Lamerize Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Türkiye saatiyle 16.00'ya aldılar ya ne olacak bizim halimiz ? Gidin vizelerinize bi çalışın demek istiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 paint? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 of ya bende bekliyodum gelicek diye,2 saat daha çekilmez ama ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 paris time 13:00 diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 hadi sorun çıkar uzar eyvallah da.. neden serverları grup grup almıyorlar bakıma ki? mal mı bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 abi sacmaladilar bu ne ya.. her wow u acip kapadigimda will continue till in yanindaki rakam degisiyor bu ne ya.. orsele beni blizzard, gecen haftada basarmistin yine basardin, ulan taa okuldan ciktim geldim derse girmedim sirf wow takilcam diye ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 e oha ama, 6'da uyandım ulan ben, keserim lan blizz'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Off ben de yeni farkettim 16.00'a uzatıldığını. Lan 80 olacaktım bugün, nasıl 2 seviye birden atlayacağım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 yok oyun login ekranında paris time 15:00 oldu az önce bizde 16 ya geliyor. dizi izleme modu "on" o zaman bende 2 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 BADANA YAPIYOZ ORGİMARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paris+2 degilmiyiz biz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Chuck,Heroes, HIMYM izledim bitti hepsi hala bekliyorum (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 abi paint kısmına bi ben mi takıldım omg /suicide chuck norris can play during maintenance. he has his own server that does not need any shutdowns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Absolut said: Paris+2 degilmiyiz biz? +1 iz. 2 hafta oncede aynen boyle yaptilar.. forumlarda iptal bende.. EYYY KUUU. 10 saat maintenance nedir ya, bari o high pop serverlari kapasitelerini falan arttirsinlar bi artisi gorelim yani bu 10 saatlik bakimlarin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Dworgian said: abi paint kısmına bi ben mi takıldım Jadelith said: BADANA YAPIYOZ ORGİMARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lastguard Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 maybe "Pain-tance" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Pain-tenance olabilirdi veya Patience Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 offff bu ince espriyi yakalayamamışım I failed once again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Dworgian said: offff bu ince espriyi yakalayamamışım I failed once againYes, my apprentice, you suck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 kgns said: Dworgian said: offff bu ince espriyi yakalayamamışım I failed once againYes, my apprentice, you suck. watch ur language for ur own sake, or u may fail worse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 eh heh Blizzard saolsun, guilddeki diğer warriorun benden hızlı levellamasına izin vermiyor, ehh he he :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 oha girdim oyuna lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Gangren said: eh heh Blizzard saolsun, guilddeki diğer warriorun benden hızlı levellamasına izin vermiyor, ehh he he :p wotlk almiyosun saniyodum :) ps. bu arada realmler up blizzard fake atiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ben de hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 bingildak said: wotlk almiyosun saniyodum :) ps. bu arada realmler up blizzard fake atiyor.. asıl fake atan benim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar