Farinal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Şimdi bu salaklar güney afrikaya gidecek orda ki insanlara nolcak aç kalır lan o kadar insan zaten dışardan da yemek gelmicek ülkeye bide bende space ship bekliyordum şöyle bi yörüngeye oturacak bişiler ama hayal kırıklığı oldu denizaltı gemi çakması şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 şimdi geldim filmden.rezalet.arkadaşım ısrar etmese ilk yarı çıkıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 nası çıkıyosunuz lan ilk yarılarda. 12 milyon para veriyoruz arkadaş. 6 lira kafadan gidiyo lan. vay zenginler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 çok sıkıldım ve çok zenginim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Venator said: Bütün filmlerde yapılmış klişeleri alıp toplasak bir ansiklopedide birleştirsek, bu filmde bir tanesi hariç hepsi var. Onda da yaşlı bir amcanın bi ara çıkıp da "ben bu iş için çok yaşlıyım" demesi yeterliydi. danny glover'ın demesi cuk otururdu ahah valla ben gemiye binme kısmına kadar çok eğlendim, kaliforniya sahnelerini mükemmel hazırlamışlar. film orada zirve yaptı benim için, en son dünyalar savaşı'nda tom cruise'un şehirden kaçma kısmı öyle heyecanlandırmıştı felaket filmi olarak. ama gemiye bindikten sonra çooooooooook gereksiz bir titanikimsi bölüm başlıyor ki filmin geri kalanından çok kopuk olmuş bence. evet klişelerin sonu yok ve her zamanki emmerich'in "5 tane dünyanın alakasız yerlerinden tip birbiriyle dost olur" senaryosu üzerinden gidiyor ama sırf yıkım sahneleri için izlenir. küçüklüğümden beri felaket filmleri çok eğlendirir beni ki bu açıdan aradığımı buldum diyebilirim. yalnız bu emmerich yıka yıka yıkmadık şehir bırakmadı resmen filmlerinde, sonraki filminde istanbul'u yıksın bence ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 yani daha mantıklı sahneler olabilirmiş.illaki kahramanlık olacaktı ama bunları superman tarzı yapmasalarmış daha iyi olurmuş yani o uçak sahneleri fazla fantastik.sora bizim eleman ilk yanardağın orda cukura düşüyor sora yukarı cıkıo falan.ve sanki öyle bişi ki başka insanalr ölmüo dunyanın sonu değilmiş gibi bi oyunculuk var.filmde olsa biraz hissettirsin arkadaş dunya sonu geldiğini.kendi hayal gucumuze bırakmışlar biride cıkıp what the fuck demedi arkadaş.heryer cokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 soulberry said: senaryosu için gidilmez ki zaten, efekt görelim, heyecanlanalım, gerilelim diye gidilir. senaryoyu eleştirmek bile yersiz bence böyle bi film için. sadece görselliğine bakılası bi film. bu sebeplerden dolayı filmi beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 2012 Doomsday diye bir film yapmışlar, bu 2012 zannederek izledim kusuyordum feci kötü izlediğim en berbat filmlerden biriydi. 50 dakka tahammül edip fast forward yaptım kalanı böheahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar