tunch Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 grid mis gibi msbt çalışıyor ayrıca healbot da kullanabiliyorum ben , ne alaka uyumsuz falan son sürümü? en kötü "load out of date addons" de kurtul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 ripe said: Elemanın UI sı çok hoşuma gitti. Bu paketi bilen duyan varmı? yada addonları tanıyan. üstüne dokunulmamış ELVui bu chati mati herşeyi içinde geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Şöyle hazır pvp ui'si var mıdır acaba hiç, herkes PvE için Ui ayarlamış genelde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 PvP ui'si = barların sonuna kadar küçültüldüğü, gladiuslu, timer'lı ui. Icicle vs. gibi bir kaç add-on daha eklenince tamamdır. PvE ui'leri gibi ui'lerle PvP yapılmıyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 EricCantona said: Şöyle hazır pvp ui'si var mıdır acaba hiç, herkes PvE için Ui ayarlamış genelde :P var var wowinterface.com karıştır biraz istediğin tarz bir şey çıkabilir. ui'lerin bir çoğu pvp'de de gidebilecek cinsten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 tunch said: ripe said: Elemanın UI sı çok hoşuma gitti. Bu paketi bilen duyan varmı? yada addonları tanıyan. üstüne dokunulmamış ELVui bu chati mati herşeyi içinde geliyor. çok teşekkür ederim. Çok yardımcı oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Guild'de online olanları fareyi üstüne götürünce görebilecegim bi addon varmı titanda var ole bise ama sadece gösteriyo ben üstüne tıklıyınca mesaj atabileyim istiyorum fubarda vardı bi zamanlar baya güzeldi oda uzun süredir güncellenmiyo yükleyince hata veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 ghost pulse tarzi bir addon lazim varmi bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Totem göstergesini biraz değiştirdim, kalanı FreeUI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 totem göstergesini kendin mi yaptın ? çok uyumlu olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Sıfırdan yapmadım da ouf_boring_totembar'ı epey bir modifiye ettim. Aslında amacım player frame gibi gri gradient yapmaktı ama beceremedim henüz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 şu haliyle güzel bence,bende moototem timers diye bişey kullanıyorum totem timer için,senin yaptığın çok daha güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 recoutla ilgili bir problemim var,recount ekranında sol click yaptığımda detaylı bilgiyi gösteren ekran açılmıyor fakat alt karakterlerin hepsinde çalışıyor bu özellik nasıl çözebilirim bu işi ? *recountun son sürümü *sağ tuşla show detailed graph yapınca da açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Aynı sorunu bende yaşıyorum. Recount son sürümü yükledim addon'lar arasında bile gözükmüyor . Ayrıca Combat Log'a ait Tank öldü mesela aldığı heal damage'ı saniye bazında nasıl gösterebilirim başka bir addon var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bekorise Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 micha said: Aynı sorunu bende yaşıyorum. Recount son sürümü yükledim addon'lar arasında bile gözükmüyor . Ayrıca Combat Log'a ait Tank öldü mesela aldığı heal damage'ı saniye bazında nasıl gösterebilirim başka bir addon var mıdır? skada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 micha said: Aynı sorunu bende yaşıyorum. Recount son sürümü yükledim addon'lar arasında bile gözükmüyor . Ayrıca Combat Log'a ait Tank öldü mesela aldığı heal damage'ı saniye bazında nasıl gösterebilirim başka bir addon var mıdır? Q: I don't see details when I click the recount bar, how to fix? A: /recount resetpos ekran dışına nasıl kaydırmışım hiçbir fikrim yok ama bunu yapınca düzeldi bir dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Yanlış yere mesaj attım. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Bende kendime hep şu tarz birşey yaparım. Hangi oyun olduğu farketmiyor, sürekli sol yukarıdan hp lere bakmayı sevmiyorum. Aslında fazladan unitframe için de 1-2 addon kullanarak ve pet barın üstünde boşluk bırakmayacak şekilde hazırlardım ama. Bir video da bunu gördüm. Daha az addon ile, kendime uygun olacak şekilde kopya etmeye çalıştım. Aynı şekilde party nin hplerde, focusun solunda + yanlarında losecontrol ikonları var. Daha rahat görünüyor bir çok şey. onların yanında extradan, bg, rbg ve hc ler için şunu aktif ediyorum. görünmeyenler : cd ler için omnicc, cc ler için olan losecontrol, arena için gladius. Ayrıca sol tarafta bulunan benim hp, Sağ tarafta bulunan target. Targetın altında (benim petde olduğu gibi) target of target var. Altdaki ufak cast bar benim, büyük olan targetın. Gerçi target cast barı bir süre sonra kaldırmayı düşünüyorum. Gladius u daha iyi takip etmeyi öğrenebilmek için. Kullandığım tüm addonlar : Auctionator, AzCastBar, Bartender, Cumbuctor, Deadly Boss Mods, Gladius, LoseControl, MoveAnything, OmniCC, PlateBuffs, PortraitTimers, SatrinaBuffFrame. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 İşlevselliği bilmem de çok çirkin görünüyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 çok çöp bir ui tukui falan indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 ilk başta tukui denedim zatende hiç beğenmedim. Pve yapmadığımdan görsel birşeyler yerine işlevsel yapmaya çalıştım. Dikkatim dağılmasın istedim :P. Birde portrelerde, CC ler görünüyor. eskiden şu arkadaşın hazırladığı paketi temizleyip kullanırdım. Yinede addon sayısı gereksiz fazla olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Son zamanların en iyi arayüzü FreeUI, deneyin :D http://www.wowinterface.com/downloads/info17892-FreeUI.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 free ui +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 elemental shaman lava surge,lava burst ve shock izlemek için addon arıyorum power aurası beceremedim/uğraşmak istemiyorum açıkçası çok detayı var,sizin kullandığınız basit bişey var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 elvui varken yapmayın etmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar