Miraul Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 utgarde boost ftw :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Absolut said: Tagging neden yasak ki sonuçta adam ilk vuruşu yapıyor ve mob ise sonuçta ölüyor yani mantıken hatalı birşeyyok. tag eden adam, mobu 4 kişi öldürmesine rağmen mobdan full xp alıyorsa bu exploittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 northrend e level kacta baslanabilir? boostsuz bir sekilde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 67 68 sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 68 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 68 ama 69 olmadan gelmeni tavsiye etmem. Hem pvp hem de görevlerin genelde 71-72 seviyesinde olması seni zorlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 inscription nası asıl ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Torondor said: Dworgian said: ben kurdum ama kendime otokontrol install ettim gece gerekli dersimi çalıştıktan sora bakcam (2 ay hemde amaniiin) hocu 2 ay nası dayanacan ba..... :S ben surda 3 günün hesabını yapıorum sen ne diyosun öss ye kadar tutmak zorundayım kendimi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 level 73 üm bu levellarda bana AOE grind yapabileceğim güzel bi yer tavsiye edin bakalım. WArlock ım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 dk yım 67 e az kaldı ^^ , bi 68 olsamda görsem northrendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 74,5 ./( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 iyi kastım bugun ya :D sabah 61 dim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 60-70 arasını iyi bufflamışlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 miraul o alttaki action bar ın ismi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 ses said: 60-70 arasını iyi bufflamışlar mı? eskisine oranla ÇOK daha hızlı level alınıyor.Blade's Edge de 69 olmuş arkadaşım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Alakasiz olacakta ben simdi baslasam oyuna direk lvl 55 dk acip baslayabiliyor muyum? lvl1 den yeni karakter ac lvl 80 kas cok zor ya. Yeni account alanlar lvl 50'den falan baslasaymis keske. Tamamen yeni accountla baslayacagim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 yok olmuyo öyle ama illa dk kasıcam diyosan lvl 55 e kadar hunter veya lock(hızlı lvl atlayan) bi char kas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 git ucuza 70i olan account satın al paran varsa. yanına dk aç falan fıstık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Şu an 76, gece 77. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 75 oldum ben de. Keyif alarak oynuyorum, cidden TBC sonrası çok akıllanmış Blizzard. Dandik görev hemen hemen kalmamış, zindanlar çok güzel tasarlanmış, herşeyin ötesinden mekanlar olağanüstü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 hey! bana aoe grind spot söleyin ! level 73 civarı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 ben ne druid ne shamanı kasamadım gittim dk kasıyorum 61.5'im dıgıdık dıgıdık 62 olacam az sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 bugün 62'den 65'e kastım dk ile. dw blood feci hızlı mob keserken ve her türlü elit sololanabiliyor (gerçi her build sololar hehe). lock'tan bile hızlı ve hiç duraklama olmadan kasılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 ohyeah said: ses said: 60-70 arasını iyi bufflamışlar mı? eskisine oranla ÇOK daha hızlı level alınıyor.Blade's Edge de 69 olmuş arkadaşım var. arkadaşın yawaşmış :D ben nagrandın 20% questlerini yaptığımda 70 olmuştum dfasfs hemde 3.00 dan önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 benım gözlemiş butun vay ak lerle birlikte şudurki, instancelardan dungeonlardan questlerin yaptıktan sonra xp gelimiyor adam gibi, q yaparak hem daha hızlı kasıyorsunzu hem daha rahat, hemde gold bakımından daha verimli oluyor. instance basına 2 run yeterde artar, keza isntacelar bol, ve loot table'ları ufak,2 bilemedin 3 runda düşer zaten cok ihtiyacın olan bir item. ikinci gözlemim biraz daha şahsi oda şuki, naıslsa butun questler aynı xp yi veriyor, yanı howling frorjd ile dragonblight qları arasında bir xp farkı yok e düşük lvl qları yapmak dahada kolay, dolayısıyla bölgeleri bitirip bitirip ilerlemekte fayda var, son bölgeleride flaying mount ile q yapıp bolca gold yapmak için kullanmayı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar