Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün sigarayı bıraktım günlüğü.

kitana

Öne çıkan mesajlar

Evet sigarayı bugünden itibaren bıraktım yaklaşık 2 saat oldu ve başaracağıma inanıyorum.

GÜN 1

Evet şuanlık pek bi zorluk yok gibi. Arada yakasım geliyor ; ama gittim dolu paketi bi anda kaldırdım ortadan.

Şimdilik aklımda 5 günde 1 , che whiskey 5 li puro alma düşüncesi var. Yani günde 1 adet puro içicem. Sonra da puroyuda bırakırım bu iş biter.
Sosyal ağlarda paylaş

Marl0_on said:
Ben de kolayı bıraktım mesela.

ne kadar dayanırım bilemiyorum, ilk günü uyuyarak geçirdim. yağmur filan yağıyor, üşeniyorum gitmeye markete şu an. ortam uygun olsa büyük ihtimalle gidip almıştım şimdiye. =

:d

ben asit ihtiyacını soda ile kapatıyodum. 6 ay önce bıraktım kolayı, hiç aramıyorum artık. tabi ilk zamanlar zor oluyor, günde 1lt kola içiyorsanız.
Sosyal ağlarda paylaş

Marl0_on said:
Ben de kolayı bıraktım mesela.

ne kadar dayanırım bilemiyorum, ilk günü uyuyarak geçirdim. yağmur filan yağıyor, üşeniyorum gitmeye markete şu an. ortam uygun olsa büyük ihtimalle gidip almıştım şimdiye. =

o ağır yemek üstüne içtiğinde mis gibi geliyor biliyorum. bende kolayı bırakırken çok zorlandım , tavsiyem soda dır. Soda ile kola alışkanlığını yenersin elmalı soda iç.

Gün 2 öğlen

Savaşmaya devam ediyorum. Bugün okulda ders arası acaip yakasım geldi ama kendimi kontrol ettim. Minibüsten inip eve yürürken elimin sigarayı tutar bi şekle büründüğünü görünce korktum hemen bi crax aldım onu içiyorum.

Puroyu bugün almıcam bugün mazot almıcam kendime.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...