Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Deniz hastasıyım, böyle denizde açılayım gemimle savaşayım, gezeyim vs. bu tarz bir oyun arıyorum. Korsan oyunu da olur, ne bileyim balıkçılık da olur. Var mı önerisi olan? AoC u en düşük seviyede oynamayı başardım, bilgisayar hakkında ufak bir bilgi açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 2003 yapımı olabilir sanırsam bi Pirates of the Carribean oyunu var o zaman için grafikler bayağı güzel geliyordu diye hatırlıyorum oyunda çok güzeldi ama dur araştırım biraz... heh bu canım çekti bak şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Sid Meier's Pirates! Buna da bak bence, çok eğlenceli oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 ship simulator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 TrackMania oyunlarını da hazırlayan Nadeo tarafından geliştirilmiş olan yelkenli simulasyonu Virtual Skipper 5 bedava olarak yayımlandı. Oldukça güzel grafiklere ve en az TrackMania kadar eğlenceli bir oynanışa sahip olan 877 MB'lık oyunu bu adresten veya bu adresten indirebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Çok teşekkürler, indireyim. Aman satın alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 deadliest catch: alaskan storm tavsiye ederim bi de sea dogs diye bi oyun vardi 6-7 sene once falan olmali, guzel oyundu. ikincisi berbatti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 pekaziz said: Sid Meier's Pirates! Buna da bak bence, çok eğlenceli oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 hangi denizde gezmek istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 marionun ööle bi bölümü vardı sanki ööle hatırlıorm denizin altında gezion bööle şirin şirin balıklar:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 silent hunter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Silent Hunter'ın su üstü versiyonunu yapsalar kesinlikle şahane olur. Aslında fazla uğraşması da gerekmez adamların, herşeyleri hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Navyfield Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Mr_Hand said: silent hunter. Oynadım bayağı bi ama işte, sorun deniz altında. Deniz görmedikten sonra ne keyfi kaldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 patrician serisi http://pc.gamezone.com/gamesell/p22675.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Farinal said: 2003 yapımı olabilir sanırsam bi Pirates of the Carribean oyunu var o zaman için grafikler bayağı güzel geliyordu diye hatırlıyorum oyunda çok güzeldi ama dur araştırım biraz... heh bu canım çekti bak şimdi :D x1500 acaip oynamıştım. senaryosu da iyiydi. şu oyunun yenisini niye yapmazlar ya? alacaan olsun bethesda:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Evet hacı ya senaryo atmosfer falan on numaraydı ya ve baktım bi sürü yere hep aptal film oyunları var pirates of the caribbean'ın yok at world's end yok legend of jack sparrow bilmemne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 yezid said: deadliest catch: alaskan storm diyorum inatla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Yaklaşık 1 ay önce yat yarışı simülatörü çıkmıştı ama oyunun adını hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 deniz gezmiş online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Sid Meier's Pirates çok salak bişi diye hatırlıyorum dans mans etmeye çalışıyosun falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 KUSLU KOPEKLI ARKADAS OLME OYUNU var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Sorieno said: KUSLU KOPEKLI ARKADAS OLME OYUNU var. mohahaohaohoah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 hoccemama said: Sid Meier's Pirates çok salak bişi diye hatırlıyorum dans mans etmeye çalışıyosun falan oha çarpılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 bilimum pirate içerikli oyunu öneririm.arrrrrrrrrrrr, bo's & ho's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar