Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Bu add-on'un adı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 hangisi ? diablo tarzı olan hede mi action barlar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 diablo tarzı olan zımbırtılar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 eskiden discord vardı onun gibi duruyor hatta aynısı ama TBC öncesi bıraktılar geliştirmeyi. bir araştır derim discord, discord action bars fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 süper action var ismini tam öğrenebilirmiyiz acaba ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 http://www.wowinterface.com/downloads/info9175-RothUI.html gezinirken gördüm bi bakın isterseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Bu resimdeki adonların hangileri olduğunu biliyormusunuz? Omen. Recount, DB olduğunu bir çırpıda anlayabildim fakat diğerleri nedir? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Omen Recount Elk's BuffBars Grid Deadly Boss Mods (sanırım) Scrolling Combat Text Pitbull ClassTimer (sanırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 o classtimer değilde, eski dottimer gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Gördüğüm class time veya dottimer da. Attığı dot bittikten sonra bile mavi olarka duruyor. ve dotu ve ya cast ettiğinin hangisini kullanmadığını-veya cast edilmediğini gösteriyor değil mi? yoksa ayarlarından biz mi ayarlıyoruz? En çok merak ettiğim bu. dot ları kaçırdığım zaman bazen telaşla hangisini unttum falan oluyor. Bu baya kullanışlı bir adon o zaman. Ayrıca sol tarafta hauntu ayrıca koymuş. Çok güzel olmuş. Afflicationda Haunt tüm damagenin bel kemiğini oluştuduğu için kaçırma imkanı olmaz böylece. Ayrıca sağda da cast lerin dolduğumu veya dolmadığını rahat görülüyor. Fakat merak ettiğim bu ekranda skiller nerde? Onu göremedim veya bulamadım. Videolarınıda defalarca izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 gearım eski çaylaklık gearı ^^ neyse işte böyle sade bi interfaceim var bugun raid yapabilirsek lagdan dolayı moonkin dps ui mi de gosteririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 maxrep said: Fakat merak ettiğim bu ekranda skiller nerde? Onu göremedim veya bulamadım. Videolarınıda defalarca izledim. ortada target portrait'in üzerinde iste, nasıl göremedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 onlar targetteki debuff lar deilmi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 evet debufflar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 hmm üzerindeki sayılar falan makro atanmış gibi sanki :) sag taraftaki de pet bar herelde. grid'in yanında bi kac tane var hs'nin oldugu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Grull gibi. Kelthuzad da olduğu gibi yakın playerleri isimlerini yazan adon hangisiydi ? Ve pitbull da health barı nasıl hareket ettirebiliyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Cd süresi dolunca ekranda simge beliren addon hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Redo said: Cd süresi dolunca ekranda simge beliren addon hangisi? OmniCC sanırsam Sct combat text'de de var o özellik Xxx is ready now! gibisinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stanne Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Redo said: Cd süresi dolunca ekranda simge beliren addon hangisi? GhostPulse olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 abi şeyi sorcam mesela Killing machine (dk talenttan gelen bir proc), yada sigil'den gelen crit vs sadece proclayan şeyleri daha göz önüne çıkarabilecek ve hatta mümkünse kaç kere procladıklarını sayabilecek bir addon vardır elbet de ismi nedir? kaç kere çıktıgını göstermese de en azından ikonlarını daha ayrı bir yere koyayım ki procları kaçırma şansım olmasın. /thanks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Bah said: ben tbcden sonra 70leyip bırakmıştım bu oyunu geçenlerde geri döndüm ama "set focus" un olayı nedir hala anlamadım unit framelerde de set focus kısmını disable falan ettim bu ne be diyerekte :) hazır lafı geçmişken öretseniz ? Set focus ıle bır target ı Focus a alabılıyorsun. Yaptıgın macrolarla focus a aldıgın targetıne;normal targetıne almadan veya normal targetınde baskası varken bır seyler cast etmene yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 aente said: abi şeyi sorcam mesela Killing machine (dk talenttan gelen bir proc), yada sigil'den gelen crit vs sadece proclayan şeyleri daha göz önüne çıkarabilecek ve hatta mümkünse kaç kere procladıklarını sayabilecek bir addon vardır elbet de ismi nedir? kaç kere çıktıgını göstermese de en azından ikonlarını daha ayrı bir yere koyayım ki procları kaçırma şansım olmasın. /thanks class timer dene moruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 MSBT mik's scrolling battle text Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 msbt var da kesmedi ahah greeny'nin verdiğine bir bakayım saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 greeny mi olduk be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar