elesso Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 abi adam direk braynın kolunu kırdım diye girişmiş videoya hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 geçmiş olsun.. başlığı okuduğum an "helal olsun!" çığlıkları attım içimden ama yazık olmuş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 yarın ameliyat oluyrm pffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 başarılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 geçmiş olsn la kırık kol diyince benim bi arkadaşımın kolu gözümün önünde kırıldı ve değişik bi biçim aldı o aklıma gelir hep walla çok geçmiş olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 kemik kırılmasından tiksinen bi insan olarak: ÜHÜHÜEĞĞE OKUYAMADIM BİLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 argh! geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Boo fucking hoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Çok geçmiş olsun. Kolaylık diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 kenzap said: yarın ameliyat oluyrm pffff Oldun mu ameliyat kenzap? Nasılsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 böyle giderse ben de beynimi kırcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Geçmiş olsun. Isınma hareketleri her zaman iyidir. "Kontrolsüz güç güç değildir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 çok acıdı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 off geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 geçmiş olsun bol şifalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 yeni taburcu oldum lanet olsun böle acımı olur lan. platin takmışlar 21 dikiş çok kötü. artık kitap okuyup satranç oynayan bi adam olcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Üfff ya çok çok geçmiş olsun kenzap. Oldukça ciddi bir operasyon gibi görünüyor. Neyse bu olay nedeniyle, zorunlu olarak kitaba, satranca ağırlık vermek te hiç fena değil yani :) Umarım kısa zamanda atlatırsın. Dönem kaybetmen hiç önemli değil, kafana takma. Benim kuzenim de hepatit B nedeniyle -1- dönem kaybetmişti O.D.T.Ü. de. Şimdi doktorasını bitirdi. Geçip gidiyor her şey....Önemli olan sağlık. Tekrar acil şifa diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 teşekkürler arkadaşlar. 12 gün oldu ameliyat olalı hala parmaklarım oynamıyor. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 iri kemik suyu şart.. paça falan hikaye. kasaplardan kemik al, böle hayvanın kol, bacak kemikleri. bayağı iri oluyorlar. kırdırtın. ilik falan karışsın haşlanınca. haşlama suyuna da limon damlatın. fosfatı vs suyuna daha kolay karışıyormuş. babam ağır bi kalça kırığı geçirmişti. haliyle damdan düşen anlar geyiğine uyuyoruz biraz ^_^ bir de alfa d3 mü ne osteoporosis katkıları var. kemik için onlarda. az miktarlarda destek olarak alınması iyi gelebilir. tabii doktorla temas halinde yapmak lazım bunları geçmiş olsun yeniden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar