cengizhan66 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 o sorun cogu kiside var ama hala nasil cozulcegi yazmiyo forumlarda bu arada forumlarinda link ini vereyim http://www.customcod.com/community/index.php?topic=345.0 tum maplarfalan orda yayinlaniliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 ilgili modu aktif hale getirip, sonra konsolda spmap bla bla dizinini girdim, haritanın adı ve yükleme ekranı çıktı, ama bu sefer de bsp dosyasını bulamadım dedi kapattı :( forumda bir iki kişi yazmış ama cevap yok en azından bulamadım ben. ne zor işmiş öf baydı oynamıcam o olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 mavi ok, yavas connection sorunu yasayan var mi Hamachi'den ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 benden baska yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 ya aynı şehirde olduğunuz bi adamın pingi kaç oluyor hatırlayan bilen var mı? aynı şehirde olunca 30 falan olurmu olmaz di mi, landa o kadar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 lan üzerinden daha düşük olması lazım ping in. 10-15 gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 razzRaziel said: ya aynı şehirde olduğunuz bi adamın pingi kaç oluyor hatırlayan bilen var mı? aynı şehirde olunca 30 falan olurmu olmaz di mi, landa o kadar zaten 15-20'ye kadar düşebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 hamachi den hala devam eden varsa; 1.0.1.3 nazizom 123 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 oynamak isteyen varmı şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 ben oynamak istiyorum mesela. ama daha kimseyi bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ben tırsıyorum o oyunu oynarken çığlık attığım bile oldu bi anda arkamda koşan bi zombi görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 nickinden belli zaten ne kadar tırsak olduğun hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 ayıp oluyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Biz bu siralar arkadasla sardirdik, oynuyoruz aksamlari. headseti olupda gelirim diyen arkadas varsa steam paticik grubundan bana msj atabilir. 2 kisi oynuyoruz cok eziyet oluyor =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 oynamak isteyen varsa benim yukarıda yazdığım hamachi ağı boştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 kesinlikle ben de oynayacak adam arıyordum!! muhteşem bir şey. peki hangi hamachi moduna hangi ağa bağlanayım şimdi? ilk mesajdakine mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bryan Fury Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Redogski said: üst katı açın sadece pompalıyı alın herkes kilit noktaları tutsun ozaman iyi ilerliyosun.biz 2 kişi 12ye kadar gelebildik öyle :D. sonra resmen tecavüze uğradık.. usta ben bir türlü netten başka takım arkadaşlarıyla oynayamadım ama 11. levele kadar geldim şimdi ise Takım olarak oynayacak arkadaş arıyorum. [email protected] ekleyin server kurup oynayalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 bu gece var mı oynayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Bende oyun kurulu. Başka nerleri kurmam gerek bana linki atarsanız akşam kurarım eve gidince. Şu an işteyim çok araştıracak vaktim yok çekilecekleri. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 hamaci full diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=QQyFX-_Gv4g http://www.youtube.com/watch?v=CVqniIaZViU abi ben oyunu tekrardan kuruyorum map pack 2 muthiş görünüyor, hatta yeni gelecek map pack 3 bile var (official) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 çok zevkli biz oynuyoruz. sıkılmadan önce gelmek isteyen varsa ağı sölim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 müthişmiş cod4 cod5 netten aylarca oynadım ama zombie olayını hiç görmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 hala çeviren var mı ? arkadaşımla atıyoruz 2 kişi adam lazım ama bi yerden sonra tıkanıyoruz ddfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 baydık ya biz uzun süre önce. ~cencored~ herifler pc için çıkartmadılar da map pack 3'ü, yoksa o da süper görünüyordu videolarında falan. yeni zombie haritası süper ama sadece ps3 xbox360 için var şu an sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar