Karea Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 deadwoll said: Pratte yapmak için shift/alt/ctrl (hangisiydi unuttum) + yukarı yapacaksınız artık. Bende öyle çalışıyor en azından ^^ alt + yön tuşu olmuş denedim oldu , saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekvatoria Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 part'ın ayarlarından bu özellik kapalı olarak geliyor artık. Addon içerisinden bir ayarla dilediğiniz tuşa ya da entera basınca yukarı ok tuşuna basarak bir önceki yazdığınız mesajı otomatik olarak getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Hala 'çalışan' bir mining add-on arıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 gathermate yükle curse clientle yükle en temizi, bi de gathermate data var onu da ekleyip oyun icinden gathermate'e import edersin mis gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 wim i fixlemişler , artık achi linkleyebiliyoruz Wim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 gathererı hallettim, bide yanına bloodhound kurdum oreleri daha kolay bulup marklıyınca temiz temiz saat başı dönüyorum :) mining 230 oldu hordeyim 45level paladin,nerelerde rahat kasabilirim miningi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 roll frame'in yerini değiştirmeme olanak sağlayacak bi addon arıyorum bi ara dominos daha sonra bartender kullandım, onlar da değiştirebiliyodum roll framei istediğim gibi ama şu an onlar yok, yüklemek de istemiyorum, yalnız roll frameiyle derdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 MoveAnything diye bi addon var, curse client'tan indirebilirsin. Blizzard frame'indeki herşeyin yerini değiştirebiliyor diye biliyorum ama denemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 ya beyler şu magelerde portal ve teleport büyülerini bi bölgeye toplayan addon vardı neydi onun adı. edit : tamam buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 buraya mı yazılır bilmiyorum ama şeyi sorcaktım ben. oyundayken alt tab yaptığımda oyun arka planda çalışsın istiyorum, aşşağı çubuğua insin istemiyorum. bunu nasıl yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekvatoria Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Magnum said: buraya mı yazılır bilmiyorum ama şeyi sorcaktım ben. oyundayken alt tab yaptığımda oyun arka planda çalışsın istiyorum, aşşağı çubuğua insin istemiyorum. bunu nasıl yapabilirim? Windows mode da oluyor sanırım. Tam ekran modunda aşşağıya iner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekvatoria Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Ekvatoria said: Gangren said: Ekvatoria said: ikinci bir desktop pc var sistem özellikleri şöyle; Q6600 Core 2 Quad 2.4 Ghz 2 Gb Ram Nvidia GeForce 8500 GT Ekran kartı Şimdi tüm addonlar kapalı yanlızca bartender ve dbm açıkken bile 25 man raid yapamıyorum. Av zaten imkansız... Combat başlar ve 4 fps'ye düşer. Kare kare oynanmaya çalışılır. Bu pc'mi iş yerinde kullanıyorum. Evimdeki pc de bu tarz problemler yok. Sebebi hakkında bilgisi olan var mı ? Grafik ayarlarını falan nasıl yaptığını söylemen lazım. Bir de raid sırasında CPU ve ekran kartı sıcaklıklarına falan bir bak. Grafik ayarlarını atlamışım evet. Full low'a çekiyorum resmen piksel piksel oynamaya razıyım o anda o derece :) Distanceyi sadece ortalara getiriyorum o kadar. Sıcaklık ayarına akşam bakıp ekleme yaparım. 1280 * 800 Wide screen win. mode da oynuyorum bi de. Ekran ve cpu sıcaklıkları. 1.5 saat oynadıktan sonraki değerler. Anca 5 man fln yaptım. Raid yapamıyorum ki orada çekebileyim. Herşey kare kare kıpırdıyor. :) Tabii raid esnasında yaptığım testlerde tüm addonlar kapalı sadece boss mod ve bartender vardı. Gene aynı... Pc'yi yeni kurdum bugün tüm driver ve zımbırtıları güncel. http://img687.imageshack.us/img687/7024/tempsj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Magnum said: buraya mı yazılır bilmiyorum ama şeyi sorcaktım ben. oyundayken alt tab yaptığımda oyun arka planda çalışsın istiyorum, aşşağı çubuğua insin istemiyorum. bunu nasıl yapabilirim? Options > Video > Windowed Mode + Maximized Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 @ Ekvatoria Ekvatoria said: Ekvatoria said: Gangren said: Ekvatoria said: ikinci bir