Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WotLK Arena, BG, World PvP Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Wispy said:

Tamamen alakasız bir konudan bahsediyorsun, PvP dengeli mi değil miyi tartışmıyoruz burada.

Ama konuya değinmişken, L2 setup your kills.

önceki mesajada verecek cevabın yok tabi.

Tümüyle alakalı. Kimse dengesiz bir oyundaki basarını skill olarka algılamaz. Bunu kabul etmek lazım önce.
Sosyal ağlarda paylaş

Kime göre neye göre denge yani warriorlara nerf gelince dengeli olacak mı eğer öyle ise bundan sonra PVPye dengeli diyebilir misin? PvPde denge diye bişi sözkonusu değil.
PvEde denge diye bi konu yok zaten karşımızda bi hesap makinesinden hallice içgüveysi çıkarıyorlar vur babam vur healle babam healle.
Sosyal ağlarda paylaş

çok güldüm olaylara yalnız, pve ye olan tüm /salute umu da geri aldım afedersiniz.

Allah aşkına o 5 m2 de ne taktiği vs diyen arkadaş bu forumda wowla ilgili videoların olduğu bi topicte orangemarmalade in 2vs1 aldığı oyunun how to videosunu bi izlesin, bırak uygulamasını eğer o videoyu anlarsa ben de pvp yi bırakıp 45756756 saat token kasıp dikilicem lich kingin karşısına, hadi hodri meydan.
Sosyal ağlarda paylaş

böyle pvpciler gelip
i has skill 2.4k rating diyolar ya bayılıyorum
takımına bakıyosun
DK-Pala-warr

Omfg you got skillz dude

yada almıs PVE İLE eline 2 tane imba silah
2 hafta da bg leechlemiş sonra çakma takımları yenmiş artislik yapıyo
bırakın bu olayları
pvp istiyosanız gidin fight club yapın da wow oynamayın
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

Wispy said:

Tamamen alakasız bir konudan bahsediyorsun, PvP dengeli mi değil miyi tartışmıyoruz burada.

Ama konuya değinmişken, L2 setup your kills.

önceki mesajada verecek cevabın yok tabi.

Tümüyle alakalı. Kimse dengesiz bir oyundaki basarını skill olarka algılamaz. Bunu kabul etmek lazım önce.

Hangi önceki mesajdan bahsediyorsun ?

Bu oyunda FOTM comp oynamayıp da Rank 1 olan insanlar da var, onlar da yeteneksiz, evet.
Sosyal ağlarda paylaş

Yani şurda birebir tanımasam gladyatör title adamın nasıl aldığını bilmesem diyeyim ki çok zor PvP ya.
Anlamadığınız yada basmayan nokta bu oyunun PvE'si de PvP'si de kolay.
Yok PvE kolay PvP zor falan değil yani. OP setup seçip OP setup'la buff/nerf setup'ı bozana kadar oynayıp biraz tecrübeyle fix arena yapmak PvP dediğiniz de.
Yani ortada her setup'ın her setup'ı yenebildiği bir taktik savaşı falan olsa diyeyim ki okey. Bir adam gelip bir tane silahla sizi yeniyorsa zaten bırakın oynamayı neden ağlıyosunuz ki? Onun dengesizliği atıyorum x bi class'ın OP skillerinden daha fazla etkilemez arenanızı korkmayın.
İşin komik yanı pvp de yapıyorum pve de. Ki hani milyon tane de farklı oyun oynadım. Açıkça söylüyorum ne pve'sinde ne de pvp'sinde zerre kadar kafamı yorduğumu söyleyemem. Ortada bir strateji oyunu falan yok dotadan bile kolay bi oyun WoW. Bir sürü aptalın bu oyunu oynayabiliyor olması da zaten basit bir örneği yani.
Ha madem bu kadar kolay PvE,PvP ciler çok iyi PvE de yapın nolucak. Bu kadar çok etkiliyorsa arenanızı girin kesin bi LK alın silahınızı. Zor değil Shadow's edge için 2 tane quest parçası almak...

p.s: Son olarak ben bu oyunu PvE'si contenti hikayesi için oynuyorum. Çok meraklıysanız PvP yapmaya Counter-Strike falan oynayın. MORE SKILLZ LESS ITEMS GOGOGO FIRE IN THE HOLE
Sosyal ağlarda paylaş

Abi adam iyi çünkü. Kötüler gibi forumda sağa sola laf atıcağına showunu yapıyor.
Partner bulamadım ondan eziğim yapmıyor yani.

Ve hatta HC yaparken full Wrathfull gearı olup 3 kuruş dps yapamayan en basit HC taktiğinde bile faillayan adamlar gördüm o kadar da yetenekli görünmediler açıkçası bana.
Sosyal ağlarda paylaş

pve zor pvp kolayı zaten pve yapan arkadaşlar çıkardı. Burada pvp yapan herkes çok iyi biliyor ki wow un pvp balance ı çıldırtıcı derecede ki bunu kendi forumunda uzun uzun tartışıyor bu ahali. Ancak benim savunduğum pvp için gerekli yetenek pve için gerekli yetenekten daha fazla. Ben pvp yi becerenin einstein olduğunu savunmuyorum ki, gördüğüm kadarıyla kimsenin de böyle bi iddiası yok.

fotm setuplara gelince burada i has skills we are tsg diyen pek takım yok zaten. tsg oynayıp beceremiyorum diyip soru sorabilecek kadar cesur insanların yorum yaptığı bi yerde gelip de böyle iğnelemeler pek seviyeli değil. Ben yapılan yorumlar üzerine daha da yorum yapmak istemiyorum, herkese bol pve li bol pvp li günler, saygılar.

/cheers
Sosyal ağlarda paylaş

ben şahsen wow pvpsi sevmiyorum çünkü herşeyi rock>paper>scissors kalıbına oturtmak mümkün. 1v1 de 2v2 de 3v3 de. o kadar gelip bişeyler sorayım öğreneyim 2k+ üstü oynamış adamlardan diyorum, konuşuyoruz burda sonra ya skill test yapıyosunuz diyorum şunu şunu yapıyorum o zaman da 2v2 bırak TSG koş diyosunuz. ya da o quedodge diyosunuz falan yani. o nası bi pvp sistemi. ben istediğim setupla (DK hunter girmiyoruz tabi, istediğim healerla oynamak istiyorum mesela, 2v2 istiyorum) yapamıycaksam. sırf bi noktaya gelebilmek için 1453897 tane takımın kullandığı kazanma şansı bariz daha yüksek olanla oynamak zorundaysam yerim öyle pvp'yi. sırf bu yüzden eğlenmiyorum pvpden. 2-3 günde bi canım çekince yapıyorum 1.8k civarında sürünüp duruyorum anca.
bana pvp'nin eglenceli gelmesinin sebebi daha intense daha böyle her an gözlerin fıldır fıldır kalbin güpgüp oldugu anlar yaşatması olsa gerek. pve 'de minik hatalar kabul edilebiliyor (2-3k lık dmglar yemek gibi, 15k dmg yersen o zaten minik değildir) ama pvp de minik hatadan maç kaybediyosun o heyecanı güzel geliyor. yoksa şuraya 2590 sayfa yazıyosunuz 2k+ manyak oluyo, sonsuz bi satranç tahtası gibi oluyo falan komik geliyor bana. yeni skill mi açılıyor acaba 2k dan sonra diye merak ediyorum. günde 10 saat raid yapan adam pvp ye başlasa günde 10 saat pvp yapsa 1 ayda 2.2k yı görür zaten. tabi mal değilse. ortalama üstü bi adamsa. PvE'nin bu kadar hor görülmesi çok clicker var piyasada heroiclere bile girebilen guildin sırtından ondan sanırım. haklısınız onda eet.
Sosyal ağlarda paylaş

Achtel said:

Abi adam iyi çünkü. Kötüler gibi forumda sağa sola laf atıcağına showunu yapıyor.
Partner bulamadım ondan eziğim yapmıyor yani.

Partner bulamadımı bana söylüyorsun herhalde, benden başka yazan olmamıştı.
Var senin bir kuyruk acın ama çözemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...