Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UI / Addon Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=99717

Arkadaşlar şu movideki disc priestın addonu tam aradığım şey.Videoyu açamayanlar için:arenada disc priest için en etkili addon nedir söylerseniz iyi olur.Hem kendi hp barımı,hem partnerimin hp barını,hemde partnerimin targetindeki rakibin hp barını göstercek sade bir addon lazım :) ui yi karman çorman eden addonlar bayıyor beni.
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz değişiklik olsun diye pitbull, bufallo vs. kurdum makineye, ayarladım baya da ama bir türlü options menülerine ulaşamıyorum. Mesela buffalo'da buffların üstü yeşil, debufflar kırmızı ve sürekli orda 50 tane kare duruyor. Öyle olmaması lazım biliyorum ama yok edemedim gitti. Aynı şekilde kgpanels kurdum ama bir türlü panelleri nerden koyacağımı bulamadım. Hiçbir ayar yeri yok. Komutları varsa onlar da yazmıyor.

Bir de pitbull'ın portrelerinden pet portrelerinin küçük görünmesini, ownerine yapışık çıkmasını vs. nasıl ayarlarım. Bunları da becerince herşey çok güzel olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Barathrum said:
www.curse.com da X-perl yazdığımda bir çok çeşidi çıkıyor.unitframes-extansions-emotion vs.hangisi bunlardan?

xperl - unit frames. zaten unit frame listseini en çok indirilenlere göre dizdir en tepelerde bi yerlerde.

deadwoll said:
Biraz değişiklik olsun diye pitbull, bufallo vs. kurdum makineye, ayarladım baya da ama bir türlü options menülerine ulaşamıyorum. Mesela buffalo'da buffların üstü yeşil, debufflar kırmızı ve sürekli orda 50 tane kare duruyor. Öyle olmaması lazım biliyorum ama yok edemedim gitti. Aynı şekilde kgpanels kurdum ama bir türlü panelleri nerden koyacağımı bulamadım. Hiçbir ayar yeri yok. Komutları varsa onlar da yazmıyor.

Bir de pitbull'ın portrelerinden pet portrelerinin küçük görünmesini, ownerine yapışık çıkmasını vs. nasıl ayarlarım. Bunları da becerince herşey çok güzel olacak.

kgpanelde, ufak bi trick var. şuan kullanmıyorum ben ama, şöyle bişiler yapman lazım. layout create diip, bi yerden o layout un ismini yazık tekrardan create demen laızm. optionsı var onun /kgpanels olması lazım. uğraştırır epey, ama güzel oluo snonuda. pitbull kullandım ben gayet kullanışlı şey yap. pitbull menüde en tepede, config mod mu ne vardı. onu raid yap, tüm menüler çıkabilecek frameler tüm iconlarıyla çıkıyor tek tek düzeltebiliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

gayet güzel ama bilgisayarın kaldırıosa bi kaç öneride bulunayım

bartender 4 kullan action barlar için, peşinden button facade yükle. gloss aç, böyle parlak parlak oluo tuşların :) arka plan var tuşlarda, çok kötü karanlık olmuş epey.

sexy map kullan için, süper skinleri var minimap e göre on numara yani.
MBB kullan, mini mapteki tuşları stackliyor, ama sexy map kullanırsan gerek kalmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten bartender4 o addon ayrıca buttonfacade de var :P , arka plan yapma nedenim, kgpanels kullanamadığımdan tuşların biri sağda biri solda gözüküyor ve öyle olmasından nefret ediyorum, onu önlemek.

Bir de belli olduğu üzere grafikler falan çamur gibi zaten. Ekran kartı yandı WoW için kullandığım bilgisayarın, bir süre bu bilgisayarla idare edeceğim. Main'imle oynayamıyorum bu sistemde (dalaran 3fps ^^) o yüzden dk açtım, onu da kasmak sıktı ui yapıyorum hehe.

Bu arada evet minimapi değiştirmem lazım. Sexyi deniyim, bir de sağ tarafı shamanda recount ve grid için falan ayıracağım saırım combat log yerine. Şu panel işini beceririm umarım.

Quartz'ı da aşağıda boydan boya yapmayı planlıyorum, bakalım nasıl olcak.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...