Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2012


progamer

Öne çıkan mesajlar

Day After Tomorrow, Godzilla, Independence Day(bide 10,000BC faciası var) gibi felaket filmlerinin yönetmeni Roland Emerich'in yeni filmi. Bu sefer aztek takvimive göre 2012 de olacak felakatleri anlatıyor. Başrolde John Cusack, Thandie Newton ve Danny Glover var.


Teaser Trailer
http://www.traileraddict.com/trailer/2012/teaser-trailer
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

John Cusack (td)

bu adam bildiğin aktör abi, ama sadece aktör. ne bileyim, christian bale e bakalım atıyorum adam sandler a bakalım (öylesine örnekler) izlediğiniz şey gerçek gibi oluyor kaptırınca. bu herifin gözlerinden herşey anlaşılıyor bütün filmin kolpa olduğu. sokamıyor izleyiciyi filmin içine. kesin bi de buna oscar vermişlerdir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 ay sonra ...
Maya lara saygımız sonsuz, fizik de 1900 lerde schrodinger (evet einstien değil) ve maxwell ile başlamış olan modern fizik erasının baş mimarlarıdır bu halk.

Manyetik kutupların yer değiştirmesi demek kuzey ve guney kutupların değişmesi demek. Teoride maxwell demiş ki, pusulalarınızı düzeltiniz vakti geldiğinde :) Manyetik alanlar bir gecede değişmeyeceği de aşikar, belli zaman aralıklarında dunyanın manyetik alanı güneş e bağlı olarak değişiyor, Maya lar bir şekilde (uzaylılar! lol :) ) bu pattern i keşfediyor ve her değişimin tamamlandığı anda dünya üzerinde insanlar için yeni bir çağın başladğına kanaat getiriyorlar. Artık küllerimizden mi doğarız yoksa bir yerimizle mayalaramı güleriz görücez 3 yıl sonra :). Esasında tam bu yüz yılda yaşayıp, dünya üzerinde çok büyük izler bırakmış bir halkın yaşam felfesinin, inanışlarının, mitlerinin sonucunu canlı kanlı görüp yaşayabilmek (yada yaşayamamak) büyük bir ayrıcalık bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...