Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UI / Addon Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Gördüğüm class time veya dottimer da. Attığı dot bittikten sonra bile mavi olarka duruyor. ve dotu ve ya cast ettiğinin hangisini kullanmadığını-veya cast edilmediğini gösteriyor değil mi?

yoksa ayarlarından biz mi ayarlıyoruz? En çok merak ettiğim bu. dot ları kaçırdığım zaman bazen telaşla hangisini unttum falan oluyor. Bu baya kullanışlı bir adon o zaman.

Ayrıca sol tarafta hauntu ayrıca koymuş. Çok güzel olmuş. Afflicationda Haunt tüm damagenin bel kemiğini oluştuduğu için kaçırma imkanı olmaz böylece. Ayrıca sağda da cast lerin dolduğumu veya dolmadığını rahat görülüyor.

Fakat merak ettiğim bu ekranda skiller nerde? Onu göremedim veya bulamadım. Videolarınıda defalarca izledim.
Sosyal ağlarda paylaş

abi şeyi sorcam mesela Killing machine (dk talenttan gelen bir proc), yada sigil'den gelen crit vs sadece proclayan şeyleri daha göz önüne çıkarabilecek ve hatta mümkünse kaç kere procladıklarını sayabilecek bir addon vardır elbet de ismi nedir? kaç kere çıktıgını göstermese de en azından ikonlarını daha ayrı bir yere koyayım ki procları kaçırma şansım olmasın.

/thanks
Sosyal ağlarda paylaş

Bah said:
ben tbcden sonra 70leyip bırakmıştım bu oyunu geçenlerde geri döndüm ama "set focus" un olayı nedir hala anlamadım unit framelerde de set focus kısmını disable falan ettim bu ne be diyerekte :) hazır lafı geçmişken öretseniz ?

Set focus ıle bır target ı Focus a alabılıyorsun.

Yaptıgın macrolarla focus a aldıgın targetıne;normal targetıne almadan veya normal targetınde baskası varken bır seyler cast etmene yarar.
Sosyal ağlarda paylaş

aente said:
abi şeyi sorcam mesela Killing machine (dk talenttan gelen bir proc), yada sigil'den gelen crit vs sadece proclayan şeyleri daha göz önüne çıkarabilecek ve hatta mümkünse kaç kere procladıklarını sayabilecek bir addon vardır elbet de ismi nedir? kaç kere çıktıgını göstermese de en azından ikonlarını daha ayrı bir yere koyayım ki procları kaçırma şansım olmasın.

/thanks

class timer dene moruk
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...