deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Questhelperden şaşma bence, WoW için yapılmış en başarılı addonlardan birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 arkadaslar su skinler hangi baslik altinda geciyor birtane yuklemistim ama aktif bile edemedim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 skin? wat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 UI addons vs. diye geçer de, bence hiç kurcalama, klasik UI en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bah Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 deadwoll said: Questhelperden şaşma bence, WoW için yapılmış en başarılı addonlardan birisi. http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/carbonite-quest.aspx addonun linki bu 1milyon 600bin kere de indirilmiş.ayrıca addonun kendi sitesinde pro versiyonu var o aylık ücretli mesela boş beleş bi addon değil kendisi. ben mapini de quest help olayını da çok beğeniyorum tecrübe ederseniz hak verirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Questhelperin databaseini arada bir temizlemek sorunların çoğunu halleder özellikle yavaş loading vs /qh purge yazip verdiği kodu girerek resetliyorsun misal, /qh purge 3A423bc7H gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 regalya temizleme işine baktım dediğin gibi geçen de 20 25 tane quest eklemişsin onu silecem dedi. 25 quest makineyi bu kadar kastırır mı? carbonit yönetiyor su anda ram konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 2003 yılından beri aklıma takılan en ufak şeyi paticiğe soruyorum, ama napayım burası bizim yuvamız :) Quest helper bütün charlarımda çalışırken, bir tanesinde çalışmıyor , nedendir acaba ? Hangi komutları girmem lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 loop said: 2003 yılından beri aklıma takılan en ufak şeyi paticiğe soruyorum, ama napayım burası bizim yuvamız :) Quest helper bütün charlarımda çalışırken, bir tanesinde çalışmıyor , nedendir acaba ? Hangi komutları girmem lazım..benim gibi pencerenin yanindaki kucuk sekmeye sagtus yapip gizlemis olabilirmisin hani aciklama ekrani varya ondan bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Regalya said: Questhelperin databaseini arada bir temizlemek sorunların çoğunu halleder özellikle yavaş loading vs /qh purge yazip verdiği kodu girerek resetliyorsun misal, /qh purge 3A423bc7H gibi Bu ne işe yarıyor eski questleri databaseden mi siliyor?Yoksa qh bişilermi kaydediyor biz quest yaparken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 @Buyse bir çok arkdaşımda az/çok etki etti @Sawer evet Quest Helper veri stokluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoo Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Bir addon vardı örneğin bir büyü 5 dakikada bir yapılıyor, yapıldıktan sonra büyü kutucuğunda o 5 dakikayı gösteriyordu ne zaman tekrar açılacağını anlıyorduk.O addonun adı neydi :)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 OmniCC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoo Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Sadece blizzardın buttom right-left vs. actionbarlarının yerini değiştiren, yeni ekleyebilen bir addon var mıdır? (öyle uçuk yeni actionbarlar değiş kolay fonksyonel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 "move everything" die bi addon wardı sanırm o işini gorur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 add-on mu değil mi bilmiyorum ama üst üste 2 skill bar görüyorum bazı ss'lerde. oyundan mı yoksa add-on yardımıyla mı böyle oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 X-perl le dot larımı rahat gördüğüm için quartz ı iptal ettim. Dün akşamki raid de. Lateny 140 civarı. Spide varmı diye de ve life-tap vs. denedim herşey normal gözüküyordu. Fakat dotlarımı atarken çoğu zaman failed yaptı. Quartz ı iptal etmemle alakalı olabilir mi? Etkisi varmıdır? Bir yerde aşağıdaki bilgi yazıyor. "Quartz Nihilum mage lideri Quartz tarafindan yapilmis. Pratik olarak buyunuzu yaparkenki latency'nizi hesapliyor, buyunun yapma suresinin sonundan bu degeri otomatik olarak dusuyor. Siz farketmeseniz bile, normalde latencyniz kadar buyu yapmamis oluyorsunuz, bu sorunu ortadan kaldirip uzun vadede dpsinizde gozle gorulur bir artis yapiyo." ? ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Evet onunla alakalı, mesela ben healerım onda bile yardımcı oluyor. Cast bardaki çubuğun sonuna doğru kırmızı bir alan oluşuyor. Bu latency e göre değişiyor, latency çok ise kırmızı alan uzuyor, az ise kısalıyor. Mesela sen büyü cast ederken, o kırmızı alan içinde tekrardan cast etmeye kalkışırken ilk büyü bittiğinde otomatik olarak ikinciyi cast ediyor. Böylece zaman kaybı yaşanmıyor çoğunlukla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Quartz'ın latency'yi düşürmesi gibi bir durum yok. Faydası şuradan geliyor. Casting bar'ın sağına doğru latency durumuna göre koyu veya farklı renkte bir bölge oluyor. Bu resimde görüldüğü gibi, turuncu renkteki yapılan büyü kısmı, barın sonuna değil de kırmızı bölgeye girdiği an yeni büyü yapılırsa lagdan ötürü sistem barın sonunda emir geldiğini sanıyor ve yeni büyüye başlıyor. Kısaca çok yüksek lagla oynanıyorsa faydalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 evet quartz'ın gorunumu ile birlikte en sevdigim yanı bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Quartz'ın tarih olalı epey bir süre oluyor. Eskiden atmayı denediğiniz büyüler hata mesajı verirse servera gönderilmezdi. bu sebeple o tarz addonlar önemliydi ve stopcast macrosu ile kullanılırdı. Ancak artık ne uyarısı alırsanız alın servera gönderiliyor bu cast denemeleri. Bu sebeple siz o büyünün cast edildiğini göremesenizde server onları cast ediyor. Yani mesela laga girdiniz ama spam yapmaya devam ediyorsunuz, eskiden laga girmeden önceki tüm büyüler atılıp sonra karakteriniz boş boş beklerken. Artık siz spam yaptığınız sürece büyü atılmaya devam ediliyor. Ve anlık lag geçtiğinde bir anda sanki 10 tane birden büyü atmışsınız gibi görüyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 abi oyle oyun oynanmaz zaten, laga gireceksin 10 kere spamlıcaksın da bilmem kac saniye sonra hepsini gonderdigini goreceksin. ölme eşşeğim ölme. quartz'ın gecerliligi bir saniyeyi bile bulmayan gecikmeler icin. 2.5 saniyelik bir castin son 0,3 saniyesinde ikinci kez cast etmek icin tusa basmak fightın tamamı dusunuldugunde onemli bir kazanc saglıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Ya en extreme örneği verdim işte. Bunda bile server işi hallediyor diyorum. öyle 0.1 saniyelikler zaten çözülüyor server tarafından. Siz tuşu spamlayınca eskiden bilgisayarınız cast süresi bitmeden yeni komutu servera göndermezdi. Artık her komutu gönderiyor. Bu sebeple siz tuşa sürekli basınca serverdaki cast biter bitmez ilk gelen komutla tekrar caste başlıyor. Bu sebeple quarts tarzı bir addon artık işe yaramıyor diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 valla bende düne kadar cast devam ederken yeni bisey cast etmeye calısırsan "another action is in progress" diyor ve devamında hicbise yapmıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Quartz'ı kur, caste başla cast bar o kırmızı bölgeye gelene kadar spamlamaya devam et kırmızı bölgeye girince bırak tuşa basmayı, server bir sonraki büyüyü atacaktır. Eskiden atmazdı işte çünkü senin bilgisayarın cast bitmediği için o komutu göndermezdi. Bizde bilgisayarı kandırmak için o kırmızı bölgeye gelince /stopcasting /cast hedehödö makrosunu kullanır ve casti sonlandırır yeni komutu yollardıkki bilgisayar komutu blokclamasın göndersin. Ama "/stopcasting" servera ulaştığında zaten cast bitmiş olduğu için sorun yaşanmaz yeni caste başlardı. Şimdi ise stopcasting kullanmasanda o cast komutu servera gittiği için spamlamak yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar