Absolut Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Random arena gelsin ya random instance gibi. İşte o süper olur bence. Teammate seçme yok class seçme yok yanına alacagın. Direk gir tusuna basıcan istegine gore seni 2vs2 3vs3 veya 5vs5 takımına yollucak kapışıcanız mis gibi. Ne rating ne bişi direk vahşet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 e var zaten abso o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 skirmish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Phae said: Abi PvP gelicek diyorum VAY AK'ye. Blizzard PvE'yi zorunlu yaptı pvp için çok işinize yarıcam ahahah. Haftaya T10 robe'u almış olurum ehehah. Durotar'da cidden pvp'yle ilgilenen arkadaşlara yardımcı olurum, skirmish de yaparım, gerekirse boost da atarım. Mage, Rogue, Priest, Feral druid, warlock falan rahat boostlarım 1800 silah alırsınız. gözlerimin içi parladı lan,ama raiddeki spotumu alma:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Phae said: Abi PvP gelicek diyorum VAY AK'ye. Blizzard PvE'yi zorunlu yaptı pvp için çok işinize yarıcam ahahah. Haftaya T10 robe'u almış olurum ehehah. Durotar'da cidden pvp'yle ilgilenen arkadaşlara yardımcı olurum, skirmish de yaparım, gerekirse boost da atarım. Mage, Rogue, Priest, Feral druid, warlock falan rahat boostlarım 1800 silah alırsınız. senin var ya her tarafını yalarım :D eaaehfahef çok saol xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 berki 1800e boostlayamıycağını iddaa ediyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Phae said: Abi PvP gelicek diyorum VAY AK'ye. Blizzard PvE'yi zorunlu yaptı pvp için çok işinize yarıcam ahahah. Haftaya T10 robe'u almış olurum ehehah. Durotar'da cidden pvp'yle ilgilenen arkadaşlara yardımcı olurum, skirmish de yaparım, gerekirse boost da atarım. Mage, Rogue, Priest, Feral druid, warlock falan rahat boostlarım 1800 silah alırsınız.gelirsen seni de alip akiyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 skirmish in en igrenc yani boyle bazen full relentless li abiler geliyo.. dur bizdeneyecektik diyemeden yatiyoruz asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 rated bg gibi rated skirmish olsa tadından yinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Yanımda priest arkadaşla gelmeye çalışıyorum. Portekizli çocuk. Dışlamayın sakın VAY AKciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Yarın belli olacak, stormscale'den bir priest + doom squad'ın kurucusu/lideri Soon'un oynayacağı rogue'la gelicem gibi. Takım yanımda geliyoruz yani, alayını boostlarız. Soon zaten amme hismeti gibi Glad yaptı insanları vindication'da ahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 benim boomkinimi boostlayana 100binlira veriyorum dk da olur hatta ve hatta mage kasiyorum ilerde o da olur euheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 feral denedim bugun kagit gibi pve gearla.. goren bana vuruyo hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 resto akar screw.Moonkin bende denedim 2800 sp 820 resil.Full relentless dk ret pala vs neler vuruyo görmen lazım.Moonkin druide baya bir ayar çekilmesi lazım cyclone gibi bglerde adam gibi ratingler görebilmesi için.Ele shaman-lock yada mage e göre çok daha fazla cc ve damage yiyor.Stunda %15 az damage yeme olayları vs traş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 boomkin in yüksek ratinglere gelme zorunluluğu mu var anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 hayır boomkinin yüksek ratinglere gelememe zorunluluğu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Dun 4 saat falan arena yaptik screwy ve pop ile, once moonkinle girdi screwy, acilar cektim heallayabilmek icin, focusladiklari zaman fol casti airasinda oldugu oldu. Sonra dksiyla geldi biz fenalik gecirmeye baslayinca, bryntrll mudur nedir, elinde onunla, ben "lan hangisine beacon atsam" derken karsi takimin healerini indirdikleri de oldu. Ama pve gearli feral pvp gearli moonkinden hizli oluyor, kabus gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 bu gidisle cidden yeni sezonda resto rolliycam ya da feral e okuz gibi gear kasip oyle oynuycam.. ya da su moonkin'e bi ayar cekin die gidip offical forumlarda agliycam heheheh.. yok moonkin i cidden sevmiyo blizzard.. ne pvp ne pve =)) 3v3 rating imizi de 900 e cikarmisiz gunes hehehehe hadi aslanlarim yuruyun akalim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Brynntroll'ü olan Death Knight'ı varken gidip Boom King kasmak "...is like trying to butt fuck a virgin underage Phuket whore with chalk." Şahane quote ya ahah. Generation Kill, Gökçen sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 2v2 de 2xdk olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Olmaz, her warrior, mage, hunter ya da paladinli takım parçalar. Warriorla falan zaten 2x dk geldiğinde aoe kesiyordum ben, hele bir de karşıda priest, shaman olmadı paladin healer varsa diseaseleri bile dizemezsiniz. DK'nda madem bryntroll var arkana shaman, paladin, druid healer falan al 1.8k garantili setup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paladin al. Paladin alırsan freedom'la çok fazla kalk kırarsınız. Salak alet chains of ice'ta bile procluyor hey allahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 screwy said: bu gidisle cidden yeni sezonda resto rolliycam ya da feral e okuz gibi gear kasip oyle oynuycam.. ya da su moonkin'e bi ayar cekin die gidip offical forumlarda agliycam heheheh.. yok moonkin i cidden sevmiyo blizzard.. ne pvp ne pve =)) 3v3 rating imizi de 900 e cikarmisiz gunes hehehehe hadi aslanlarim yuruyun akalim :Pgearın yoksa resto rollama bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 orasi oyle bi kac mac attim arkadaslarla resto olarak.. agac oldu kagit.. tabi rerolllarsam da gearini kasip reroll liycam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Bryntollu nerflediler ? DK ve Ret'lerdeki *2 dmg olayı kalktı diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar