Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bacak boyunun vücut ile orantısız olması..

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

said:
Bıshop, 03 Mayıs 2004 18:41 tarihinde demiş ki:
said:
Deli333, 01 Mayıs 2004 20:12 tarihinde demiş ki:

17 yaşındayım ben yapıyorum. gayet de güzel şekil verebilirsin tam bu yaşlarda.

böyle bişeyin imkanı yok.bu yaşlarda en zararlı şey body dir.
body dedigin 5kg dambıllardan 3-15 set çalışmak demek degildir bunun kimseye zararı olmaz.body agır çalışılır.vicut iyice gelişince şişirmek için tonla ilaç kullanılır çünkü insan dogal yollarla şişemez öle arnold gibi.

vicudunu adam gibi şekillendirmek istiyosan ergenlik döneminde spor yaparsın basket oynarsın voleybol oynarsın ama body yapmassın. salona gitmek istiyosanda fitness yaparsın.
bende senin gibi düşünüyordum küçük yaşta body süperdir zarttur zurttur diye bi süre sonra kol kaslarında çatlaklar oluşmaya başlayıp kaslarını tel tel görmeye başlayınca tırsıyorsun

Adam kilo almak istiyorum demişİlaç kullanmasınada gerek yok.[signature][hline]$aban matrix Revolutions

[Bu mesaj Deli333 tarafından 04 Mayıs 2004 11:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Moralini bozmak istemem ama Aynı sorunu yaşayan bir arkadaşım vardı.Ayakları vücudunun üst kısmına oranla çok uzundu.Leylekten çok sirkte tahtabacaklarla yürüyen 3 metrelik palyaçolara benziyodu.Tanıştığımızda lise 2 deydi.Herif 23 yaşına geldi hala aynı hahaha.Ama "Never Give Up" tabiki, değişmesen bile genede minnettar olmalısın,sakatlar,körler daha kötüsü akıl hastaları var,onlar ne yapsın.[signature][hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand.
Sosyal ağlarda paylaş

benim bir arkadasin da boyu benle ayni ama onun bacaklari benden 9 cm daha uzun cikti..cocuk leylege falanda benzemiyor yani =) Abartiyorsundur kesin (tum mesajlari okumadim)[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki:
you have a very kara baht young padawan...
Sosyal ağlarda paylaş

Bence anne babayla alakası çok az 5 göbeğe kadar çekebiliyomuşun galiba o bana mantıklı geldi sülalede herkes kısa boy açısından kimseye benzemiyorum o anne+baba/2 +7 yaptım 10 cm kısa geldi[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bıshop, 04 Mayıs 2004 19:43 tarihinde demiş ki:
said:
Deli333, 04 Mayıs 2004 11:17 tarihinde demiş ki:
Adam kilo almak istiyorum demişİlaç kullanmasınada gerek yok.

body ilemi kilo alıcak ?
kilo istiyosa otursun bütüngün hamurişi yesin

Hiçbir işe yaramıyor.
Benim yediğim yemeyi kim yer merak ediyorum.
Ama hala zayıfım 1.78 boy a 64kiloyum zayıf gösteriyorum bide.[signature][hline]bla bla bla ...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Forseti, 04 Mayıs 2004 19:40 tarihinde demiş ki:
Bence anne babayla alakası çok az 5 göbeğe kadar çekebiliyomuşun galiba o bana mantıklı geldi sülalede herkes kısa boy açısından kimseye benzemiyorum o anne+baba/2 +7 yaptım 10 cm kısa geldi

Heh buda güzelmiş :)
Anne Baba'dan genler %50 50 alınılır. Anne annesinden %50 babasından %50, baba annesinden babasında aynı. Yani annenen babanen ve dedenlerin her birinden %25 kalıtılırsın.

Anne Baba: %50
Annane Babane: %25
Büyük anne babalar: %12,5
Onların üst kuşağı: %6,25
vs vs..

Bu sonsuza kadar gider. Ama etki azalır.

Not: Sütçüler bu hesabı bozar.

Bide dediğim gibi eğer verdiğim formülde çıkan üst sınırdan uzunsanız, anne babanız genetik potansiyeline ulaşamamıştır. Eğer formülün alt sınırının altındaysanız, genetik potansiyelinize ulaşamamışsınızdır.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...