Barathrum Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=99717 Arkadaşlar şu movideki disc priestın addonu tam aradığım şey.Videoyu açamayanlar için:arenada disc priest için en etkili addon nedir söylerseniz iyi olur.Hem kendi hp barımı,hem partnerimin hp barını,hemde partnerimin targetindeki rakibin hp barını göstercek sade bir addon lazım :) ui yi karman çorman eden addonlar bayıyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 X-Perl kullanıyor orda priest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 www.curse.com da X-perl yazdığımda bir çok çeşidi çıkıyor.unitframes-extansions-emotion vs.hangisi bunlardan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Biraz değişiklik olsun diye pitbull, bufallo vs. kurdum makineye, ayarladım baya da ama bir türlü options menülerine ulaşamıyorum. Mesela buffalo'da buffların üstü yeşil, debufflar kırmızı ve sürekli orda 50 tane kare duruyor. Öyle olmaması lazım biliyorum ama yok edemedim gitti. Aynı şekilde kgpanels kurdum ama bir türlü panelleri nerden koyacağımı bulamadım. Hiçbir ayar yeri yok. Komutları varsa onlar da yazmıyor. Bir de pitbull'ın portrelerinden pet portrelerinin küçük görünmesini, ownerine yapışık çıkmasını vs. nasıl ayarlarım. Bunları da becerince herşey çok güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Barathrum said: www.curse.com da X-perl yazdığımda bir çok çeşidi çıkıyor.unitframes-extansions-emotion vs.hangisi bunlardan? xperl - unit frames. zaten unit frame listseini en çok indirilenlere göre dizdir en tepelerde bi yerlerde. deadwoll said: Biraz değişiklik olsun diye pitbull, bufallo vs. kurdum makineye, ayarladım baya da ama bir türlü options menülerine ulaşamıyorum. Mesela buffalo'da buffların üstü yeşil, debufflar kırmızı ve sürekli orda 50 tane kare duruyor. Öyle olmaması lazım biliyorum ama yok edemedim gitti. Aynı şekilde kgpanels kurdum ama bir türlü panelleri nerden koyacağımı bulamadım. Hiçbir ayar yeri yok. Komutları varsa onlar da yazmıyor. Bir de pitbull'ın portrelerinden pet portrelerinin küçük görünmesini, ownerine yapışık çıkmasını vs. nasıl ayarlarım. Bunları da becerince herşey çok güzel olacak. kgpanelde, ufak bi trick var. şuan kullanmıyorum ben ama, şöyle bişiler yapman lazım. layout create diip, bi yerden o layout un ismini yazık tekrardan create demen laızm. optionsı var onun /kgpanels olması lazım. uğraştırır epey, ama güzel oluo snonuda. pitbull kullandım ben gayet kullanışlı şey yap. pitbull menüde en tepede, config mod mu ne vardı. onu raid yap, tüm menüler çıkabilecek frameler tüm iconlarıyla çıkıyor tek tek düzeltebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Abi pitbullun menüsü yok işte, ne interfacede ne de herhangi bir yerde. Daha önce de hiç kullanmamıştım, hani menüyü bulsam kurcalayıp yapıcam da, menüyü açamadım daha o kadar noobum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 eöv /pitbull yazınca gelmesi lazım. gelmiosa doğru yüklenmemiştir, ki Interface addons kısmında da olması lazım. out of date vs olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Bozuk yüklemişim, oldu şimdi saol. WoWinterface'in sitesindeki bozuk, curseten çekince düzeldi. Lua errorleri görmüyordum, görmem gerekiyormuş, hata manyağı oldum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 abi ilk olarak wowace.com a bak derim hep addonlar için. her zaman en güncel hali oradadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Şöyle birşey oldu kgpanelsi de çözersem eğer alt tarafı tek bir panel içine almak istiyorum. Sonra da scale küçültürüm heralde biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 gayet güzel ama bilgisayarın kaldırıosa bi kaç öneride bulunayım bartender 4 kullan action barlar için, peşinden button facade yükle. gloss aç, böyle parlak parlak oluo tuşların :) arka plan var tuşlarda, çok kötü karanlık olmuş epey. sexy map kullan için, süper skinleri var minimap e göre on numara yani. MBB kullan, mini mapteki tuşları stackliyor, ama sexy map kullanırsan gerek kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Zaten bartender4 o addon ayrıca buttonfacade de var :P , arka plan yapma nedenim, kgpanels kullanamadığımdan tuşların biri sağda biri solda gözüküyor ve öyle olmasından nefret ediyorum, onu önlemek. Bir de belli olduğu üzere grafikler falan çamur gibi zaten. Ekran kartı yandı WoW için kullandığım bilgisayarın, bir süre bu bilgisayarla idare edeceğim. Main'imle oynayamıyorum bu sistemde (dalaran 3fps ^^) o yüzden dk açtım, onu da kasmak sıktı ui yapıyorum hehe. Bu arada evet minimapi değiştirmem lazım. Sexyi deniyim, bir de sağ tarafı shamanda recount ve grid için falan ayıracağım saırım combat log yerine. Şu panel işini beceririm umarım. Quartz'ı da aşağıda boydan boya yapmayı planlıyorum, bakalım nasıl olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 valla kullansam anlatırdımda, ne yazık ki yok :P çok zor dğeil ya, 2 işlemden sonra açılıyor o paneller. niye bu kadar anlamszı bir işe giriştiler bilmiyorum, eepanels öyle değildi. yap diodun yapıodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Ahanda kullandığım UI, az sonra Sartharion+3D resmini de koyacağım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 unitframeleri nasıl öyle yaptın pekaziz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Neavx diye birisinin yaptığı unit frame bunlar, adam bütün arayüzü kendi tasarlamış gerçi :) http://i35.tinypic.com/mrb802.jpg Asıl hali bu işte. Ben de wowace forumunda epey kafasını ütüledim, normalde vermiyor adam addonları kimseye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 adam komple ozaman oyunun data dosyalarını değiştirmiştir. unit frame i kendi tasarladıysa vay anasını öm den ver bkaim msn sen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 dancın ve reyd'lerin içsel haritalarını gösteren bi addon vardı, adı neydi? patronların yerini filan gösteriyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Cartographer veya Atlas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 photek'e biraz ayar ile süfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 raide katılım durumlarını denetleyebilecek, isimleri tarihine gore kayıt altına alabilecek bir addon var mı? su tarihte, su raidde, su adamlar yer almıs gibi. hani hangi raid oldugu onemli değil de, isimler ve tarihler olarak olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Raid planner sistemi kullanın web sayfanızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 saol tavsiye icin ama websitemiz yeniden hazırlanıyor su an ve php tabanlı olmayacak bilgidim kadarıyla, uzun is yani o. ama tam aradıgım seyi buldum ben, isteyen olursa. headcount http://wowui.worldofwar.net/?p=mod&m=6819 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 HealBot ile decurse nasıl kullanılıyor veya ihc kasmıyıp direk decursive mi kullanmak lazım? Ve decusrivede macro tusuna F3u atadım diyelim aynı zamanda F3 tusuna decurse spellinide mi atamak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar