kenzap Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 bilek güreşi yaparken humerus kemiğim parçalandı. 3 parça. pazar günü kırdım sıra gelirse yarın ameliyat olcam. vizelere giremedim. derslere giremicem. en zor iyileşen 2. kemikmiş 8-12 hafta arası kaynıomuş. fcuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 geçmiş olsun kendi kendine çok sinirlenme, ben de serçe ayak parmağımı parçalamıştım sarhoş yatağa girmeye çalışırken, ne biçim saçma sebepten bu duruma düştüm diye delirmiştim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 oha ne yaptın ya. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 oha dumur geçmiş olsun bilek güreşini kimle yapıodun merak ettim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ömür boyu anlatılcak bi hikaye haaa kıran için tabi -aga yaş 19 daha gencim o zamanlar adamın biri horazlandı yaptık bilek güreşi kırıldı kolu bilider -uyş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 O bilek güreşi yaptığın herif ömrün boyunca kulaklarını çınlatacak. Yani ben bilek güreşi yaparken birinin bileğini kırsam yoldan adam çevirip anlatırım olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 "Kolumu kırdım" değil "Kolumu kırdılar" olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Geçmiş olsun. İnşallah o güreşten sonra o meşhur milli bilek güreşçimizin verdiği gibi bir tepkiyle karşılaşmamışsındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ahaha cok güldüm yorumlara gecmis olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 kıran arkadaşın bileği sağlammış maşallah, padişah olsam fedaim yapardım, sanada geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 o arkadaşla bilek güreşi yapmak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 tutuş şeklinin bozukluğundan kırılıyor geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Geçmiş olsun. Aynı olayı Fox channel'da bir programda tanık oldum. Programı özetlemek istiyorum. 12 kowboy erkek var bunların yarısı Gay , yarısı Heteroseksüel 1 tanede daş gibi bir kız var. Yarışmanın amacı yarışma sonunda Kızın Heteroseksüel erkeği bulması lazım. Eğer heteroseksüel'i bulursa paranın yarısını kız yarısını bulduğu adam alıcak. Eşcinsel cowboy'a toslarsa paranın hepsi eşcinsel'de kalıyor . Neyse efendim Bilek güreşi yapiyorlar kazanan kızla , bir aksam yemeği yiyicek. 2 tane herif kaldı sona .Ayı gibi ikiside. 2-3 dakika kitlendiler böyle sonunda birinin kemiği bir kırıldı çat diye bir ses geldi offf böyle sanki kemiği etini yırtıp cıkıcaktı dışarı az kalmıştı. Büyük geçmiş olsun cok kötü birşey. Niye bu kadar hırs yaptın ya ortada ne vardı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 geçmiş olsun. bilek güreşinin de bir tekniği var, öyle çatapoz görünümlü herhangi biri bile çok çetin çıkabiliyor yani dikkat etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 çok geçmiş olsun bilek güreşi yapmaktan korktum, rakibin de baya gururlu olmalı şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 adam KIRMIŞ şaka bi yana çok geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 çok geçmiş olsun =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 nutella yerim said: gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ilgili video konulsun lütfen. "türk bilek güreşçisi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=7ME0QRHtCTk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 offff bittm ya aynen böle oldu olm bu vido konurmu lan kolum sızladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar