Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Geleneksel Abazan Yürüyüşü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahhahhah koptum
ama kesin eminim ki yürüyüş sırasında abartan erkeklerde olmuştur. 3+ öğrenci bir araya gelince mutlaka kendini kaybeden oluyor.
kızlarda abartmış. bakire ölsünler plz:)
Mesaj tarihi:
aquila said:
sikayet yerinde, fekat taciz var biraz garip olmus, aslinda olmamista.

Her gün yapılan birşey olsa tamam doğru söylüyorsun diyeceğim, ama yılda birkere yapılıyor ve tamamen gırgır amaçlı yapılan bir olay gördüğüm kadarıyla. Taciz var diye şikayet etmek saçma olmuş.
Mesaj tarihi:
Bence çok eğlenceliymiş..Yahu rahatsız olduysan otur odanda pencereden "Ne manyaklar var ya." de izle yani ne var ki bunda?
Ama her türden kız var,kılı var kıllısı var tabi..
Mesaj tarihi:
Binlerce adamı kampüsten uzak bir yurda koyunca böyle oluyo :P Vadi'de adamlar herhangi bir dişi görmeden ömürlerini geçiriyolar bu yüzden de kampüse iniyorlar, tamamen doğal yaşamın gerektirdiği bir olay :)

Şikayet edilecek bir durum yok. Olay çıkarmıyor çünkü bu grup her sene dinliyorum arkadaşlarımdan eğlenceli oluyormuş :P
Mesaj tarihi:
Hahahah yemekhanenin camlarını boydan boya taciz var kağıtlarla kapladıklarını görünce birilerine fena çaktılar heralde diye düşünmüştüm de, abazan yürüyüşü itünün bi klasiği ama ya...

Gerçi yurtla ilgili duyduklarımın %70 i vadinin acayip leş biyer olduğu, maganda kaynadığı yönünde. Yani cidden aşırıya kaçıp bokunu çıkarmış ta olabilirler. Ama olayı ancak forumlardan filan duyduğum için yorum yapamıycam, ne nasıl olmuştur bilemem.
Mesaj tarihi:
Holy said:
Binlerce adamı kampüsten uzak bir yurda koyunca böyle oluyo :P Vadi'de adamlar herhangi bir dişi görmeden ömürlerini geçiriyolar bu yüzden de kampüse iniyorlar, tamamen doğal yaşamın gerektirdiği bir olay :)

ahahaha adamlara sempati gösteresim geldi ya :D
Mesaj tarihi:
Sly-One said:
vadi yurdundaki kızlar gayet taş bu arada da. bıyık mıyık şehir efsanesi. giremeyenler bok atıyor.

Vadi yurdu bikerem erkek yurdu. 1400 erkek :D

Holy said:
Binlerce adamı kampüsten uzak bir yurda koyunca böyle oluyo

Kampüsten uzak falan deil vadi yurtları. Bilenler için itü teknokentin yanında, itü kampüs meydanına (ki aslında öyle bi yer yok :D) yürüyerek 5 dakika...

ShadowFury said:
Gerçi yurtla ilgili duyduklarımın %70 i vadinin acayip leş biyer olduğu, maganda kaynadığı yönünde

Hiç de öyle bi yer değil. Gerçekten sadece itünün en kalabalık erkek yurdu oldğu için ve böyle eğlence amaçlı geleneksel bi yürüyüşü olduğu için yurdun adı çıktı, olay bu.

Zegna said:
paticik uyesi varmıs o yuruyus yapan grupta

Evet bi kere katıldım :D
Mesaj tarihi:
rahan haber merkezi said:
Şikayet eden kızların "biz veriyoruz almıyorlar ama ayşegûl hanım" diye basın açıklaması yaptıkları bildirildi. Aynı kız öğrenci grubunun ders notlarını çektirmek isteyen öğrencileri refüze ettikleri, not kopyalama ile ilgili "emeğimizi çalıyorlar ayşegûl hanım, hem almıyorlar da; çan eğrisinin tepesine oturmamız lazım" şeklinde beyanları tutanaklara geçirildi. Nöbetçi hakim, bahsi geçen kızların hepsinin yaşlarını ve ek olarak 4 ünün cinsiyetinin tespit edilmesi amacıyla Adli Tıp'a sevk edilmelerine karar verdi.

vay anasını be neler olmuş.
Mesaj tarihi:
prondir said:

Holy said:
Binlerce adamı kampüsten uzak bir yurda koyunca böyle oluyo

Kampüsten uzak falan deil vadi yurtları. Bilenler için itü teknokentin yanında, itü kampüs meydanına (ki aslında öyle bi yer yok :D) yürüyerek 5 dakika...

Kampüsten uzak değil? Vadi yurtları SDKM'nin önünü kampüs merkezi baz alırsak yürüyerek rahat 20 dakka sürüyor.
Mesaj tarihi:
prondir said:
Sly-One said:
vadi yurdundaki kızlar gayet taş bu arada da. bıyık mıyık şehir efsanesi. giremeyenler bok atıyor.

doğru ya ben gölet yurduyla karıştırdım. o zaman ilk tespit doğru.
Mesaj tarihi:
prondir said:
Sly-One said:

HAHAHAHAHAHAHHAAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAH ADAM KIZLARLA ERKEKLERİ KARIŞTIRIR OLMUŞ O OKULDA
  • Yeni Oluştur...