Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Sukru MSN'e baksana be Abi benim izledigim kanal sapitti, nerden izleyebilirim? Cok takiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Ne çok "Welcome to Turkey" dediler be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 should be an angel dedi kadın ya ahuhauhaua. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 TEN TAVZUND! Abii rezil oluyoruz ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Sıkıldım ben de izlemiyorum. Adriana bizim eve gel tarhana çorbası yaparım ellerimle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 makyajı aynı klasik Adriana makyajı da... acun fail kutu sahipleri ayrı fail ben olcam orda ohooooo:D:D sdsdfgfsgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Abi, Adriana'nin tek bi kusuru var ki onemli bi kusur Alkis yapmayi bilmiyo abi Ibo alkisi yapiyo avuc iciyle sdfasfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 aquila said: ben de kapadim, ben adrianaya adriana demem adriana wonderbrayla podyumda yurumedikce. /thread. Ustundeki kiyafet rezalet, Al Jamal'daki daha iyiydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 adimi ne guzel telafuz etti yarebbim!! acundaki tarzan ingilizcesi ne ya, rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ben yarin falan yutuptan izlicem artik, cok kasio buffer buffer bezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Penthesilea said: Abi, Adriana'nin tek bi kusuru var ki onemli bi kusur Alkis yapmayi bilmiyo abi Ibo alkisi yapiyo avuc iciyle sdfasfds asdasd hakkaten. kapadım bende bu programa ercik çıksa bile izlenmez ya, sinir krizi geçiriyorum kutunda ne hissediyosun geyiklerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 TEDAŞ ALLAH BELANI VERSİN LAN OTURAYIM İZLİYM DEDİM, DİREKT GİTTİ ELEKTRİKLER DAHA YENİ GELDİ LAN AYIP DEĞİLŞ Mİ!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 abi ekonomik kriz yokmuydu?Kanallar 2 haftada bir dizi filan yayınlıyor.Lima kim bilir ne kadar para almıştır.Çelişki yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Yerm ya salak 50cent gibi de değil sempatik çok tatlı çrkinleştirmek için herşeyi yapmşlar resmen ama ıh ıh çok tatlı Ses biraz kötü olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Kız sıkılmaya başladı yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Ahahhaha Acun TEN dedi Seven Six Seven Six Fayf Trii falan demeye başladı millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Hüseyin Şevki Topuz says: (2:58:22 PM) abi karı kameraya baktı ben eridim lan Hüseyin Şevki Topuz says: (2:58:28 PM) en son atatürk resminde böyle olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 BEYLER AZ ÖNCE SANKİ NİPPLE GÖRÜR GİBİ OLDUM LAN, EMİN DE DEĞİLİM AMA SANKİ ÖYLE GİBİ GELDİ BANA Bİ AN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ABİİ HAYAL GÖRÜYORUZ AHAHAHHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 gec oturdum basına sarkan varmı adrıanaya salak seyırcılerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 NIPP'E SELAM SOYLE, GECEN BIZ DE GORMUSTUK BERABER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 OOOOOYYYYİİİİİİİİİİ gibi bişi dedi memleketini görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 samet koydu çocuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 "he is hundred percent turkish" eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 çakal samet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar