nocom Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 hahahaha bu 4 alana 1 bedava niye 30 KASIMa kadar :D:D:D:D niyeeeeeeeeeeeeeee 30 Kasım :D:D:D:D 30 Kasım 21:00 coming soon :) tekrar yazıorum, 30 kasıma kadar gülün,eğlenin,fenerinizi sevin doya doya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 lol nocom. hadi gs buyuk gazla buyuk inancla geldi hakettigini aldi da SIZE noluyor :/ ne bu heycan bu guven? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 yok fener bizide 4 lerse o zaman accountumu silerim dayanamam bu duruma, maksat heyacan olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 haha, kazanmaniza oldukca sasarim ama size 4 atarsak ona da sasarim. Bi gsye parlayabiliyoruz biz. Sizi 1-0 veya 2-1 yeneriz diye dusunuyorum. Bi garip oluyor bizim maclar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 büyük takım olmadığımız için fener gaza gelip 4 lemio 1-2 yapıp bırakıo evet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 di mi, buyuk takimlari evirip ceviriyoruz bu sene (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 arsenali öyle bi çevirdiniz ki istanbulda ooo yani. ööööööyleeee bi çevirdiniz yani ööööööyyyyleeeee evire çevire yendiniz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Öyle deme evire çevire berabere kaldılar Arsenal ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 El şeyiyle bi şeye girilmez diye bi laf var böle durumlar için kullanılır pek severim.Yen konuş, yenmeden bikbik ötmekte bi garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Masquerade said: arsenali öyle bi çevirdiniz ki istanbulda ooo yani. ööööööyleeee bi çevirdiniz yani ööööööyyyyleeeee evire çevire yendiniz. :Ddemek ki yeterince büyük değillermiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Masquerade said: sexdrugsrocknroll said: arsenali bilmem de galatasarayla her gün oynasak ayar veririz onu diyen de Yasindi ha. ben de demek isterim o arkadaşa; "keşke her hafta fenerde yasin oynasa"keşke kendi görüşlerini sunsaydın =) ayrıca, maçtan önce "çıldırın, geliyoruz" diye tshirt hazırlayan gs yönetimini çok seviyorum. bizim yönetim, onun yanında komik kaçıyo canım. 2 günlük tshirt üreten yönetim varken, bir sezon boyunca 3-4 diye tshirt yapan, oyuncusuna forma numarasını buna göre veren bir yönetim varken.. dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Hala UEFA kupası tişörtleri satmalarından iyidir bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Holy said: Hala UEFA kupası tişörtleri satmalarından iyidir bence :P Yani sanki öyle bir konuşuyorsunuz ki fener uefa kupasını alsa kazara, 10 yıl boyunca konuşmayacaksınız,bir bırakın allah aşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 fizban said: Masquerade said: sexdrugsrocknroll said: arsenali bilmem de galatasarayla her gün oynasak ayar veririz onu diyen de Yasindi ha. ben de demek isterim o arkadaşa; "keşke her hafta fenerde yasin oynasa"keşke kendi görüşlerini sunsaydın =) ayrıca, maçtan önce "çıldırın, geliyoruz" diye tshirt hazırlayan gs yönetimini çok seviyorum. bizim yönetim, onun yanında komik kaçıyo canım. 2 günlük tshirt üreten yönetim varken, bir sezon boyunca 3-4 diye tshirt yapan, oyuncusuna forma numarasını buna göre veren bir yönetim varken.. dimi ? o da ayrı bi rezillik. bizim yönetimin maçtan önce ürün hazırlaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Sotto said: Holy said: Hala UEFA kupası tişörtleri satmalarından iyidir bence :P Yani sanki öyle bir konuşuyorsunuz ki fener uefa kupasını alsa kazara, 10 yıl boyunca konuşmayacaksınız,bir bırakın allah aşkınaGüzel bir anı olarak hatırlanır 10 yıl sonra evet :) BİZ UEFA KUPASINI ALMIŞTIK AMA! durumu olmaz. En azından kendi adıma konuşabilirim, ben yapmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 fizban said: Masquerade said: sexdrugsrocknroll said: arsenali bilmem de galatasarayla her gün oynasak ayar veririz onu diyen de Yasindi ha. ben de demek isterim o arkadaşa; "keşke her hafta fenerde yasin oynasa"keşke kendi görüşlerini sunsaydın =) ayrıca, maçtan önce "çıldırın, geliyoruz" diye tshirt hazırlayan gs yönetimini çok seviyorum. bizim yönetim, onun yanında komik kaçıyo canım. 2 günlük tshirt üreten yönetim varken, bir sezon boyunca 3-4 diye tshirt yapan, oyuncusuna forma numarasını buna göre veren bir yönetim varken.. dimi ? denizli deplasmana götürülen inandık çocuklar tshirtlere noldu yok mu oldular :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 fizban said: Masquerade said: sexdrugsrocknroll said: arsenali bilmem de galatasarayla her gün oynasak ayar veririz onu diyen de Yasindi ha. ben de demek isterim o arkadaşa; "keşke her hafta fenerde yasin oynasa"keşke kendi görüşlerini sunsaydın =) ayrıca, maçtan önce "çıldırın, geliyoruz" diye tshirt hazırlayan gs yönetimini çok seviyorum. bizim yönetim, onun yanında komik kaçıyo canım. 2 günlük tshirt üreten yönetim varken, bir sezon boyunca 3-4 diye tshirt yapan, oyuncusuna forma numarasını buna göre veren bir yönetim varken.. dimi ? Aceto'dan link verin bari =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 nocom said: Bu tişört fenerium lisansı ile basıldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 sanmam ihtimal bile vermiyorum ama nette buldum hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 BulletRide said: fizban said: Masquerade said: sexdrugsrocknroll said: arsenali bilmem de galatasarayla her gün oynasak ayar veririz onu diyen de Yasindi ha. ben de demek isterim o arkadaşa; "keşke her hafta fenerde yasin oynasa"keşke kendi görüşlerini sunsaydın =) ayrıca, maçtan önce "çıldırın, geliyoruz" diye tshirt hazırlayan gs yönetimini çok seviyorum. bizim yönetim, onun yanında komik kaçıyo canım. 2 günlük tshirt üreten yönetim varken, bir sezon boyunca 3-4 diye tshirt yapan, oyuncusuna forma numarasını buna göre veren bir yönetim varken.. dimi ? Aceto'dan link verin bari =] aceto ne? cidden bilmiyorum. :D Maraton.Com.Tr'de Yasin'in o sözlerini duyunca direk ağzımdan çıktı "lan keşke sen de her hafta oynasan da kendi kalene fln atsan" diye. cidden aceto ne? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 nocom said: abi böyle bişi yaptılarsa ahahahha lolololl. yok yapmamışlardır. o kadar aciz değildir fenerbahçe gibi bir takım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 aceto duyduguma gore elemanın tekı sıtesı falan var, tv ye mı ne cıkıomus. ilgilenmiyorum onunla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 ama bunu yapmışlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Ahaha =) Süper olmuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar