-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 ders takip edemedim pek.ödev kağıdında şöle bi soru var Aşağıdaki iyonların elektrolit konfigürasyonlarını yazın. Mg+2 , S-2 , Sc+3 +2, -2, +3 tahmn etceginiz gibi iyon yükü. muhtemelen çok basit bişi ama ne anlama geldiğini bilemedim.üni 1. sınıf sorusu çok karışık şeyler düşünmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 BIRAK SIMDI KIMYAYI. DOTAYA COK ACIL +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 +1 Dota. Faz gaz herşey burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 vallahi +1 ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 hadi la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 cok feci aklım celindi girdim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Dota'nın ömürden ömür yediğine kanıt olacak bir topaç bu.Sen neymişsin be +1 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 -Neiloth- said: ders takip edemedim pek.ödev kağıdında şöle bi soru var Aşağıdaki iyonların elektrolit konfigürasyonlarını yazın. Mg+2 , S-2 , Sc+3 +2, -2, +3 tahmn etceginiz gibi iyon yükü. muhtemelen çok basit bişi ama ne anlama geldiğini bilemedim.üni 1. sınıf sorusu çok karışık şeyler düşünmeyin :) slm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 dota oynamasaydın anlatırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Pokemon isimlerini ezberleyene kadar moler yüklerini ezberleseydin şimdi buralarda olmazdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 molEr yük ne? pokemon ismi ne? sen kimsin? benimle pokemon isimleri ezberlemek arasında nasıl bi bağ kurdun? ayar desen ayar değil. biliyosan yardım edersin.her topice cevap atmak gibi bi zorunluluğunuz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metastasis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Elektron(ik) konfigürasyonuysa bahsedilen şey: Mg+2= 1s2 2s2 2p4 S-2= 1s2 2s2 2p6 3s2 3p6 Sc+3= 1s2 2s2 2p6 3s2 3p6 Elektrolit konfigürasyonu ilk defa duydum. Yalnız üstteki gibiyse, lise kitaplarına hızlı bir dönüş yapman gerekir sanıyorum, ÖSS de filan beynine kazınmış olmalıydı bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 öss insanları 3 saaate indirgeyen höbödö löböffö döböto dota dota?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 löl elektrolik konfigürasyon ne yahu eğer bölümün kimya veya alakalı bir dalsa şiddetle genel kimya kitabını baştan sona okumanı tavsiye ediyorum. yok değil de "kimya beni alakadar etmez arkadaş geçeyim yeter" diyosan sağlık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Ardeth said: "kimya beni alakadar etmez arkadaş geçeyim yeter" inşaat müh. okuyorum.pek alakam yok.valla ödev kağıdında aynen bu yazıyo 'elektrolit konfigürasyonları'. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 hmm öğrendim.lewis elektron dağılımıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 muhtemelen yanlış yazmışlar o zaman :p ya da iyonik olduğu için öyle yazmış olabilir ama elektrolitin elektron konfigürasyonu falan daha doğru olur o zaman :p "electrolyte configuration" için yaklaşık 444 sonuçtan 1 - 10 arası sonuçlar (0,13 saniye) said: An electrolyte is any substance containing free ions that behaves as an electrically conductive medium. Because they generally consist of ions in solution, electrolytes are also known as ionic solutions, but molten electrolytes and solid electrolytes are also possible. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 o zmn yazıyorum ben s s p s felan diye thx bu arada Metastasis said: Elektron(ik) konfigürasyonuysa bahsedilen şey: Mg+2= 1s2 2s2 2p4 S-2= 1s2 2s2 2p6 3s2 3p6 Sc+3= 1s2 2s2 2p6 3s2 3p6 mg+2 1s2 2s2 2p6 olmaz mı? atom numarası da yazmıyo ama bildigim kadarıyla 12 idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metastasis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 12 evet. +2 iyona dönüşmesi için 2 elektron vermesi lazım. Elektron sayısı 10 a düşecek yani. edit: 2+2+4 = 10 tabi :) 6 olacak o evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 pokemon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 say say paraları say paraları say... es es pas pas dum pas dum pas ef dum pas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar