555 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 yok ya o tuba o yürümeyi biliyor en azından bizim sınıfta böyle arkada oturan devamlı kitap okuyan bi tip ayakta gördüğünü yada görebileceğini sanmıyorum =([signature][hline]Lacoste marka etek delisi TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 said: 555, 01 Mayıs 2004 19:47 tarihinde demiş ki: yok ya o tuba o yürümeyi biliyor en azından bizim sınıfta böyle arkada oturan devamlı kitap okuyan bi tip ayakta gördüğünü yada görebileceğini sanmıyorum =( duyguyu diyosun o zmn[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 said: Deli333, 01 Mayıs 2004 19:37 tarihinde demiş ki: Senin ilacın body. 16-17 yaşında body ? ı-ıh[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 uzun bacaklı olmak kısa bacaklı olmaktan iidir gene dua et :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 avrupaği vücut ne de olsa :P[signature][hline]Leylek Blackice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 duygu değil duygu çok gsl kıs.ben sana gösteririm elma kasma sen.bilirsin çok pis adam tanıştırırım=)[signature][hline]Lacoste marka etek delisi TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 said: CrayTotem, 01 Mayıs 2004 19:08 tarihinde demiş ki: O berberden uzak durmalısın..Geleceğin için önemli... ashduahu ölüyorum ya yardim edin :D[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 said: Bıshop, 01 Mayıs 2004 19:50 tarihinde demiş ki: said: Deli333, 01 Mayıs 2004 19:37 tarihinde demiş ki: Senin ilacın body. 16-17 yaşında body ? ı-ıh 17 yaşındayım ben yapıyorum. gayet de güzel şekil verebilirsin tam bu yaşlarda.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Aynen bende de var bu sorun. Gömleği pantolana soktum mu milletin maskarası oluyorum. O yüzden hocaların azarlarına tercih ediyorum bu durumu. Ama ben hiç dert etmedim şimdiye kadar nası uzatırım bu göğüs kısmını diye :)[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 said: blackchaos, 01 Mayıs 2004 17:47 tarihinde demiş ki: ve Futbolda inanılmaz işe yarıyor. çok doru oynarken güwen werio bana sporcu gibi uzun bacağa sahip olmak said: Deli333, 01 Mayıs 2004 20:12 tarihinde demiş ki: 17 yaşındayım ben yapıyorum. gayet de güzel şekil verebilirsin tam bu yaşlarda. her fırsatta (spor bölümündeki topiclerde) insanları body building e yöneltmekten wazgeç artık bu yaşta zararlı olduğunu bilmeyen bi sen kaldın madem o kdr güweniosun wücuduna resmini koy ha bu resimle bana harbi ii wücudun olduğunu kabul ettirsen bile bunun ya bi anlık büyümenden dolayı ya da genlerden dolayı olduğunu sölicem bişe farketmicek.[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 16-17 yaslarinda body yapmak bana da sakincali geliyo.. Sanirim seninle ayni yastayiz (1987 dogum tarihim ) Bence fitness salonuna gidilebilir ama body amacli degil.. Agirlik tabanli degil de kondisyon tabanli olabilir anca.. Fazla agirligin altina girersen boyunun uzamasini - yonde etkilersin. Ki bunu da istemedigini soyluosun.. P.s : Barfix in boyun uzamasinda yardimci oldugunu duymustm fitness hocasindan.. Bi sor sorustur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Ben 2-3 senedir yapıyorum ama öyle asla yüklenmedim evde dumble var. Bazen günde 10-15dk çalışıyorum bide sabahları kalkıp çalışınca insan daha dirençli başlıyor güne. Ama body yapmak için hiç salonlara gitmedim. Bu kadar çalışmayla güzel bi vücut yaptım ama zayıf olmam kötü oluyor :) Bencede ergenlik çağında vücuduna yüklenmek yanlış 10-15dk çalışın dumble flm yüklenmeye gerek yok.Mekik çekin şınav çekin.Ama salonlardaki ağırlıkları kaldırmayın.[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 said: Deli333, 01 Mayıs 2004 20:12 tarihinde demiş ki: 17 yaşındayım ben yapıyorum. gayet de güzel şekil verebilirsin tam bu yaşlarda. böyle bişeyin imkanı yok.bu yaşlarda en zararlı şey body dir. body dedigin 5kg dambıllardan 3-15 set çalışmak demek degildir bunun kimseye zararı olmaz.body agır çalışılır.vicut iyice gelişince şişirmek için tonla ilaç kullanılır çünkü insan dogal yollarla şişemez öle arnold gibi. vicudunu adam gibi şekillendirmek istiyosan ergenlik döneminde spor yaparsın basket oynarsın voleybol oynarsın ama body yapmassın. salona gitmek istiyosanda fitness yaparsın. bende senin gibi düşünüyordum küçük yaşta body süperdir zarttur zurttur diye bi süre sonra kol kaslarında çatlaklar oluşmaya başlayıp kaslarını tel tel görmeye başlayınca tırsıyorsun[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 said: Bıshop, 03 Mayıs 2004 18:41 tarihinde demiş ki: said: Deli333, 01 Mayıs 2004 20:12 tarihinde demiş ki: 17 yaşındayım ben yapıyorum. gayet de güzel şekil verebilirsin tam bu yaşlarda. böyle bişeyin imkanı yok.bu yaşlarda en zararlı şey body dir. body dedigin 5kg dambıllardan 3-15 set çalışmak demek degildir bunun kimseye zararı olmaz.body agır çalışılır.vicut iyice gelişince şişirmek için tonla ilaç kullanılır çünkü insan dogal yollarla şişemez öle arnold gibi. vicudunu adam gibi şekillendirmek istiyosan ergenlik döneminde spor yaparsın basket oynarsın voleybol oynarsın ama body yapmassın. salona gitmek istiyosanda fitness yaparsın. bende senin gibi düşünüyordum küçük yaşta body süperdir zarttur zurttur diye bi süre sonra kol kaslarında çatlaklar oluşmaya başlayıp kaslarını tel tel görmeye başlayınca tırsıyorsun Evet 1.5-2 ay fitness center a gittim ama hafif calisarak kondissyon amacli ordaki vucut sisiren amcamlar likir likir abudik gubudik seyler iciyolardi. beyaz yogun bi madde. enerji verici protein flm heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 herkezin boyuyla bacaa arasında bi oran vardır ki buda altın orandır = 1.618 ... her insan da bu vardır, olmayan anormaldir ve sende anormalsin muahuah :P saka bi yana ciddi bu oran yoksa sende ayvaabi, gelişimini tamamlayınca haber ver :PPP[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nek2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 altın oran dediğin mükemmellik ölçütü benzeri bişey. Ama unutmayalım hiçkimse mükemmel değildir. Bacakların ve boyun altın orana sahip olsa yüzün olmıycak, yüzün olsa orası oransız burası oransız olucak. hepsi oranlı olsa da türkiye de yaşadığın için iş bulamıcan, paran olmıycak. böylece de hiçbir kız sana bakmıcak :) Öyle orandı, mükemmellikti takıntı yapmamak lazım. [Bu mesaj nek2004 tarafından 03 Mayıs 2004 21:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Vücuttaki uzun kemiklerin uçlarında büyüme plağı denilen bir yer var. Hayatta iki yerde boy uzama hızımız pik yapar: yeni doğan/Süt çocukluğu ve ergenlik. Bu uzamalar özellikle bu büyüme plağından olur. Vücudun diğer kısımlar bunu takip eder. 20li yaşlara yaklaşınca bu büyüme plağı kaybolur kemikleşir. Büyüyemeyiz. Dolayısıyla telaş edecek birşey yok. Bir kaç sene sonra vücudunun diğer kısımlarıda buna ayak uydurucak ve (görmediğim için dediğin gibi bacaklarının normalden uzun olduğunu düşünüyorum) orantılı hale geliceksin. Dikkat etmen gereken şey genetik potansiyelini kullanabilmek. Saçma sapan beslenmez, vücudunun ihtiyaç duyduğu şeyleri ona verirsen buna ulaşacaksın. Ama allah göstermesin hastalık olurda büyümen sekteye girerse yada vitamin, spor desteğin yeterince olmazsa vs.. gelişmende sorunlar olabilir. Sadece genetiğinde var diye kimse 1.90 olamaz. Eğer varsa, ona ulaşması için vücuduna destek olmalısın. Birde yapılması gereken sporlar için bir çift sözüm var. Sproları ikiye ayırıyoruz: Statik ve dinamikler. Statiklere kondüsyon değil girek kas gücü grektiren sporları, dinamiklere ise kondüsyon gerektiren sporları katıyoruz şeklinde bir genelleme yapabiliriz. Dinamik sporlar hangi yaşta olursan ol senin gelişimin için olduğu kadar herşey için çok çok önemli. Diğer sistemleri geçiyorum kemiklerin için olan kısmı anlatıcam. Vücut 25 yaşına kadar kemiklerde kalsiyum depolar. 30 yaşından sonrada buradan yer. 25ine kadar yeterince depo yapmayan kişilerde ileriki yaşlarda kemik erimesi denilen sorun ortaya çıkar. Kemiklerde kalsiyum depolanmasını sağlayan büyük oranda yerçekimine karşı yapılan sporlardır. Yani basketbol, futbol vs gibi. Statik sporlar bu gruba girmiyor. Genetik potansiyelini sonuna kadar kullanabilmen ve gelişimini en doğru biçimde götürmen için dinamik sporları mutlaka yap. Statik sporlar özellikle kalp ve damar hastalıkları olmak üzere birçok hastalığa zemin hazırlarlar yada ağırlaştırırlar. Bunuda kulağımıza küpe yapalım. Detayına isterseniz girerim daha sonra.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 oh be öğrenin hakiki doktordan body nin zararlarını açık hawa sporunun yararlarını bildiğiniz gibi yapın sonra.. @qui: abi futbol boy uzamasına yardım etmio be tam aksine vücut ağırlığının bacakların baldır bölümüne yüklenmesine we baldırlarda halk arasında parantez bacak denen şeyin oluşmasını sağlayarak uzamaya engel oluo. yanlış mıyım?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Hayal kırıklığına uğratmak istemem ama hiçbir ama hiçbir spor vs. sizin boyunuzu genlerinizde yazanın üzerine çıkarmaz. Tek şey dışında: hormon tedavileri. Yapılan sporlar genetik potansiyeline ulaşmanı sağlar. Bu gözle bir daha düşün :) Bu arada şuda gösterilmiş; yerçekimine karşı yapılan sporlar kemiklerin sağlamlığı üzerine etkili en önemli faktörlerden biri. Parantez bacak (genu varum) denilen durum eğer herhangi bir hastalığın, vitamin mineral eksikliğin, beslenme yetersizliğin yoksa, gelişimine engelleyecek kadar ağır spor yapmıyorsan (bkz akrobasi ile yoğun uğraşan yavrucaklar, minicik kalıyolar) gelişmez. Basket oyna oğlum uzarsınız derler, yalan :) Basket oyna oğlum, yoksa kısa kalırsın: daha doğru :) Böyle toz pembe değil tabi herşey.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 said: Qui, 03 Mayıs 2004 23:43 tarihinde demiş ki: Hayal kırıklığına uğratmak istemem ama hiçbir ama hiçbir spor vs. sizin boyunuzu genlerinizde yazanın üzerine çıkarmaz. Tek şey dışında: hormon tedavileri. Yapılan sporlar genetik potansiyeline ulaşmanı sağlar. Bu gözle bir daha düşün :) Bu arada şuda gösterilmiş; yerçekimine karşı yapılan sporlar kemiklerin sağlamlığı üzerine etkili en önemli faktörlerden biri. Parantez bacak (genu varum) denilen durum eğer herhangi bir hastalığın, vitamin mineral eksikliğin, beslenme yetersizliğin yoksa, gelişimine engelleyecek kadar ağır spor yapmıyorsan (bkz akrobasi ile yoğun uğraşan yavrucaklar, minicik kalıyolar) gelişmez. Basket oyna oğlum uzarsınız derler, yalan :) Basket oyna oğlum, yoksa kısa kalırsın: daha doğru :) Böyle toz pembe değil tabi herşey. Da genlerin belli bir limiti vardır yani mesela der ki 1.78-85 arası olacaksın, arası yaşam koşullarına bağlı der. Eğer spor yapmazsan 81 de kalırsın, spor yaparsan 85e kadar çıkarsın o bakımdan limiti zorlarsın.[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Aynı şeyi dedim :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Hazır boydan konu açılmışken, boyunuz: (Anne Boyu + Baba Boyu) / 2 Kızsanız -6,5 Erkekseniz +6,5 Ortalama hedef boyunuz: Çıkan rakam +/-7 olucak[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] [Bu mesaj Qui tarafından 04 Mayıs 2004 00:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Bak sevgili yavrum(guzin abla girisi:) ) Simdi bende senin yaslarindayken 163 boya 42 nuamra ayaktim bole koca ayak gibi dolasiyordum peki noldu boyum 1.83 cm ayagim 43:) Ha diyecegim bir yerden veridmi obur taraftan almiyorlar bu olayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Bu bence gayet sacma bir olay ve hic bir bilimsel dayanagi oldugna inanmiyorum babamin boyu 1.82 annemin ki 1.62 bu hesaba gore ben tas catlasa 1.78 olmaliyim ki 1.83 -4 um kardesim ise 1.90 civarinda(ben 20 o 17 yasinda daha da uzayabilir) Ikimizde profesyonel spor yapmiyoruz. Olay bence temelde babanin boyuyla alakali oturup istatistik tutmadim ama bence ole en azindan erkeklerde. said: Qui, 04 Mayıs 2004 00:14 tarihinde demiş ki: Hazır boydan konu açılmışken, boyunuz: (Anne Boyu + Baba Boyu) / 2 Kızsanız -6,5 Erkekseniz +6,5 Ortalama hedef boyunuz: Çıkan rakam +/-7 olucak [Bu mesaj onlyreal tarafından 04 Mayıs 2004 00:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Bilimsel dayanağı olan bir bilgi. Hedef boy ve öngörülen boy arasında fark hesaplanıp, çocuğun boy kısalığına yaklasım yapılıyor. Boy kısalıklarında kullanılan 5 kriterden bir tanesi. (6 mıyd? Ay bugun sınava girdim daha rezilim :P)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar