fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 et balık kelle gel beni kısmen yelle
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ben bir kere böyle tiplere göz göre göre 40 ytl vermiştim.. adamlar istedi. bir an düşündüm; "ya gerçekten ihtiyaçları varsa" dedim. yani kimseden bulamaz ki insan para ihtiyacı varsa.. çünkü öyle bir soru karşısında hemen dolandırıcı damgasını yapıştırıyoruz. verirken dedim ki bir de; "umarım doğrudur, doğruysa da helal olsun". şimdi düşünüyorum da. hala pişman değilim galiba.. bile bile kendimi düdüklettirmişim lan resmen. ama yok abi, diğer türlü de ona güvenme buna güvenme.. nereye kadar lan? garip.
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 uyari topici boyle olur, supersin eheh harita sahaneymis =]
Finkel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 benimki daha acımasızdı 12 yaşındayken flan boyacılar total 90 larımı zorla boyayıp 20 milyonumu almışlardı:(
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Rawkon said: DiadanLocke said: ciddi mi soyledin bunu yoksa geyik mi? geyikse tamam da, gercekse pilav elle yenir mi yahu? Tavugu yersin, pirzolayi yersin de, pilav abi bu pilav. ciddi gibi ama değil gibi de... çorba hariç her şey elle yenebilir. misal ben çorba hariç her şeyi çatalla yerim. bi zorluğunu da çekmem. elimin çok pislenmiceğini bilsem çatal da kullanmam, o derece... Sadece uçan ve yüzen hayvanların elle yenmesi görgü kurallarınca sakıncalı değildir. Yani bir restoranda pilavı elinle yersen sana dışarı kadar eşlik ederler.
Rawkon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 @xae: ohooy... herkes ahlak polisi olma meraklısıymış da belli etmiyomuş. nerde nasıl davranılır, ne nasıl yapılır nası yapılmaz gayet iyi biliyorum arkadaşım. ve hala aynı tezi savunuyorum : çorba hariç her şeyi elle yiyeBİLİRİM, hiç de çekinmem. yiyenden de tiksinmem. programlanmış robotlar gibi davranmayı bırakın artık. edit/dasaaa:bi üstteki mesajı alıntılamıyoruz
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 bi nevi basit confidence trick -Dark_Angel- said: Adamın cüzdanda 2-3 parmak kalınlıgında dolar varsa.Cüzdanı veriyim parayı inceliyim diyince alsaydı baban.asdfsd gibi düşünenlerin aç gözlülüğünden yararlanıp olta sallayıp yutmasını bekliyorlar işte ^_^ hustle'da da denildiği gibin: you can't cheat an honest man, because an honest man doesn't want something for nothing.
-007- Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 matama said: is yerinin ust tarafinda erenkoy ruh sinir hastanesi var her gun onunde bir tipler gecen arabalari durdurup paramiz bitti yardim eder misiniz memlekete donucez geyigi yapiyor bende gecen gun durdum ulan her gun benden para istiyorsunuz ne donulmez memleketmis atlayin ben birakacam otogara dedim :) kacti bayanlar hahaha geçen sene oraya yakın başka bi yerde takılıyolardı, 1-2 kere polis devreye sokunca mekan değiştirmişler demek :P polis en etkili yöntem
irmakseverak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Finkel said: benimki daha acımasızdı 12 yaşındayken flan boyacılar total 90 larımı zorla boyayıp 20 milyonumu almışlardı:( total 90 piyasaya çıkışı 2004-2005 :)
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 - İz diz bigıst törkiş moniy? - Yes. Budur
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 o da olabilir aslında. :D
mangal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 beşiktaşda bi boyacı benden para almaya çalıştı fazladan sg lan dedim gitti
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 bu devirde insan kimseye güvenemiyor..
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Mumu said: pilavı ben çok küçükken bi kere elle yiyim dedim, annem üstten doğru bi patlattı tabakla bir oldum. o günden beri denemedim, denemem. ahahaha sandalyem saglam iyiki.
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 sandalyeyi bırak iyiki masanın üstünde kuzenin yok :D
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Mumu said: pilavı ben çok küçükken bi kere elle yiyim dedim, annem üstten doğru bi patlattı tabakla bir oldum. o günden beri denemedim, denemem. Fırat geldi aklıma hehe
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Rawkon said: nerde nasıl davranılır, ne nasıl yapılır nası yapılmaz gayet iyi biliyorum arkadaşım. Belli oluyor.
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Xaenin said: Rawkon said: DiadanLocke said: ciddi mi soyledin bunu yoksa geyik mi? geyikse tamam da, gercekse pilav elle yenir mi yahu? Tavugu yersin, pirzolayi yersin de, pilav abi bu pilav. ciddi gibi ama değil gibi de... çorba hariç her şey elle yenebilir. misal ben çorba hariç her şeyi çatalla yerim. bi zorluğunu da çekmem. elimin çok pislenmiceğini bilsem çatal da kullanmam, o derece... Sadece uçan ve yüzen hayvanların elle yenmesi görgü kurallarınca sakıncalı değildir. Yani bir restoranda pilavı elinle yersen sana dışarı kadar eşlik ederler. TAVUK UÇAR MI AYI
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Bu çocuklar üniversite öğrencisi. Yazık valla yazık.
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 briareos said: arapları bu memlekete sokarak büyük hata ettik. pilavı hala elleriyle yiyorlar :/ elle yemek falan yemem de yillarca arabistanda kaldim, toplu geleneksel bulusmalar disinda oyle birsey yapmiyorlar, gayet temizlerdir ve ulkeleri yollari vs bizden 10 kat daha temiz ve titizler bu konuda. hemen on yargilara kapilmayin. (dediklerim suudiler ve suudi arabistan icin gecerli, bahsettigimiz "araplar" misirliysa o zaman tamamdir dedikleriniz :P)
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Azmodai said: (dediklerim suudiler ve suudi arabistan icin gecerli, bahsettigimiz "araplar" misirliysa o zaman tamamdir dedikleriniz :P) Hah diyecektim bütün Araplar orda değil diye. Mısır'da çatal bıçağı otel dışındaki yerlerde özel olarak istiyorsun resmen.
Öne çıkan mesajlar