Golden Virginia Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 druide mana burn kasmasın priest anlamsız mage-druid için anlamsız warrioru kitelayım derken innervate açıp pillar yapar. 2nizden biri bile dispelleyemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Biz öyle kendini güvende sanan drudlerin innervatelerine çok mass dispel salladık azizim. Mage cooldownları bitene kadar inmezse druid stunlarda mana burn kasmak en iyi çare cd'ler gelene kadar. yoksa baskı tutamazsın. Bu oyunda sevdiğim oydu zaten, en iyi damage avoidance yine baskı kurmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Best defence=good offence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 zaten ofansif dispeller konusunda laf anlatamıyorum prieste de darlıyim biraz daha. manam bitiyo diyo her şeye hehe, dps yapıcan benle diyorum oom oluyorum diyo. targetı dispellicek manam bitti falan diyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Düzgün priest bul bence, priest zaten spell costları ve oynanışı yüzünden uzun ve defansif fightlarda yalan oluyor, hani druid/shaman gibi kaçma şansı, paladin gibi regain olayı yok. O yüzden 2 dps gibi oynamanız lazım çoğu zaman. 2v2'de başka türlü tutunamazsınız. Biz mesela paladin/warr gibi takımlar uzun süreçte pataklayacağı için warriora gidiyoruz rogue/pri olarak, daha da maç kaybetmedik gibi birşey o setupa, ama manam biter diye hiç bakmıyorum sonuçta burst olmasa manam yine bitecek. Adam gibi paladine mana burn de atılmıyor, mana poolları da fazla. Kaldı ki dispele manam kalmıyor diyen adam mana burn atmaya da kıyamaz lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 xunn range dışına nasıl mass dispell atıyorsunuz onu da söyleyin bilelim. ne bilim bem arenada köprü altına fln eskidendi o innervate atıp bear formda ortada bekleyen druidler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Masquerade said: hotsuz yakalayıp freeze/cs ile shatter combosu yapıcan, priestin asistleyecek. freeze'de abanıyosun .. priest freeze'in bitiminde hot attırmadan veriyo fear'ı .. sonra priest'le birlikte vur.. fear'ın bitimine silence .. paket. Veya önce silence sonra fear.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Pillar arkasına giderse adam pilların köşesine atıyorsun, range çemberi pilların arkasına da mass dispel atıyor. Ama köprü altına vs. tabii sokulmaz, olay esasen innervatein geleceğini sezip druid attığı anda ccye alabilmek onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 "Golden Virginia" said: xunn range dışına nasıl mass dispell atıyorsunuz onu da söyleyin bilelim. ne bilim bem arenada köprü altına fln eskidendi o innervate atıp bear formda ortada bekleyen druidler. konusuo o bos bos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 İyi druid zaten 5% manası varken kullanmaz innervatei. Baskı altında da kullanmaz. Muhtemelen priest cyclonedayken basar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 retri paladinimle azcık arena yapayım dedim buldum tradeden bir druid - ikimizde de 900-1k ressi var dedik yaparız 1500-1800 falan eğleniriz neyse rating oldu 500 falan karşımıza bir warri druid çıktı giriştim ben warri ye baktım komik vuruyor çekmiş kalkanı falan switch yaptık biraz druid kovaladım falan derken baktım warri kalkanı indirmiş benim druidi kovalıyor arada cyclone rep hammer falan derken öbür druid pillar arkasında kaldı warri gg oldu bütün bunlar 15dk falan sürdü şimdiii oh aldık maçı falan derken druid i 2v1 yaklaşık 30 dk kovaladık lan ölmüyor herif - benim burst imkanı yok yetmiyor adamı tek stunda indirmeye , zaten hemen de fulluyor kendini nasıl kesilir bu druid arenada heal reduce olmadan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Wispy said: İyi druid zaten 5% manası varken kullanmaz innervatei. Baskı altında da kullanmaz. Muhtemelen priest cyclonedayken basar. eet artık öyle eskidendi alıoduk druidleri çerez gibim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 2 resto druid girse oyuna 2side sağlam itemlı. Karşı tarafın healerının manası bitene kadar hayatta kalıp sonra healerı kesseler sizce nasıl olur? :P Elbette karşıya az ama istikrarlı dmg verecekler yani uzun yorucu ama azimli bir maç olacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 cc yiyip ölürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 1 resto 1 dps ccye karsı dahamı dayanıklı? yooo. ama resto druid manası bıtmış healerı bile kesemiyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 2 resto druid gelse birini ccye sokup ötekini patlatırlar gg. Druid kesmek çok büyük bir olay değil. Bir de healerların manaları anca focus altında problem oluyor. Yoksa dpse peelletip cayır cayır su içer karşı takımın healeri, zaten sadece shieldla hotla falan %90 mana oynar bütün oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Arenada 1 healer DPSi hayatta tutuyorsa hatta kendine focus fire anında dahi hayatta kalabiliyorsa 2 healer daha rahat kalır bence. Öldürmesi işkence olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 yok be abso olmaz o iş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Bir heyecan, bir tutku benimkisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 yapma demiyorum hobi olarak yine yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 abso priest-rogue uz biz karşımıza gene disc priest ve holy pala geldi maç epey uzun sürdü ikisine de mana burn atıp, divie pleayi dispelleyip shadow fiendi fearlamam gerekti en son priesti ayrı bi yere çektik pala epey zuakta kaldı son manamla holy fire attım öldü itşe şansa eziyet evet ama oynayana da eziyet :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 İşte o son manan resist olsa mesela karşı taraf kazanabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 "Golden Virginia" said: xunn range dışına nasıl mass dispell atıyorsunuz onu da söyleyin bilelim. ne bilim bem arenada köprü altına fln eskidendi o innervate atıp bear formda ortada bekleyen druidler. Mage priest oynarken priest'in range'inin dışında işi ne druidin? Priest'in bütün oyun boyunca druidin götünde olması lazım. Ki biz freeze atıp sonra fear basmıyoruz, mutlaka fear'la pillardan söküyoruz sonra freeze shatter+holyfire geliyor. Bunu hızlı 3 kere yaparsan ölüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 yaw kesemezsin belki de 2 healer'a da ölmezsin işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 1 fury warrior 1 rogue arenada bi Hot Streak'i alamadık. en fazla arka arkaya 8 kazanabildik :( Güncelleme:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar