Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DK talent

ohyeah

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle tavsiyeleriniz için teşekür ederim. Masquerade kullandığı builde karar kıldım. 12/52/7 Sürekli kullanılacağı için runic powerı 130'da tutmayı çok gerekli değil sanırım. Phlox'in de buildini beğendim ama onun için daha düzgün bir set gerekir sanırım. Bir kaç rep itemı daha topladıktan sonra buna döneceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

bu talent buildi kullanıorum su an ve 2.6 self buffed dps yapıorum frost dps

bu buildi denedim dun ve verim alamadım 2.2 dpsde kaldım gecemedim unholy talent

b ubuildide cok ovuolar ama daha once denedigimde pek hosuma gitmemisti yeni itemlerle denemedim
blood talent
blood talentin ii vurması için kanımca cok fazla str basmak gerekior karaktere bende daha oyle cok str yok :D

ahanda buda benim charöküznuri
Sosyal ağlarda paylaş

sonofdede said:

bu buildi denedim dun ve verim alamadım 2.2 dpsde kaldım gecemedim unholy talent

b ubuildide cok ovuolar ama daha once denedigimde pek hosuma gitmemisti yeni itemlerle denemedim
blood talent
blood talentin ii vurması için kanımca cok fazla str basmak gerekior karaktere bende daha oyle cok str yok :D

Doğru tespit yapmışsın , Blood sağlam gearle çok iyi dmg çıkartıyo , ortalama bir gearle unholy gitmek daha iyi
Sosyal ağlarda paylaş

Helcaraxe said:
sonofdede said:

blood talent

Doğru tespit yapmışsın , Blood sağlam gearle çok iyi dmg çıkartıyo , ortalama bir gearle unholy gitmek daha iyi

ama ben unholy itemlede ii dps yapaladım frost dps daha ii vuruorum arada 400 dps fark war :D yada ben unholy dps yapmayı bilmiorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

dps olarak da, gearınız yeterince iyiyse (10+ expertise talentsız, 3.5k civarı unbuffed AP ve hitcapped) 51/0/20 diseaseless şu an en iyi speclerden biri. dizilim olarak http://www.wowhead.com/?talent=jfVMVh0IcfotzAoZf0hhxco
rotation da OB-OB-HS-HS-dump şeklinde tekrar ediyorsunuz. glyph olarak obliterate ve blood strike kullanıyoruz.

isminden de anlaşılacağı üzere disease yok bu yüzden rotation kolay kolay bozulmuyor. umuyoruz ki blizzard diseaseleri bufflasın da 1 OB 2 diseaseden daha fazla dmg vuramasın.
Sosyal ağlarda paylaş

oncelikle selam .DK PVE konusunda tecrubeli olan arkadaslarin siddetle yardimina ihtiyacim var.benim charbu talent ve bu itemleri kullaniyorum.Biliyorum itelerim cok kotu.Heroiclere girdigimde iyi dps yapamiyorum.Bazi arkadaslar sadece itemlerle ilgisi olmadigini birseyleri yanlis yaptigimi soyledi.Rotasyon olarak da Tek target için=
Icy Touch --> Plague Strike --> Scourge Strike --> Blood Strike --> Blood Strike --> Death Coil --> Scourge Strike --> Death Coil --> Scourge Strike --> Scourge Strike --> Death Coil --> Baştan... Birden çok Mob için de :
D&D --> IT --> PS--> Pestilence --> UB --> BB kullaniyorum.
GLYPS olarakda:glyps of the ghoul,glyp of plaquestrike,glyp of bone shield,glyp of pestilence,glyps of horn winter kullaniyorum.
sorularim sunlar :1)Blood a gecsem daha cok dps yapabilirmiyim?evet is bir talent link (mumkunse) ve en onemlisi bir Rotasyon onerisi?ve glyps onerisi..
2)unholy talent im iyi ise hatam nerede?yanliş ise bir talent onerisi(mumkunse link) ve en onemlisi Rotasyonum yanlismi? yanliş ise ne sekilde yapmaliyim?glyp lerimde yanlismi?biliyorum cok sey istiyorum ama bilen arkadaslar bir yardim ederse memun oluruz.simdiden tesekkurler.
Sosyal ağlarda paylaş

mrdefender1 said:
oncelikle selam .DK PVE konusunda tecrubeli olan arkadaslarin siddetle yardimina ihtiyacim var.benim charbu talent ve bu itemleri kullaniyorum.Biliyorum itelerim cok kotu.Heroiclere girdigimde iyi dps yapamiyorum.Bazi arkadaslar sadece itemlerle ilgisi olmadigini birseyleri yanlis yaptigimi soyledi.Rotasyon olarak da Tek target için=
Icy Touch --> Plague Strike --> Scourge Strike --> Blood Strike --> Blood Strike --> Death Coil --> Scourge Strike --> Death Coil --> Scourge Strike --> Scourge Strike --> Death Coil --> Baştan... Birden çok Mob için de :
D&D --> IT --> PS--> Pestilence --> UB --> BB kullaniyorum.
GLYPS olarakda:glyps of the ghoul,glyp of plaquestrike,glyp of bone shield,glyp of pestilence,glyps of horn winter kullaniyorum.
sorularim sunlar :1)Blood a gecsem daha cok dps yapabilirmiyim?evet is bir talent link (mumkunse) ve en onemlisi bir Rotasyon onerisi?ve glyps onerisi..
2)unholy talent im iyi ise hatam nerede?yanliş ise bir talent onerisi(mumkunse link) ve en onemlisi Rotasyonum yanlismi? yanliş ise ne sekilde yapmaliyim?glyp lerimde yanlismi?biliyorum cok sey istiyorum ama bilen arkadaslar bir yardim ederse memun oluruz.simdiden tesekkurler.

Once o unholy auradan al 2 tp yi, ya necrosise ya da desacrationa ver.
Corpse Explotion da patchten sonra,group moblarda saglam dps artısı yapıyor, alabilirsin.
Bir de hocam 2.3k ap var.O yesillerden kurtul bi once.Blue + epic BS crafted itemlarını yaptır derim.Rotasyonda pek sıkıntı yok gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

glyph olarak bone shield gereksiz bence.
plague strike ta kullanmıyorum ben.
kullandığım glyph ler: ghoul, D&D, scourge strike

scourge strike ı mutlaka al derim, %25 şansla iki disease i birden vurma ihtimali veriyo, single target ta çok işe yarıyo. combat ortasında disease ler gitti diye IT ve PS için rune harcamıyosun, paso SS SS giderek disease leri tutabiliyosun.

itemlerle alakası var bayağı, yani gear lazım. hatta dps=gear
Blood dps için çok çok sağlam gear lazım. Onun haricinde unholy daha iyi.şimdilik unholy git.

rotasyonda sorun yok.
Sosyal ağlarda paylaş

He.

2 tane de fatal talenti almamışsın tank DK için. ayıp. :P

Blade Barrier, Anticipation.

Kim istemez %10 parry ve %5 dodge'u?

http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/deathknight/talents.html?tal=0055000000000000000000000003250505130532010301005101350025000000000000000000000000000

şu tarz bişiler yapabilirsin.

Ama özetle DK Tank; 5/5/5 almalı, şart.
Sosyal ağlarda paylaş

Blade barrier, anticipation almamışsın rune tap diyon ya. =p

Threat üretirsin o Glacier Rot ile. sık kullandıgın saldırılara %10 bonus az değil. Rune tap ile kendini heallasan ne olacak ki? Heroicde senin healerın var zaten. Zira survival için, Iceboun Fortitude, Lichborne, Unbreakable Armor ziyadesiyle yeterli. Ha yine sen bilirsin.

Ama tank olucam dersen, Blade Barrier, Toughness, Anticipation farz. onları almadan tankım diye gelen dk ile fena dalga geçiyorlar. =p
Sosyal ağlarda paylaş

32/39 2H weaponla mümkünmüdür? proc ve weapon talent sorunları var ama yine de denesem mi diye düşünüyorum.
KM procu yavaş silahlarda daha yüksek ihtimal olduğuna göre o kadar büyük sorun olmaz diye düşünüyorum, ama rune proclarında eksik kalıcak kesin.

7/32/32 gibi bişey yapsam çok mu saçma olur diye de düşünüyorum. 32/39 dan disease bonusu çıkmış oluyo, bi howling blast+white damage la dps yapılır mı diye düşündüm, ki yapılmaz heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

HC ve 10 Men(gerçi 2 kere(VOA ve OS) bir sorun yaşamdan OT oldum) için bu daha fazla nasıl geliştirilebilir?

http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Bladefist&n=Tufan

Atlastan bakıyorum normallerden düşen itemlar üzerimdekilerden çok çok iyi değiller? Bir tek birer trinket ve yüzük daha iyi. Onlarında nekadar fark yaratacağı tartışılır.
Sosyal ağlarda paylaş

Cevap için(özelliklede hit bilgisi için, bir arkadaşım en az 150 olmalı demişti) saol. Fakat kafamın basmadığı birşey var. Versiğin sitedeki listeye baktım. O listedeki hemen hemen herşey heroivlerden düşüyor zaten. Heroiclerde tanklık yapabilmek için yine heroiclerden düşen itemları nasıl alırsın?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...