shipitducy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Phae said: RMP en iyi 3v3 setupıdır. Ama OP değildir. Bu önermeyi insan anlayamadığı sürece laf anlatamazsın zaten. Önlenemez yada durdurlamaz bir setup da değildir. Yeniliyorsanız oturur biz nerede hata yaptık diye düşünüp counterlayabileceğiniz bir setup. Ha ama admalar sizden iyiyse yapabileceğiniz hiçbirşey yok üzgünüm. Ölümüne cc yiyim burstle yatarsınız. Sonra gelip buraya aglarsınız rmp beni nukeladır böhühüh. anlamadigin sey rmpnin antisi yoktu tbcde. wotlka dair konusmuyorum zaten bi fikrim yok. rmpye karsi biraz daha upperhande sahip gibi gorunen setuplar ladderdaki diger setuplara karsi cok kotu olduklarindan overallda rmp op oluyordu iste. ha outplay edip yenebilir misin? yenersin tabii. yenen adam 2v2de druid warrior´u priest warrior´la da yeniyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ha bi de buldum 2 tane char, karar verip alicam birini. hunter var bi de pala. ikisi de 3v3lerde akmis gordugum kadariyla ama eskiden cok bayikti pala oynamak, simdi nsl? var mi bi bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Frost mage al gerçekten karaktersizler senin gibi ^^ hayattan soğutuyorlar hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 holy pala, 2v2, 3v3 de akıyor halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 shipitducy said: Phae said: RMP en iyi 3v3 setupıdır. Ama OP değildir. Bu önermeyi insan anlayamadığı sürece laf anlatamazsın zaten. Önlenemez yada durdurlamaz bir setup da değildir. Yeniliyorsanız oturur biz nerede hata yaptık diye düşünüp counterlayabileceğiniz bir setup. Ha ama admalar sizden iyiyse yapabileceğiniz hiçbirşey yok üzgünüm. Ölümüne cc yiyim burstle yatarsınız. Sonra gelip buraya aglarsınız rmp beni nukeladır böhühüh. anlamadigin sey rmpnin antisi yoktu tbcde. wotlka dair konusmuyorum zaten bi fikrim yok. rmpye karsi biraz daha upperhande sahip gibi gorunen setuplar ladderdaki diger setuplara karsi cok kotu olduklarindan overallda rmp op oluyordu iste. ha outplay edip yenebilir misin? yenersin tabii. yenen adam 2v2de druid warrior´u priest warrior´la da yeniyordu. Bir ton antisi var. Anitisnden ziyade senin oturtman gereken kordinasyonu elinin tersiyle bozan setuplar yukarıda hep. Saydığım bütün cleaveler(man, spell beast), dk hunter holy pala ve daha niceleri direk yatırıyor. bir kere oyun inanılmz hızlandı. Vanilla'dan daha hızlı farkettiyseniz. Çok çok yüksek damagelar, 2 global cooldownda ölen priestler mage'ler var. Shadow priestler bir silence canınızı "dotlarıyla" %40'a indiriyor. Oluyor bu. Ayrıca 7 sezon sonra insanlar RMP'ye ne yapılır sonunda ögrendi. Priest'in teki çıkıp poly'ye shadowword: death oturturtugu anda al işte gitti senin mükemmel CC'in. Priestler oynamayı ögrend, 2400 yapamazdı bunu priestler, şimdi alayı yapıyor mesela. Bu iyi birşey. İnsanların her gördüğü rmp'ye CC kıramadan ölmesi traji komikti. Ben artık zorlanıyorum rogue polylerken. focus target'ındayım çünkü, poly'yi görünce açıyor cloaku, basıyor vanishi, blind'ı. İyi şeyler bunlar, competetive yapıyor. Ama benim karşıma lock priest mage, lock ele shaman pala falan geldiği zaman benim canım sıkılıyor. Aha şimdi adamlar 2 globalda birini yatıracak eninde sonunda diyorum. Ve bunu cc rotasyonu olmadan, sürekli fear spamleyerek yapıyor. 1 saniyelik fearı bile kullanıyor, inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 arkadasim israrla anlamiyorsun. wotlk´a dair bi fikrim yok, yorumum da ona dair deil. tbcyi anlattim. yorma. bi de hem hunter, hem pala aldim. hangisinde tutunabilirsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 huntard for da faceroll mon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Herkese selam, sanırım en doğru alan burası olacaktır, yeni bir başlık açmaktansa. Şöyle bir düşüncem var; - Human Rogue - Drenai Shaman - Gnome Warlock olarak 3v3 arena ekibi kursak, sizce bu ekip nelerde çok zorlanır, nelerde etkili olur. şimdiye kadar karşılaştınız mı? böyle bir set-up'la. görüşleriniz ne olur? İyi akşamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Canavar gibi setup, cleave - rmp arasında bir yerlerde. En çok hunterlı ve warriorlu cleave setupları zorlar kanımca. Zaten prot warr.ın olduğu tüm setuplar caster belası, imp reflect ve warbringer oyunu bozuyor. Bir de mass dispel olmaması ve lock ve shamanın çok da iyi fight resetleyebilen classlar olmaması problem yaratabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Masquerade said: huntard for da faceroll mon Ret 1 2 3 spam, o da faceroll ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 S5 te rogueumla çektiğim çileler aklıma geldi,Xunn pala face roll yazınca.1 2 3 bam %90 hp left.Ret pala ark ziyarete geldi 2 hafta önce falan.WSG girdi resmen yaptığı şu. Stun 1-2-3 adam öldü. Faceroll terimine genel olarak karşıyım.Fakat şu bir gerçek.Ben yaptığım her hareketi,kullandığım her CD mi düşürken,Paladinin gelip 1-2-3 yapması ve adam kesmesi pek hoş birşey değil. Hele hunter.Faceroll kralı.En noobu da en prosuda farklı şeyler yapmıyor bizzat izlediyseniz.Tabii şuda bir gerçek.Herkez faceroll derse kim dk-pala-hunter oynayacak bu oyunda? Kasmayın germeyin kendizi bukadar lol.Yarın öbürgün sizin oynadığınız class faceroll olur canınız sıkılır.Blizz bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mage faceroll'a dogru gidiyor. Üzülüyorum ben classım adına. Frostbolt spamlemek hoşuma gitmiyor, böyle değildi eskiden. Arkadaşlar 3v3te abi çok fazla cc yapıyorsun dedi mesela. Dedim, cc'nin fazlası mı olur lan? Meger olay fb spammiş. Spellcleave lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Ya xunn bu oyunun pvpsi için üzülmeyi bırakalım artık.Blizz nasıl kolaylaştırırızda 10 yaşındaki veledlerde sürekli oynar modunda zaten.Eskidendi o kabiliyet falan filan.Millet nasıl en kolay item alırız peşinde.Kimsenin skill konuşturayım uğraşayım falan dediğini sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 başlarım skillinize lan, en azından 14 yaşında danimarkalı adamla pvp yapabiliyorum artık. adam yok , skill skill, kim oynayacak ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 raaaagggeeee! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Abi HolyRaider çok yürekten yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 heralde pls gel 2v2 ypaalım xunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Olur abi. Yanlız durmadan küfrederek oynayalım. Susanı takımdan atalım. Takım adımız: RAGE ETERNAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 bana uyar nerdesin, geliyorum disc priestim gearım iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Frostmane'e pati guildına gidiyorum yakında. Öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 horde di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Phae said: Frostmane'e pati guildına gidiyorum yakında. Öyle işte. <3 öpücük veririm eger roqumla 2v2 yaparsan arada <3 valla gearlıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 oo frostmane durotara yeni bi heyecan mı geliyoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Abi PvP gelicek diyorum VAY AK'ye. Blizzard PvE'yi zorunlu yaptı pvp için çok işinize yarıcam ahahah. Haftaya T10 robe'u almış olurum ehehah. Durotar'da cidden pvp'yle ilgilenen arkadaşlara yardımcı olurum, skirmish de yaparım, gerekirse boost da atarım. Mage, Rogue, Priest, Feral druid, warlock falan rahat boostlarım 1800 silah alırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 oo senin gibi adam bulmak zor.para olsa undead olup migratele gelme planlarım var ama şu an için imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar