam ederlerse de oyunu bozan trinketi alıyorlar. T2 wepten daha iyisini alabilmek için de bir kaç hafta nerf bekleyip daha sonra boss tacticlerini okumak yetiyor.

Yoksa çıkıp da wow pvpsi imba pvesi sux pveciler salak falan demedi kimse, aksine pve carebearlar gelip trollledi topici, sonra drama başladı.

ok
Sosyal ağlarda paylaş

Pve söyle kolay Pvp söyle zor muhabbetini bi geçemediniz yahu
Pve de sağlam guild bulunucak pozisyonun gerektirdiği Dps/Hps hakkı verilicek dkp kasılıcak item düşücek de alınıcak
Pvde sağlam takımdaşlar bulunucak rating kasılıcak sezon bitcekde title gelicek de ölme eşşeğim ölme
Pve söyle pve böyle diyeninde pvp söyle pvp böyle diyeninde anlını karışlarım ikiside roket bilimi değil aklı nazır insanlar yeteri kadar emek verdiklerinde istedikleri yere geliyor demi?

iki cephe hakkındada atıf yapmadan önce düşünmek lazım (Buraki kişilerde olabilir yada offical arena elitist jerk vb yerlere yazanlarda olabilir)
Adamın biri 2200 hebe 2500 lelö yok 2800 reröre derken herhangi bi sezonda bi gladı ne bileyim 2k si bile yoksa ben pekde sallamam.(Vindication bile kabülümüz :D)

Yada bi başkası akıllara sakat cc 25 normal!!! achievementi ile hc anuba LK ya sindragoya mimirona algalona vs vs hedö hüdü derse onuda sallamam kaileye almam şahsen

Ya tamam illaki yüzeysel eleştiri yapacak kadar oyun bilgisi vardırda kardeşim Heroic LK25 ile 2200-2500 rating aynı kefeye sığmaz söylemedi demeyin sonra diretirseniz valkry kapar atar aşağı vallahi :D
Sosyal ağlarda paylaş

Regalya said:

Pve söyle kolay Pvp söyle zor muhabbetini bi geçemediniz yahu
Pve de sağlam guild bulunucak pozisyonun gerektirdiği Dps/Hps hakkı verilicek dkp kasılıcak item düşücek de alınıcak
Pvde sağlam takımdaşlar bulunucak rating kasılıcak sezon bitcekde title gelicek de ölme eşşeğim ölme
Pve söyle pve böyle diyeninde pvp söyle pvp böyle diyeninde anlını karışlarım ikiside roket bilimi değil aklı nazır insanlar yeteri kadar emek verdiklerinde istedikleri yere geliyor demi?

iki cephe hakkındada atıf yapmadan önce düşünmek lazım (Buraki kişilerde olabilir yada offical arena elitist jerk vb yerlere yazanlarda olabilir)
Adamın biri 2200 hebe 2500 lelö yok 2800 reröre derken herhangi bi sezonda bi gladı ne bileyim 2k si bile yoksa ben pekde sallamam.(Vindication bile kabülümüz :D)

Yada bi başkası akıllara sakat cc 25 normal!!! achievementi ile hc anuba LK ya sindragoya mimirona algalona vs vs hedö hüdü derse onuda sallamam kaileye almam şahsen

Ya tamam illaki yüzeysel eleştiri yapacak kadar oyun bilgisi vardırda kardeşim Heroic LK25 ile 2200-2500 rating aynı kefeye sığmaz söylemedi demeyin sonra diretirseniz valkry kapar atar aşağı vallahi :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...