Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wotlk lvl durumları! İpuçları!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Absolut said:
Tagging neden yasak ki sonuçta adam ilk vuruşu yapıyor ve mob ise sonuçta ölüyor yani mantıken hatalı birşeyyok.

tag eden adam, mobu 4 kişi öldürmesine rağmen mobdan full xp alıyorsa bu exploittir.
Mesaj tarihi:
Torondor said:
Dworgian said:
ben kurdum

ama kendime otokontrol install ettim

gece gerekli dersimi çalıştıktan sora bakcam (2 ay hemde amaniiin)

hocu 2 ay nası dayanacan ba..... :S ben surda 3 günün hesabını yapıorum

sen ne diyosun öss ye kadar tutmak zorundayım kendimi ..
Mesaj tarihi:
Alakasiz olacakta ben simdi baslasam oyuna direk lvl 55 dk acip baslayabiliyor muyum? lvl1 den yeni karakter ac lvl 80 kas cok zor ya. Yeni account alanlar lvl 50'den falan baslasaymis keske.
Tamamen yeni accountla baslayacagim!
Mesaj tarihi:
75 oldum ben de. Keyif alarak oynuyorum, cidden TBC sonrası çok akıllanmış Blizzard.

Dandik görev hemen hemen kalmamış, zindanlar çok güzel tasarlanmış, herşeyin ötesinden mekanlar olağanüstü.
Mesaj tarihi:
bugün 62'den 65'e kastım dk ile. dw blood feci hızlı mob keserken ve her türlü elit sololanabiliyor (gerçi her build sololar hehe). lock'tan bile hızlı ve hiç duraklama olmadan kasılıyor.
Mesaj tarihi:
ohyeah said:
ses said:
60-70 arasını iyi bufflamışlar mı?

eskisine oranla ÇOK daha hızlı level alınıyor.Blade's Edge de 69 olmuş arkadaşım var.

arkadaşın yawaşmış :D ben nagrandın 20% questlerini yaptığımda 70 olmuştum dfasfs hemde 3.00 dan önce
Mesaj tarihi:
benım gözlemiş butun vay ak lerle birlikte şudurki, instancelardan dungeonlardan questlerin yaptıktan sonra xp gelimiyor adam gibi, q yaparak hem daha hızlı kasıyorsunzu hem daha rahat, hemde gold bakımından daha verimli oluyor. instance basına 2 run yeterde artar, keza isntacelar bol, ve loot table'ları ufak,2 bilemedin 3 runda düşer zaten cok ihtiyacın olan bir item.

ikinci gözlemim biraz daha şahsi oda şuki, naıslsa butun questler aynı xp yi veriyor, yanı howling frorjd ile dragonblight qları arasında bir xp farkı yok e düşük lvl qları yapmak dahada kolay, dolayısıyla bölgeleri bitirip bitirip ilerlemekte fayda var, son bölgeleride flaying mount ile q yapıp bolca gold yapmak için kullanmayı planlıyorum.
  • Yeni Oluştur...