desktop pc var sistem özellikleri şöyle; Q6600 Core 2 Quad 2.4 Ghz 2 Gb Ram Nvidia GeForce 8500 GT Ekran kartı Şimdi tüm addonlar kapalı yanlızca bartender ve dbm açıkken bile 25 man raid yapamıyorum. Av zaten imkansız... Combat başlar ve 4 fps'ye düşer. Kare kare oynanmaya çalışılır. Bu pc'mi iş yerinde kullanıyorum. Evimdeki pc de bu tarz problemler yok. Sebebi hakkında bilgisi olan var mı ? Grafik ayarlarını falan nasıl yaptığını söylemen lazım. Bir de raid sırasında CPU ve ekran kartı sıcaklıklarına falan bir bak. Grafik ayarlarını atlamışım evet. Full low'a çekiyorum resmen piksel piksel oynamaya razıyım o anda o derece :) Distanceyi sadece ortalara getiriyorum o kadar. Sıcaklık ayarına akşam bakıp ekleme yaparım. 1280 * 800 Wide screen win. mode da oynuyorum bi de. Ekran ve cpu sıcaklıkları. 1.5 saat oynadıktan sonraki değerler. Anca 5 man fln yaptım. Raid yapamıyorum ki orada çekebileyim. Herşey kare kare kıpırdıyor. :) Tabii raid esnasında yaptığım testlerde tüm addonlar kapalı sadece boss mod ve bartender vardı. Gene aynı... Pc'yi yeni kurdum bugün tüm driver ve zımbırtıları güncel. http://img687.imageshack.us/img687/7024/tempsj.jpg cpu fazla ısınmış - stok soğutma kullanıyorsan daha profesyonel bir soğutma çözümü ara bence edik: 70 derece cpu için sınır bir sıcaklık, her an eline alabilirsin o işlemciyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 @Spidee ve Ekvatoria, ikinize de çok teşekkür ederim. oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 alt dk yaptım sadece toplama yapmak için. Mining ve herbalism var onda. fakat iki toplamayı da ha bire p tusundan bir mining ve bir herbalism e tıklaya tıklaya yaparak arıyorum. Bunun daha kolay yolu varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Ekvatoria said: http://img687.imageshack.us/img687/7024/tempsj.jpg Bu resimdeki gibi büyüleri aynı yerde toplayabileceğim, şekli bundan güzel olan :P add-on tavsiyesi istiyorum neler var güzel? Sonra sonra, bu koordinatları ve haritanın karanlık kısımlarını açan, Bir de hızlı leveling için faydalı olabilecek, he bir de auction house'daki fiyatları gösteren bir add-on istiyorum sonra sonra hatırlayamadım başka ne kullanıyordum da istedikçe sizlerle paylaşırım :P uzun süredir oynamadığımdan hangi add-onlar isimleri neydi fln hatırlamıyorum hiç yardımcı olunuz lütfen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 google a carbonite yaz sitesinden indir başka da bişey kullanma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 deadwoll said: Benimki de bu. Senin UI'in kocaman olmuş sanki. Framelerini küçültsen süper olur. Bir de o kocaman chat barlarla recounta vs. gerek yok. bunun gibi bir interface istiyorum ben spell dizilimlerini söyle yapmak istiyorum yok mu yardım etcek yauw :( Boda UI varmış başlarda buldum da çok çirkin diil mi ya estetik bişi yok mu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 action barları diyosan dominos veya bartender kullanabilirsin onun için hazır ui istiyosan bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 bartender aradığım şey sanırım, istediğim şey 3 yada 4 kat üst üste spell bar olması, öyle sağdan soldan spell seçmemek ps. gerçi o da 3.3.5'de stance değiştirince fps düşürüomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 guzel bi grid lua si ariorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 ya bu gridi yukledim simdi ama hala daha official name plate filan duruyor. bulamadım bi turlu nerden kapanıcak. tmm buldum. baska bi addon ile cakisiyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 şimdi ben yeni yeni bi warrior/tank kasıyorum. 44 falan oldum uzunca bi sürede fds addon maddon geyiğine hiç girmedim tanklıkla alakalı. şöyle bi addon arıyorum. mesela elemanın teki aggro çekmiş, o elemana tıklayınca ona dalan mobları seçtirten bişey. var mıdır? mümkün müdür? bazen aoe girişince kaçıyo bazıları, götü bana dönüp başkalarına kayıyolar falan, çok zor seçiyorum. ha işime yarayacak başka addon tavsiyelerine de açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pesimistyler Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 tauntmaster isine yarar senin, bir bak curseden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar