Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 dk tanklar elinizde hangi silahlar var? dualwield cok saglam itemler yoksa pek bi ise yaramiyor. 2h de skin of gargoyle ile baya bi is goruyor. Hit yuksek sta+str veren her hangi bir silah is gorur. 2w de ise [Red Sword of Courage] ve naxx tan dusen sword olabilir. Tabi hp ve def yerinde olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Inevitable Defeat bunu kullanıyorum ben baya memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 naxx ta random drop dimi? normalde de drop oluyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 25 men Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 hiç blood tanking deneyen oldu mu? deneyen varsa bu build hakkında görüşlerini söylesin lütfen. aslında 5/5/5 olduktan sonra tanking olayı tamam ama "o şit" tuşları lazım ışığı yananından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 vampiric blood must-have denilebilir tanking için. glyphle 30 saniye duration, 1 dk cd. onun dışında olmuş, buna benzer birşey kullanıyorum ben, çok da memnunum. maly 6 dk dahil herşeyi tankladım hiç bir threat sorunu olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 vampiric yerine mark'ı almışım yanlışlıkla :) teşekkürler yorumun için. birazdan deneyecem bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 heroiclerde arada aggro kaçıyor ama single target için sorun yok. arada hysteria verip gençleri eğlendirdim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 3.1 en sonunda geldiğine göre konuyu tekrar canlandırmanın vakit gelmiştir. Ağırlıklı olarak PvE ve bir miktarda PvP'de kullanmak için şöyle birşey düşündüm. www.wowhead.com Sizce nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 güzelde necrosis yok? ben şöyle bişey düşündüm, tavsiyelere acıgım. unholy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Runic Power Masterye 2 vermek yerine bunları morbidity, unholy blight veya wandering plague'e vermen daha iyi olmaz mı? Fazladan 30 runic power biriktirmenin ne pve de ne de pvp de pek bir faydasını göremiyorum. Edit: Sanırım bu pve için daha uygun. www.wowhead.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar