kitana Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Evet sigarayı bugünden itibaren bıraktım yaklaşık 2 saat oldu ve başaracağıma inanıyorum. GÜN 1 Evet şuanlık pek bi zorluk yok gibi. Arada yakasım geliyor ; ama gittim dolu paketi bi anda kaldırdım ortadan. Şimdilik aklımda 5 günde 1 , che whiskey 5 li puro alma düşüncesi var. Yani günde 1 adet puro içicem. Sonra da puroyuda bırakırım bu iş biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 emir naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 puroya bulasma,tamamiyle uzak dur dumandan,ne pure ne sigara ne nargile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 o korkunç videoyu hatırla veeee HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 elindeki sigara kutusunu bi yere kaldırarak sigarayı bırakaman... gitcen paranla alcan sonra tek tek kırcan onları... elindeki kutuyuda öle yapcan... sonra alışkanlık halini alcak ve bi süre sonra parana kıyamaz olcan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 ilk yemekten sonra patlayacaksın. hadi diyelim dayandın ilk biradan sonra. nihahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 olm gerek yok lan daha uzun yaşayacam ne. biranın yanında içmezsen bira içtiğini anlayamazsın yeminle. yemekten sonra yakmasan bi tane yediğini anlamazsın lan. en kötüsü de her zaman yanında birileri sigara yakacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 tamam vurmayın öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Laraken said: olm gerek yok lan daha uzun yaşayacam ne. biranın yanında içmezsen bira içtiğini anlayamazsın yeminle. yemekten sonra yakmasan bi tane yediğini anlamazsın lan. en kötüsü de her zaman yanında birileri sigara yakacak. hele sen, bok iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Ben ne baba yiğitler gördüm bırakıcam dedi lakin beceremedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 ben 37 gundur icmiyorum ve cok fazla zorlanmadim.cok degil 6 senedir iciyordum ama yurtta kaldigim donemlerde sinir tanimadan yakardim.gercekten isteyerek deneyince cok zorlanmiyorsun benim gibi bi durumdaysan sanirim, daha once denemis ve basaramamistim cunku.umarim bir aksilik yasamaz ve birakirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Laraken said: en kötüsü de her zaman yanında birileri sigara yakacak. nihahahahaha evet gelip camel larımı tüttüreceğim yanında doya doya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 PATA said: Ben ne baba yiğitler gördüm bırakıcam dedi lakin beceremedi.. Bırakılmaz zaten ara verilir,yada hiç başlanmaz. İstisnaları saymayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 sigara ezikliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 katılıyorum /wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 SİGe hg. SİG=sigara icmeyen gencler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Ben de kolayı bıraktım mesela. ne kadar dayanırım bilemiyorum, ilk günü uyuyarak geçirdim. yağmur filan yağıyor, üşeniyorum gitmeye markete şu an. ortam uygun olsa büyük ihtimalle gidip almıştım şimdiye. = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Abi kaç kere geliceksiniz dünyaya, için gitsin. Hem sigara içen ölüyorda sigara içmeyen ölmüyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 İçin ya rahat olun, seviyosanız için. Sorun mu yani? Sevdiğiniz şekilde yaşayarak ölürsünüz en azından.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 için gitsin hatta yakayım ben bitane 8 ay içmedim gene başladım sigara bırakılmıyor cidden sadece ara veriliyor buna inanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Marl0_on said: Ben de kolayı bıraktım mesela. ne kadar dayanırım bilemiyorum, ilk günü uyuyarak geçirdim. yağmur filan yağıyor, üşeniyorum gitmeye markete şu an. ortam uygun olsa büyük ihtimalle gidip almıştım şimdiye. = :d ben asit ihtiyacını soda ile kapatıyodum. 6 ay önce bıraktım kolayı, hiç aramıyorum artık. tabi ilk zamanlar zor oluyor, günde 1lt kola içiyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 bu gün sigarayı tekrar 2 pakete çıkardım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Cons said: sigara ezikliktir. KİMSİLASEN ne demek abicim eziklik.isteyen istediğini yapar keyif alıyorsa sana ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 puro işe yarıyor. daya günde 2-3 tane hava tampa bak bakalım 1 hafta sonra bırakıyo musun bırakmıyo musun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Marl0_on said: Ben de kolayı bıraktım mesela. ne kadar dayanırım bilemiyorum, ilk günü uyuyarak geçirdim. yağmur filan yağıyor, üşeniyorum gitmeye markete şu an. ortam uygun olsa büyük ihtimalle gidip almıştım şimdiye. = o ağır yemek üstüne içtiğinde mis gibi geliyor biliyorum. bende kolayı bırakırken çok zorlandım , tavsiyem soda dır. Soda ile kola alışkanlığını yenersin elmalı soda iç. Gün 2 öğlen Savaşmaya devam ediyorum. Bugün okulda ders arası acaip yakasım geldi ama kendimi kontrol ettim. Minibüsten inip eve yürürken elimin sigarayı tutar bi şekle büründüğünü görünce korktum hemen bi crax aldım onu içiyorum. Puroyu bugün almıcam bugün mazot almıcam kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar