Pluton Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Aslında burada yok değmez diyecek birileri yoktur sanırım. Wow hala oynamaya değer mi ? Sıfırdan oyuna başlayan birisi olarak ? Başlamalı mıyım, yada ne yapmalıyım ? Düşünce ve görüşlerinizi almak istedim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Yıllarca rogue olarak şuanda roguelerin duştugu durumu goz onunde bulundurursak bence değmez : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 bence başlama... bağımlılık yapıo... güzel olduundan diil... her yer uzak olduu için bi yere giderken yada bi seti tamamlayım derken zaman su gibi akıo... ben baya bi oynadım. yurt dışına çıkarken kapatmak zorunda kaldım acc... iikide kapatmışım. tabi bu benim görüşüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 ne aradığına bağlı olarak değer yada değmez diyebilirim :D , böle günde 1 saat oyniyim eğleniyim fln diorsan zor , zaten bi yerden bi yere gitmen rahat 10-20 dakkanı alıcak okadar kısa sürede zevk vermez, bildiğin zaman istiyo oyun , zaman harcamayana mama yok misali :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 bilgisayar oyunlarını sevmem,bilgisayar başında oturmak sıkıcı gelir ama arathide flagi geri almanın tadı hepsine stun atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 70 e kadar evet gitmek istedigin mesafeler cok uzun ve gercekten bayıyo ama 70 ten sonra ben pek bi sıkıntı cekmedim full pvp yaptıgımdan dolayı sanırım.. Başka bi oyun oynamak isterim haritası baymayan ama maalesef wowa pekte rakip yok gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 bende başka oyunlara başlicaktım sonra bilgidğim oyunu değiştirmenin anlamsız olduğunu düşündüm. çünki yine bu tarz bir oyun oynardım.. Ama wow un yerini tutmazdı bence başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Başla ama dps class açma pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Daha kaliteli ve yasal bir uyuştucu amsterdamda bile bulamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 account satın al başlıyıcaksan. Şuanda woltk cıkacagı için fiyatlar taban yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Masticore said: account satın al başlıyıcaksan. Şuanda woltk cıkacagı için fiyatlar taban yaptı Ben sevmiyorum account almayı. Şimdi alıcam level 70 oyunu bilmiyorum etmiyorum =) Level 0'dan öğrene öğrene kasmak istiyorum eğlene eğlene ama yorumlar pek iç açıcı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 biz 2 kişi başladık 3-4 gün önce gayet de zevkli,sıfırdan kasıyoruz işte oyundan ne beklediğine bağlı biraz da,yani yoksa neye değecek wow maaş mı bağlıyo yada evini ,yurdunu mu değiştiriyosun,sarmazsa kapatırsın 1 ay sonra,ama her türlü değer oynamaya derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 bence kimse wowun sıkıcı olmasından ( ? ) değilde çok zaman harcatmasından şikayetçidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Evet başla desem bi türlü başlama desem bi türlü. Şimdi oyunu pvp yapmak için oynicaksan çok fazla zaman harcamassın sıkılırsın bisüre sonra zaten ama dersenki ben bi an önce 70 yapıp raidlere katılıcam boss görücem item kasıcam dersennnn iş başka o zman gerçekten çok vakit harcamak gerekiyor ve sadece raide girmek yetmiyor yani bunun potu var yemeği var goldu var yani tam bişiyi bitiriyorsun bişi eksik oluyor o yüzden sürekli seni bağlıyor pc başına. Ben mesela asla zevk alamadım pvp den, sürekli healer karakter oynadığımdan dolayıdımıdır tam bilemiyorum lakin sarmıyor işte :). O yüzden raid kalıyo diğer çare ona başladınmı saatler akıp gidiyor farkına bile varmıyorsun. Ama oyundaki atmosfer gerçekten güzel başlamaya değer. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 biraz daha kasarsa blizzard lineage serisinin bayıcı grind seviyesini geçicek wow da herşey zaman daha çok zaman daha çok zaman. zamanı olmayan işi gücü hayatı olan adam için çekilmez wow.wowda itemın kadar adamsın oyuncunun bence zerre önemi yok itemın var mı var bitti yoksa kimsenin umurunda değilsin item almak içinde günler ve geceler boyu raid yapman lazım ama ben yarın işe gidicem yok ozamanda raid yapabilen bir guilde giremiyorsun hadi girdin diyelim itemda aldın bu sefer saatlerce itema gemdi enc di onun malzemesi parası farmlıyorsun. kısaca benim hayattan bir beklentim yok karı kızla hiç işim yok,çalışmak okumak bana göre değil baba parası var bende diyorsan başla bunlar bana ters diyorsan wowda sana ters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Warhammer Online reklamlarını dinlediniz. Şimdi sırada hava duru.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Mighty_THoR said: kısaca benim hayattan bir beklentim yok karı kızla hiç işim yok,çalışmak okumak bana göre değil baba parası var bende diyorsan başla bunlar bana ters diyorsan wowda sana ters tbh okuyorum. kız arkadaşım da var. aynı zamanda wow da oynuyorum. hmm. sanırım androidim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Var mı şöyle arena title veya son tier set alma şansın falan peki, gelecek yüzyıl içinde? Expansionlara 3 ay kala yapılan nerf vsleri saymazsak tabii. typo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Mighty_THoR said: kısaca benim hayattan bir beklentim yok karı kızla hiç işim yok,çalışmak okumak bana göre değil baba parası var bende diyorsan başla bunlar bana ters diyorsan wowda sana ters İyide ben çok kişi biliyorum ve tanıyorum gerçek arkadaşlarımdan çalışan iş sahibi olan mesleği olup da wow oynayan yani senin dediğin saçma biraz. Bilinçli oyun oynarsan zaten sorun yaşamazsın ama zaten hayattan bi beklentisi olmayan herşeyini oyuna adamış insanlar gibi oyun oynarsan o zman senin dediğinin doğru olma şansı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Bende okuyorum aynı zamanda çalışıyorum ve kız arkadaşımda var ayrıyeten ve üzerine wow oynuyorum varmı ötesi :) edik: gerçi artık çalışmıyorum vizelerden dolayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Baggio said: Var mı şöyle arena title veya son tier set alma şansın falan peki, gelecek yüzyıl içinde? Expansionlara 3 ay kala yapılan nerf vsleri saymazsak tabii. typo. nerflerden önce Kael, Vashj keserek BT/Hyjal'e başladık daha sonra gült disband oldu yaklaşan aoc nedeniyle. :) başka bir guilde girip t6 setimin 5 kısmını topladım. :) kız arkadaşım da vardı, derslerim de güzeldi. eee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Baggio said: Var mı şöyle arena title veya son tier set alma şansın falan peki, gelecek yüzyıl içinde? Expansionlara 3 ay kala yapılan nerf vsleri saymazsak tabii. typo. Adamın 5x t6 rogue'u vardı bu mayıs, haziran ayı gibi :P Pre-TBC gearı da fena değildi sanırım. Ben WoW'u casual/hardcore oynuyorum, şöyle ki; mesela itema enchant lazım işimi halledene kadar çinli gibi oynuyorum, uykumdan yiyorum. Daha sonra yeni bir item düşene kadar günde 2-3 raidimi yapıp tekrar günlük hayatıma dönüyorum. WoW'un kendisi değil insanı farma bağlayan, diablo vari grind yapısı. İnsanı açgözlülüğe itiyor. Edit: 4x yazmışım 5x'miş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Hazır guilde girip toplamaktan bahsetmiyorum. Haftanın min. 4-5 günü raide çağıran vs. guildler ile progress, boş zamanlarında consumable toplamaya uğraşmak, sonra günde bilmemkaç arena maçı, hatta o maçlara bile çıkabilmek için önce tonla BG falan filan.. Zamanında ben de yaptım da hiç oynayasım kalmadı açıkçası, özellikle WAR'ı gördükten sonra, fazla GW gibi sıfır çaba olayına taraftar değilim de WoW şu haliyle çok fazla grind geliyor bana. Oynamaya hala değer sanırım da bunun büyük kısmı rakibi olmadığından. Yaptığı da pek etik gelmiyor bana Blizzard'ın. Senelerdir kaplumbağa gibi git, dengeleri oturtama, PvP bile grind haline gelsin. Sonra AoC-WAR çıkınca korkudan hepsinden bişeyleri apar topar alıp güzelce taklit edip sok oyuna, dengelerle oyna falan.. Madem düzeltme kapasiteniz vardı önceden yapsaydınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar