Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Du yu spiik ingliş?" | Bu devirde uyumayacan.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben bir kere böyle tiplere göz göre göre 40 ytl vermiştim.. adamlar istedi. bir an düşündüm; "ya gerçekten ihtiyaçları varsa" dedim. yani kimseden bulamaz ki insan para ihtiyacı varsa.. çünkü öyle bir soru karşısında hemen dolandırıcı damgasını yapıştırıyoruz.

verirken dedim ki bir de; "umarım doğrudur, doğruysa da helal olsun". şimdi düşünüyorum da. hala pişman değilim galiba.. bile bile kendimi düdüklettirmişim lan resmen. ama yok abi, diğer türlü de ona güvenme buna güvenme.. nereye kadar lan?

garip.
Mesaj tarihi:
Rawkon said:
DiadanLocke said:

ciddi mi soyledin bunu yoksa geyik mi?

geyikse tamam da, gercekse pilav elle yenir mi yahu? Tavugu yersin, pirzolayi yersin de, pilav abi bu pilav.

ciddi gibi ama değil gibi de...

çorba hariç her şey elle yenebilir.
misal ben çorba hariç her şeyi çatalla yerim. bi zorluğunu da çekmem. elimin çok pislenmiceğini bilsem çatal da kullanmam, o derece...

Sadece uçan ve yüzen hayvanların elle yenmesi görgü kurallarınca sakıncalı değildir. Yani bir restoranda pilavı elinle yersen sana dışarı kadar eşlik ederler.
Mesaj tarihi:
@xae:
ohooy... herkes ahlak polisi olma meraklısıymış da belli etmiyomuş. nerde nasıl davranılır, ne nasıl yapılır nası yapılmaz gayet iyi biliyorum arkadaşım.
ve hala aynı tezi savunuyorum : çorba hariç her şeyi elle yiyeBİLİRİM, hiç de çekinmem. yiyenden de tiksinmem.
programlanmış robotlar gibi davranmayı bırakın artık.

edit/dasaaa:bi üstteki mesajı alıntılamıyoruz
Mesaj tarihi:
bi nevi basit confidence trick
-Dark_Angel- said:
Adamın cüzdanda 2-3 parmak kalınlıgında dolar varsa.Cüzdanı veriyim parayı inceliyim diyince alsaydı baban.asdfsd

gibi düşünenlerin aç gözlülüğünden yararlanıp olta sallayıp yutmasını bekliyorlar işte ^_^

hustle'da da denildiği gibin:
you can't cheat an honest man, because an honest man doesn't want something for nothing.
Mesaj tarihi:
matama said:
is yerinin ust tarafinda erenkoy ruh sinir hastanesi var

her gun onunde bir tipler gecen arabalari durdurup paramiz bitti yardim eder misiniz memlekete donucez geyigi yapiyor

bende gecen gun durdum ulan her gun benden para istiyorsunuz ne donulmez memleketmis atlayin ben birakacam otogara dedim :) kacti bayanlar hahaha

geçen sene oraya yakın başka bi yerde takılıyolardı, 1-2 kere polis devreye sokunca mekan değiştirmişler demek :P

polis en etkili yöntem
Mesaj tarihi:
Mumu said:

pilavı ben çok küçükken bi kere elle yiyim dedim, annem üstten doğru bi patlattı tabakla bir oldum. o günden beri denemedim, denemem.

Fırat geldi aklıma hehe
Mesaj tarihi:
Xaenin said:
Rawkon said:
DiadanLocke said:

ciddi mi soyledin bunu yoksa geyik mi?

geyikse tamam da, gercekse pilav elle yenir mi yahu? Tavugu yersin, pirzolayi yersin de, pilav abi bu pilav.

ciddi gibi ama değil gibi de...

çorba hariç her şey elle yenebilir.
misal ben çorba hariç her şeyi çatalla yerim. bi zorluğunu da çekmem. elimin çok pislenmiceğini bilsem çatal da kullanmam, o derece...

Sadece uçan ve yüzen hayvanların elle yenmesi görgü kurallarınca sakıncalı değildir. Yani bir restoranda pilavı elinle yersen sana dışarı kadar eşlik ederler.

TAVUK UÇAR MI AYI
Mesaj tarihi:
briareos said:
arapları bu memlekete sokarak büyük hata ettik.
pilavı hala elleriyle yiyorlar :/

elle yemek falan yemem de yillarca arabistanda kaldim, toplu geleneksel bulusmalar disinda oyle birsey yapmiyorlar, gayet temizlerdir ve ulkeleri yollari vs bizden 10 kat daha temiz ve titizler bu konuda.

hemen on yargilara kapilmayin. (dediklerim suudiler ve suudi arabistan icin gecerli, bahsettigimiz "araplar" misirliysa o zaman tamamdir dedikleriniz :P)
Mesaj tarihi:
Azmodai said:
(dediklerim suudiler ve suudi arabistan icin gecerli, bahsettigimiz "araplar" misirliysa o zaman tamamdir dedikleriniz :P)

Hah diyecektim bütün Araplar orda değil diye.
Mısır'da çatal bıçağı otel dışındaki yerlerde özel olarak istiyorsun resmen.
  • Yeni Oluştur...