Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UI / Addon Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Guild'de online olanları fareyi üstüne götürünce görebilecegim bi addon varmı titanda var ole bise ama sadece gösteriyo ben üstüne tıklıyınca mesaj atabileyim istiyorum fubarda vardı bi zamanlar baya güzeldi oda uzun süredir güncellenmiyo yükleyince hata veriyo.
Sosyal ağlarda paylaş

recoutla ilgili bir problemim var,recount ekranında sol click yaptığımda detaylı bilgiyi gösteren ekran açılmıyor fakat alt karakterlerin hepsinde çalışıyor bu özellik nasıl çözebilirim bu işi ?

*recountun son sürümü
*sağ tuşla show detailed graph yapınca da açılmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

micha said:

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Recount son sürümü yükledim addon'lar arasında bile gözükmüyor .

Ayrıca Combat Log'a ait Tank öldü mesela aldığı heal damage'ı saniye bazında nasıl gösterebilirim başka bir addon var mıdır?

Q: I don't see details when I click the recount bar, how to fix?
A: /recount resetpos

ekran dışına nasıl kaydırmışım hiçbir fikrim yok ama bunu yapınca düzeldi bir dene istersen.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...

Bende kendime hep şu tarz birşey yaparım. Hangi oyun olduğu farketmiyor, sürekli sol yukarıdan hp lere bakmayı sevmiyorum.
Aslında fazladan unitframe için de 1-2 addon kullanarak ve pet barın üstünde boşluk bırakmayacak şekilde hazırlardım ama. Bir video da bunu gördüm. Daha az addon ile, kendime uygun olacak şekilde kopya etmeye çalıştım.

Aynı şekilde party nin hplerde, focusun solunda + yanlarında losecontrol ikonları var. Daha rahat görünüyor bir çok şey.

onların yanında extradan, bg, rbg ve hc ler için şunu aktif ediyorum.

görünmeyenler : cd ler için omnicc, cc ler için olan losecontrol, arena için gladius.
Ayrıca sol tarafta bulunan benim hp, Sağ tarafta bulunan target. Targetın altında (benim petde olduğu gibi) target of target var.
Altdaki ufak cast bar benim, büyük olan targetın. Gerçi target cast barı bir süre sonra kaldırmayı düşünüyorum. Gladius u daha iyi takip etmeyi öğrenebilmek için.

Kullandığım tüm addonlar : Auctionator, AzCastBar, Bartender, Cumbuctor, Deadly Boss Mods, Gladius, LoseControl, MoveAnything, OmniCC, PlateBuffs, PortraitTimers, SatrinaBuffFrame.

Sosyal ağlarda paylaş

ilk başta tukui denedim zatende hiç beğenmedim. Pve yapmadığımdan görsel birşeyler yerine işlevsel yapmaya çalıştım. Dikkatim dağılmasın istedim :P. Birde portrelerde, CC ler görünüyor.

eskiden şu arkadaşın hazırladığı paketi temizleyip kullanırdım. Yinede addon sayısı gereksiz fazla olurdu.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...