Gutshot Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 ikinci focus addon'u varmis diye duyumlar aldim fakat bulamiyorum. var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Hiç duymadım olacağını pek sanmıyorum fakat arena için soruyorsan modifierlı macro kullanabilirsin. #showtooltip Fear /cast [@arena1,nomod][@arena2,mod:shift][@arena3,mod:ctrl]Fear direk basarsan arena1 shift ile arena2 ctrl ile arena3 targetına fear cast eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 FAN UPDATE olarak güncellediğim bazı addonlar umarım beğenirsiniz. [4.3] http://www.wowinterface.com/downloads/info20881-SquidMod-DeathKnightPack.html http://www.wowinterface.com/downloads/info20822-OpenAll-4.3FanUpdate.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Vaay SquidMod, zamanında tam müptelasıydım. Müthiş photoshop bilgimle kafama göre resimler oluşturuyordum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 şu mail addonu çalışıyorsa terazini kıracağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 pekaziz : bende dk ile oynarken şunun rengini deiştireyim diye başladım sonra belki insanlar sever diye interface sitesine koydum :) çalışıyor epey kişi kullanıyor ben dahil güle güle kullan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Yeni aldığım notebook a oyunu yeni baştan kurdum. İndirme devam ediyor ama playable a kadar geldi, sadece 5 gb lik bir şey kaldı indirilecek, ama addonlar hala çalışmıyor, karakter seçim ekranında addons seçeneği çıkmıyor ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 cok iyi oldu cok da guzel oldu. http://i.imgur.com/SQkgW.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Dostum hakikaten güzel olmuş, addonlarını yazarmısın, birde bir önceki konuya cevap verebilirmisin ! Addon seçeneği çıkmıyor, addonlar çalışmıyor bende şu an, oyunu oynayamıyorum bu yüzden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 bilgisayarında world of warcraft adında 2 tane klasor olabilir mi? eger oyle ise calısmayanın ismini degistir ya da sil. oyunun yuklu oldugu klasor kalsın sadece. addon listesi; http://i.imgur.com/bxn6J.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Hayır iki klasör yok, dediğim gibi makineyi daha dün aldım, bomboş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Neyse çözdüm, belkide daha önceleri curse den indirmediğim için di. Rar ları direk addons un içine açmam gerekiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 çözdüm asdf oyuna geri döndüm, freeui kurdum, düzenledim kendi isteğime göre. herşey iyi hoş da, türkçe karakterlerde sorun var. ışğ harfleri çıkmıyor, işin garibi ise sadece ben yazdığımda çıkmıyor. arkadaşın yazdıklarını vs. sorunsuz okuyabiliyorum, ama ben yazamıyorum. freeui'yi disable ettim, freeui içindeki media klasörünün içerisindeki fontları değiştirdim türkçe karakter içerdiğine emin olduğum fontlarla, yemedi. ana dizinde fonts klasörü vardı, eski uilerden kalmış olması muhtemel dedim, onu kaldırdım, fontlar değişti ama sorun aynı kaldı. bilmediğim bir ayar mı var, nedir ? deliricem, yazasım gelmiyor oyunda resmen. gerizekalı vindoz kafasına göre dil girişini değiştiriyormuş. alt+shift kombinasyonuyla da düzelmiyordu halbuki, denetim masasından falan alternatif dilleri kaldırıp tekrar geçince oyunda pencere çıktı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 bende de aynı sorun var. windoz ayarlarından diger dilleri (sadece ingilizce var turkce dısında zaten) silince yine duzelmiyor. oyuna girince bozuk cıkıyor, hatta bu sefer alt shift ile de duzeltemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 2 kere alt shift yapmak gerekiyor en az ya, saçma sapan iş resmen. her alt+shiftten sonra denesene , düzelmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 rogue için var mı ui tavsiyesi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 evet 2 kez alt shift gerekiyor. her alt shift'ten sonra neyi deniyim anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 souldarkorn said: rogue için var mı ui tavsiyesi ? Freeui kullanıyorum, biraz düzenleme yaptım bi derdim yok. TotT için focus macro yazarsın , başka bişeye de ihtiyacın olmaz sanırım. @toggie şı falan çıkıyo mu, onu dene demek istemiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 şu gri bar ne diye geçiyor? bi kapayamadım gitti casting time olan skillerde çıkıyor sadece yüklü addonlar quartz, dominos, gnosis hiç birinin ayarında göremedim bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 quartz'ta global cooldown. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 cansın var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 tank ve healer'a odul olarak satchel veren zimbirti ciktiginda otomatik sira alan ya da uyari veren bi addon var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 bu addonlarımızı yeni patch e nasıl updateliyeceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Şimdilik şuraya bakabilirsin: http://www.wowinterface.com/mopguide.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 teşkür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar