BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 warhammer klasöründe bu dosya neden 36 gb gibi bir boyuta gelir fikri olan? C diskimde yer kalmayınca noluyoruz dedim, bi baktım warhammer klasörü toplamda 45 gb olmuş da :p ekleme: open betadan kalma client kullanıyorum, orjinal kutusu henüz elime geçmedi de halen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 sil, sonra Perform Full File Check yap, ilk pop-up login ekranından. CB/OB clienttan kaynaklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Roz, data.myp dosyasının ismini değiştirip file check yap düzeliyor. bi 45-50mb download'u göze alarak tabii ki ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 evet beta client ile benzer sorun yaşayan birisi vardı burada, ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Bendede 30 kusur GB olmuştu o dosya sildim 45MB olanını indirdi patcher. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 iyi ya sağolun, 45 mb ne ki, daha fazladır diye korktumuştum silmekten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar