Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Deadly Set ile Relentless Set arasında baya bir fark var. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Absolut said: Arenanın bence tek avantajı silah alınabilmesi ouan ile onun dışında arena seti ile GBden alınabilen pvp setlerinin çok farkı yok. Yani sadece honor ile silah alınabilse bence %50 azalır arenacı sayısı.tbc de alınıyodu bence böyle iyi. honorla silah nedir abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Arenada rekabet öğesi var tüm olayı o. BG'de sabahtan akşama kadar oyna 1k killing blow al wsg'de kime ne ki? Kim duyuyor adını? Bugün bg videolarını kaç kişi izliyor? Herkes yeteneğini arenada gösteriyor, eğer rankları yükselirse isimleri duyuluyor, birşey başarmış hissediyorlar. Ben mesela feral oynamaya başladığımdan Talbuk Stack'in armorysine 50 kere girip çıkmışımdır rahat. Priest pvp mekaniklerini öğreneyim diye hydra izliyorum açıp açıp. BG'de 100kb alsın adam videosuna dönüp 2.ye bakmam. Skill ve çekişme yok çünkü bglerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Arena dediginde sadece doğru classları seçmek oldu yani çok maharet gerektirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 maharet olmasın istediğin kombinasyonu yap belli bi seviyeyi geçemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Arena= setup>gear>pillar>skill.Dünyanın en iyi playerı ol,classını en iyi şekilde oyna,doğru bir setupın ve gearın yoksa bir hiçsin.Özellikle pillar abuse+spam heal kasan bir healerın arkanda olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 en sona yazdığın şey yetersiz olursa en iyi gear en ters setupla bile kaybedersin... maymun ederler arenada =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Barathrum said: Arena= setup>gear>pillar>skill.Dünyanın en iyi playerı ol,classını en iyi şekilde oyna,doğru bir setupın ve gearın yoksa bir hiçsin.Özellikle pillar abuse+spam heal kasan bir healerın arkanda olacak :)niye abi çok pro adamlar çok absürd setuplarla bile yüksek rating yapabiliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Valla warrior'umun ardına fake cast + interrupt yaparken heal atmayı unutmayan hangi healeri verseler 1.8k olurum. Ama warrior'umun yanına dk rogue vs. verseler 1.8k bile olamam. İşte skill bu noktada devreye giriyor. Adamlar 2x warrior bile 2k+ rating yakalayabiliyorlar ki zavallı bir setup bana göre. WPL'de farm yapar gibi keser mageler asfda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Açıkçası ben kimseleri indiremiyorum şu anda 2v2'de. Takım arkadaşım holy pala adamda dmg yok zaten. Benim priest bile falan kesmem 2-3 dk falan sürüyor abartı critlemezsem. Druidi Paladini geçtim zaten. Gerçi furious itemlarla oynuyorum, 600 az AP'm var milletten ama yine de hala warriorlar 2 katı damage koyuyor maç bitiminde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Valla Wisp arkadaşın rogue ta toc 25 hc dagger,off ta relentless dagger,üst relentless,human olduğu için 2 tane trinket biri darkmoon +90 agi diğeri patlayınca +400 agi.Ben hiç öyle abartı damageler görmedim full pvp gear adamlara karşı. 3.5k main hand mutiyi bile anca normal gearlı adama attım. Kesememen gayet normal yani.Burada arkadaşlar diyor rogue vuruyo vs acaba diyorum farklı bir oyunmu oynuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Envenom yeni damage ya. Bizim rogue inanılmaz vurmaya başladı brolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Enteresandır demin Stormscale ogri banka önünde 4-5 tane rogue inceledim 2400-2600 rating aralığında gezinen.Hiçbirinde ne envenom talent var nede silahlarda deadly poi var.Bir kaçı arenaya giriyordu 2 silahtada wound vardı. Acaba ani target değişiminde cc yi bozar diyemi deadly poi ve envenom kullanamıyorlar nedir.Sonuçta nuketüğü targeti anında blindlayıp diğerine dönme gibi durumlar söz konusu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Uzun zamandır deadly kullanmıyordum bugun bi denedim acaip bi dmg artışı var hakkaten veya bana hep kötü itemlılarda gelmiş olabilir bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 @Barathrum, büyük ihtimalle öyledir, rogue mage gibi setuplara gelmez. Anca arkanda healer/dotter class varsa envenom iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ulan ne kadar zor wotlk arenası. disc priestim 989 mu ne resilience var. 2v2 de bildiğin 10 maçtan1 maç aldık gerçi yanımdaki adam retri paladin. kendine bop atıyor bana atıcağına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Hani tek target'ı repetence fearla cc'leseniz diğer target'a ikiniz beraber nukeleseniz ve başka birşey yapmasanız yine 1-9'dan daha yüksek bir oran tutturabilmeniz lazım çok çok kötü değilse gearınız. Pillar mekaniğini kavrayıp diğer classların cd'lerini saymayı öğrendikten sonrası reflex geliştirmeye ve sabretmeye kalıyor arenada. (iyi sayılabilecek bir gearınız ve classınıza hakimiyetiniz olduğunu varsayıyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mage glyph of polymorph alıyor rogue deadly poisonsa, dotları kaldırıyor poly. O yüzden irrelevant. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 retri pala kötü, adam liseden arkadaşım 13 yıllık birşey de diyemiyor insan fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 poly glyph hala swd i engelliyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 HolyRaider said: retri pala kötü, adam liseden arkadaşım 13 yıllık birşey de diyemiyor insan fasd Dünyanın en acı şeyi. Ayrıca hayır, düzelttiler onu salih. Haberim yoktu benim ondan, bilsem ne abuselardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 insanların kemik yapılarına, reflexlerine bakmadan neden arkadaş oluyorsunuz yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Gökçen bu kadar pro olmasam takılmaz benimle mesela. Ben yanımda bulunduruyorum ki "Oooo, sakalı yok ama yanındaki adam baya viking, delikanlı olmalı bu ikisi" desinler aradan çekileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 reflex tamam da kemik yapısından kaybediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 konu birden zunn un sakallarına kaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar