trix Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 UD Arms Warriorum ben bu arada, armory de su; Armory Ya açıkçası arada muhabbet edebileceğim adam olsun, biraz raid biraz pvp =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 amateur allure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 glad hedeflediğim yok zaten eheh, bu gearla olmaz en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 s5 hatırası http://www.youtube.com/watch?v=DJI01lQHbxk s8 başlamıyacak galiba bu hafta. ne blue post var ne set ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Yeni sezonda double healer setup denicez. Warrior/Ben(R.Druid)/Priest Daha önce bir kaç kere karşımıza gelmişti bu setup ama hiç yenildiğimiz olmamıştı 2 sezon önce dk/retri/druid oynarken.. O yüzden kafamda taktikler tam olarak oturmadı .. Fikirlere açığım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Video muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 ahaha video harika cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 bryntroll istiyorum sezon başlamadan ben. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 ahahaha imba video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 bi haber var mı ya s8den,takip edemiyorum hiç,wow da yok zaten evde,eğer çarşamba başlıyosa kafeye gidicem sırf ilk gün oynamak istiyorum,forumlara baktım biraz da hiç blue post yok:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Bence ellerine yüzlerine bulaştırdılar arena işini, o yüzden hiç bir açıklama yapmıyorlar. Yoksa şimdiye 50 kere yaptıklarını leak ederlerdi mmo-champ. yoluyla. Daha patch note bile yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 gelmiomuş bugün gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Masquerade said: valla chaos marine dediğin adam, o baneblade2in üstüne tırmanıp tırnaklaıryla zırhını söküp, dleiken iceri tükürerek icedekileri boğar. rmp bildiğin gay bişi, spacemarinelerle karşılaştırılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Abi nasıl bir bogulma bu detaylarda dsgfah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 hiç post olmadığına göre haftaya mı ertelenmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Evet abi. Bekliyordum ama yine de sinirim bozulmadı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Bir haftadır daily random + bg yapıp çıkıyorum oyundan raid olmazsa. Dün de ultima kurdum zaten, lol. Bir hafta daha erteleseler wowu bırakıcam heralde, hakkat hiç birşey yok oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Aynen, daily hc, daily bg bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Death Knight Druid Hunter Mage Paladin http://static.mmo-champion.com/mmoc/images/news/2010/january/huge-pa.jpg Priest Shaman Rogue Warlock Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 bazıları güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ud warlock cok kral olur o setle. rogue'a verdikleri helme bak. of blizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 tek warrior'un gear kötü gözüküyor, diğerleri çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 might'ın dönüşü olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 AHAHAH rogueların helm şey kafası gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar