SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 şu addonun ismi neydi arkadaslar? action bar kısmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 bartendermış buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 SexyMap Cata sonrası sapıttığı için onun yerini alacak bir addon arıyorum, var mı bildiğiniz güzel görünümlü ve kullanışlı bir minimap addonu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Chinchilla Minimap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 scrolling combat text ile ilgili yardıma ihtiyacım var oldum olası ayarlamayı beceremedim şu addon bi de yeni arayüz gelmiş iyice bulamadım yapmak istediklerimi ,yardım edebilirseniz süper olur şöyle bişey yapmak istiyorum bana gelen healleri sol tarafta yediğim dmg,miss,dodge,parry,block gibi şeyleride sağ tarafta görmek istiyorum benim verdiğim dmgler yine default blizz olarak kalmasını istiyorum yardım ederseniz süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Quest helper son patchlerden sonra bir garip oldu.. doğru düzgün göstermiyor questleri. gruptakilerin questlerinide göstermiyor çok az option var. bende mi bir hata var acaba ? ayrıca spartan ui kullanıyorum, skiller kendi kendine bardan kayboluyor !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 loop said: spartan ui kullanıyorum, skiller kendi kendine bardan kayboluyor !! Ben de aynı problemi yaşadım. Kaldırdım spartanı. Şu an sunny art, bartender ve x-perl combosunu kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 şu addonun ismini bilen var mı bi addon pack yükledim yerini değiştirmek istiyorum fakat bulamadım bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 SexyCooldown olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 forte'ymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 S-H said: şu addonun ismini bilen var mı bi addon pack yükledim yerini değiştirmek istiyorum fakat bulamadım bi türlü güzelmiş. nerden edinebiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 curse gaming? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Coolline Cooldowns diye bişey kullanıyodum ben de aynı şey sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 addon pack den bahsettim. link varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Reflective said: S-H said: şu addonun ismini bilen var mı bi addon pack yükledim yerini değiştirmek istiyorum fakat bulamadım bi türlü güzelmiş. nerden edinebiliriz? lui addon pack lui diye aratsan çıkar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 bende çok beğendim de button lar çok kucuk gibi ya ekran çözünürlüğü ne ss'deki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 1400*900 filandı sanırım,butonları frameleri,yazıları,barları vs herşeyi büyütüp küçültebiliyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Bende şunu kullanıyorum. Tabi bunun üzerinde biraz değişiklik yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 ne yaptıysam olmadı, türkçe karakterler yamuk yumuk çıkıyor. çözüm nedir bilen var mı ? çoook önceleri bir daha olmuştu çözmüştüm bir şekilde ama nasıldı acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 windows ingilizce mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 eved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Türkçe dil paketi yüklemeyi bir denesene. Çözülmesse başka birşeyler düşünürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 of o cok kötü bi cözüm ama, türkce windows kullanılır mı yaw. diğer her yerde türkce karkaterler normal bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar