progamer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Day After Tomorrow, Godzilla, Independence Day(bide 10,000BC faciası var) gibi felaket filmlerinin yönetmeni Roland Emerich'in yeni filmi. Bu sefer aztek takvimive göre 2012 de olacak felakatleri anlatıyor. Başrolde John Cusack, Thandie Newton ve Danny Glover var. Teaser Trailer http://www.traileraddict.com/trailer/2012/teaser-trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 hah, bir filmi eksikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Of hiç bişey olmayacak, Marduk falan da gelmeyecek (çünkü yok) buna inanan herkes de patlayacak. Off, o günü iple çekiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 imdb de yapılan yorumlara baktım millet izlediğim en kötü film diyor. puanıda zaten 1.8. oyunculara baktım çoğunun ilk filmi olarak gözüküyor bu ilginç bir konu ama sanırım başarısız bir film izlemeye değmez gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 1.8 alan başka bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 mayalar değil miydi o azteklerden ziyade? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Maya evt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Mayalar. Ama aynısının laciverti işte (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 doğru imdb linki için tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 John Cusack (td) bu adam bildiğin aktör abi, ama sadece aktör. ne bileyim, christian bale e bakalım atıyorum adam sandler a bakalım (öylesine örnekler) izlediğiniz şey gerçek gibi oluyor kaptırınca. bu herifin gözlerinden herşey anlaşılıyor bütün filmin kolpa olduğu. sokamıyor izleyiciyi filmin içine. kesin bi de buna oscar vermişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 yanlış imdb linki için tık ibret-i fail auhauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 maya falan bahane.. 2012'de uzaylıların gerçek olduğunu tüm dünya öğrenecek!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 john cusack varsa, film uzaylilarla romantik yakinlasmalarla ilgidir, azicik sirinlik, komiklik filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 yanlışmış harbi adakdaksd bende teaser ne güzeldi neden grafiklere bok atmışlar diyordum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 trailerı izledim de şimdi. marduk gelecek.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 o kadar mı iğrenç ya 1.9 alcak kadar, demek ki trailerdaki gibi ilerilio film tüm dünyayı su basana kadar, öyle konuşma falan da yok heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 2012 de bişey olmicak diyenleri nasaya havale ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 1.9 değil filmin rating i çünkü ortada daha film yok. Rating e açık değil o yüzden imdb de. Edit: 2012 de dünyanın manyetik kutupları yer değiştirmeye başlayacak, olacak olan şey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 fragmanı fena değildi.o kdar kötü olmamalı film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 hahah abi nedir fragmanın sonundaki olay find out the truth google search : 2012 rofl, google heryerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 şey olacak o galiba ondan. film full aksiyon olacak. konu az işlenecek. dersiniz çalışmadan gelmeyin demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Maya lara saygımız sonsuz, fizik de 1900 lerde schrodinger (evet einstien değil) ve maxwell ile başlamış olan modern fizik erasının baş mimarlarıdır bu halk. Manyetik kutupların yer değiştirmesi demek kuzey ve guney kutupların değişmesi demek. Teoride maxwell demiş ki, pusulalarınızı düzeltiniz vakti geldiğinde :) Manyetik alanlar bir gecede değişmeyeceği de aşikar, belli zaman aralıklarında dunyanın manyetik alanı güneş e bağlı olarak değişiyor, Maya lar bir şekilde (uzaylılar! lol :) ) bu pattern i keşfediyor ve her değişimin tamamlandığı anda dünya üzerinde insanlar için yeni bir çağın başladğına kanaat getiriyorlar. Artık küllerimizden mi doğarız yoksa bir yerimizle mayalaramı güleriz görücez 3 yıl sonra :). Esasında tam bu yüz yılda yaşayıp, dünya üzerinde çok büyük izler bırakmış bir halkın yaşam felfesinin, inanışlarının, mitlerinin sonucunu canlı kanlı görüp yaşayabilmek (yada yaşayamamak) büyük bir ayrıcalık bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 ben öyle ayrıntılı okumadım. şeyi biliyororum bitek. marduk gelecek anneler ağlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 valla bende okumadım, derste anlatılanlar benim yazdıklarım :) varsa fizikçi beri gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Sovereign said: maya falan bahane.. 2012'de uzaylıların gerçek olduğunu tüm dünya öğrenecek!! eyvah eyvah. gelecekleri tarihi de soylediler mi? abavvv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar