Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bence....

Submaxx

Öne çıkan mesajlar

Submaxx said:
b@b 30kisi vuruodu bende vurdum xp geldi AGA....

bunun olmadigi bir guncel oyun soyleyebilirsen "war cok basarisiz bir oyun"u imzam yapicam bir haftaligina.. yok wow'da boss'lari sololuyorsunuz da war'daki rvr mantigini mi elestiriyorsunuz?

Mighty_THoR said:
ben grindden kaçarken mmo tarihinin en grind grind grind oyununa denk geldik

grindin ne oldugunu ogrenmen gerekiyor hocam: grind (wikipedia)
Sosyal ağlarda paylaş

bunlar çok banal yorumlar bunun wowla şunla bununla alakası yok bunun kendini pvp bazlı bir oyun olarak tanıtan bir oyunun masaya yeni birşey eklememesi ile alakası var bunun pvpde kazanç kayıp dengesinin olmamasıyla alakası var bunun open pvp nin basit zergden ibaret olmasıyla alakası var bunun zaten aynı şeyi tekrarladığın ve baymış yeterince oyun varken göz göre göre aynısından bir tane daha çıkartmakla alakası var ama wowla alakası yok

illa birşey yazmak için yazacaklar için garbage var.
Sosyal ağlarda paylaş

birincisi masaya eklenecek yeni şey ne, ne umuluyordu onu merak ediyorum. lagdeki adamı kesip vanq kryss'ini mi yürütmeyi bekliyordunuz pvp'den item elde etmek deyince? tek adam iki kişiyi cc'leyip üçüncüyü mü dövecekti? 20 kişi 10 kişiden dayak mı yiyecekti salak olmadıklarını varsayarsak? (ki salaksa yiyebiliyor gayet kendim şahit oldum yakın zamanda) ha aynı şeylerden bıkana da tavsiyem mmo olayını uzunca bir süre bırakmaları, war'ın rahatlığı no-lifer modunda oynamayı gerektirmediğinden başka oyunlara zaman ayırabiliyorum canım istedikçe. size de iyi gelir.

ben burada yazmaktan memnunum, kusura bakmayıver.
Sosyal ağlarda paylaş

masaya bir pvp oyunu koymasını bekliyordum keeplerin vs 36 saatte bir resetlenmesi bile adamların bu işe bakış açılarının sakat olduğunu gösteriyor. oraya gene statik keep koyarsın ama adam gibi claim ettirirsin her keep için belirli saldırı aralığı belirlersin böylece mass pvp yi kanalize edersin 10 adam 20 zone a dağılmaz.keeplerin resetini kaldırırsın böylece bir guild, alliance prestij için savunur keepleri upgrade edilebilir yaparsın böylece insanlar emek harcadıkları için savunurlar.

böylece
- aaa keep e saldırıyorlar
- boşver abi 10 dakika sonra gider alırız bulaşmayalım şimdi

gibi dialoglar sözde bir pvp oyununda olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar halihazırda insanları belli bir mekanda toplamaya çalıştıklarını söylüyorlar ve değişiklikler de yapıyorlar zaten. bakışları belli. uygun ayarı yakalayana kadar da uğraşacakları belli.

oyunda değiştirilemeyecek, temel bir tasarım hatası değil sonuçta yazdıkların. oyunu beğenen insanlar da zaten devam ederken bu değişiklikler geliyor. "bu oyuna sığmadı, hadi genişleme pakedine artık" gibi bir mantık da yok.

pvp'den hoşlanan insan zaten "item kasıyorum" moduna sokmaz kendisini, oynarken item bir yandan gelir. maalesef insanların çoğunda destur yanlış. araçla amacı karıştıran insana hiçbir oyunda huzur yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
lol nerde bir ayda tükendi, tatlısu pvp'cileri pve oyunlarına döndüler, biz burdayız devam ediyoruz. günlerdir devam ediyor savaşlar zone'ları zaptetmek için "world pvp nerde" diyenlere inat eight peaks'de.

evvel zamanda bir aoc topiği:
Sam said:
çünkü biz düzgün eleştirileri oyunu henüz oynarken yaptığımızda bize "l2p, oyun gayet iyi sorun sizde, beğenmiyorsanız bırakın" dediler. biz de "hayhay bırakırız ama siz pro'lar kendi halinizde aranızda takılırsınız sonra" dedik. evet gelip yüzlerine vuruyoruz, keyif de alıyoruz. bir daha sefere eleştiri yapan insanlara daha makul cevaplar vermeyi öğrenmişlerdir umarım bu kişiler.
Sosyal ağlarda paylaş

birisi temel oynanış mekanikleri yanlış tasarlanmış, biraz ondan, biraz bundan mantığıyla sektörün en popüler oyununa rakip olmaya çalışıp hezimete uğramış bir oyun. öbürü ise hedef kitlesi zaten değişik, temel tasarımında yanlışı olmayan ve ince ayar sürecinden geçen bir oyun.

pve'ci olup da content'i bitmiş oyuna geri dönmeyeceği halde aoc'a dayanamamak ile pve'ci olup pvp oyunundan taze content gelmiş pve oyununa geri dönmek aynı şeyler olmadığından hayli başarısız bir girişim olmuş.

heh yok pope, sana yönelik değildi zira kimisi de arkadaşına geri döndü. sen niye üstüne alındın anlamadım, her dönene yönelik bir söz olmadığı belli zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

beraber oynadık onca yıl, neresi komik geldi anlamadım doğrusu. oyuna girdiği gün "bu oyunda leech var mı?" diyen insan da değilim, r14 olunca pvp'den elini eteğini çeken insan da değilim, raid'e epic almak için afk takılan insan da değilim nihayetinde.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:
Sam said:
lol nerde bir ayda tükendi, tatlısu pvp'cileri pve oyunlarına döndüler, biz burdayız devam ediyoruz. günlerdir devam ediyor savaşlar zone'ları zaptetmek için "world pvp nerde" diyenlere inat eight peaks'de.

evvel zamanda bir aoc topiği:
Sam said:
çünkü biz düzgün eleştirileri oyunu henüz oynarken yaptığımızda bize "l2p, oyun gayet iyi sorun sizde, beğenmiyorsanız bırakın" dediler. biz de "hayhay bırakırız ama siz pro'lar kendi halinizde aranızda takılırsınız sonra" dedik. evet gelip yüzlerine vuruyoruz, keyif de alıyoruz. bir daha sefere eleştiri yapan insanlara daha makul cevaplar vermeyi öğrenmişlerdir umarım bu kişiler.

hahahahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

evvelden benim özel mesajlarımı foruma keyfince yazdığın için bunu koymama alınmaman lazım ama alınırsın herhalde her zamanki gibi.

said:
Re: Fallout 3
Gönderen: Kaede
Gönderilen: Sam
Tarih: 07/11/2008 18:53

Yok hacı sana kendi hayatında mutluluklar. Muhattap olmayalım birbirimizle, mutlu mesut yaşıyalım. Söyliyceğim herşeyi söyledim, senin de söyliyecek sözün kalmadıysa bundan sonra mümkünse ne bana ÖM at, ne beni quotela. Forumda yokmuşuz gibi davranalım lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...