Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UI / Addon Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Ekvatoria said:

Gangren said:

Ekvatoria said:

ikinci bir desktop pc var sistem özellikleri şöyle;

Q6600 Core 2 Quad 2.4 Ghz
2 Gb Ram
Nvidia GeForce 8500 GT Ekran kartı

Şimdi tüm addonlar kapalı yanlızca bartender ve dbm açıkken bile 25 man raid yapamıyorum. Av zaten imkansız... Combat başlar ve 4 fps'ye düşer. Kare kare oynanmaya çalışılır.

Bu pc'mi iş yerinde kullanıyorum. Evimdeki pc de bu tarz problemler yok.
Sebebi hakkında bilgisi olan var mı ?

Grafik ayarlarını falan nasıl yaptığını söylemen lazım.
Bir de raid sırasında CPU ve ekran kartı sıcaklıklarına falan bir bak.

Grafik ayarlarını atlamışım evet. Full low'a çekiyorum resmen piksel piksel oynamaya razıyım o anda o derece :) Distanceyi sadece ortalara getiriyorum o kadar. Sıcaklık ayarına akşam bakıp ekleme yaparım. 1280 * 800 Wide screen win. mode da oynuyorum bi de.

Ekran ve cpu sıcaklıkları. 1.5 saat oynadıktan sonraki değerler. Anca 5 man fln yaptım. Raid yapamıyorum ki orada çekebileyim. Herşey kare kare kıpırdıyor. :)

Tabii raid esnasında yaptığım testlerde tüm addonlar kapalı sadece boss mod ve bartender vardı. Gene aynı... Pc'yi yeni kurdum bugün tüm driver ve zımbırtıları güncel.

http://img687.imageshack.us/img687/7024/tempsj.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

@ Ekvatoria

Ekvatoria said:

Ekvatoria said:

Gangren said:

Ekvatoria said:

ikinci bir desktop pc var sistem özellikleri şöyle;

Q6600 Core 2 Quad 2.4 Ghz
2 Gb Ram
Nvidia GeForce 8500 GT Ekran kartı

Şimdi tüm addonlar kapalı yanlızca bartender ve dbm açıkken bile 25 man raid yapamıyorum. Av zaten imkansız... Combat başlar ve 4 fps'ye düşer. Kare kare oynanmaya çalışılır.

Bu pc'mi iş yerinde kullanıyorum. Evimdeki pc de bu tarz problemler yok.
Sebebi hakkında bilgisi olan var mı ?

Grafik ayarlarını falan nasıl yaptığını söylemen lazım.
Bir de raid sırasında CPU ve ekran kartı sıcaklıklarına falan bir bak.

Grafik ayarlarını atlamışım evet. Full low'a çekiyorum resmen piksel piksel oynamaya razıyım o anda o derece :) Distanceyi sadece ortalara getiriyorum o kadar. Sıcaklık ayarına akşam bakıp ekleme yaparım. 1280 * 800 Wide screen win. mode da oynuyorum bi de.

Ekran ve cpu sıcaklıkları. 1.5 saat oynadıktan sonraki değerler. Anca 5 man fln yaptım. Raid yapamıyorum ki orada çekebileyim. Herşey kare kare kıpırdıyor. :)

Tabii raid esnasında yaptığım testlerde tüm addonlar kapalı sadece boss mod ve bartender vardı. Gene aynı... Pc'yi yeni kurdum bugün tüm driver ve zımbırtıları güncel.

cpu fazla ısınmış - stok soğutma kullanıyorsan daha profesyonel bir soğutma çözümü ara bence

edik: 70 derece cpu için sınır bir sıcaklık, her an eline alabilirsin o işlemciyi
Sosyal ağlarda paylaş

Ekvatoria said:

Bu resimdeki gibi büyüleri aynı yerde toplayabileceğim, şekli bundan güzel olan :P add-on tavsiyesi istiyorum neler var güzel?

Sonra sonra, bu koordinatları ve haritanın karanlık kısımlarını açan,
Bir de hızlı leveling için faydalı olabilecek,
he bir de auction house'daki fiyatları gösteren bir add-on istiyorum

sonra sonra hatırlayamadım başka ne kullanıyordum da istedikçe sizlerle paylaşırım :P

uzun süredir oynamadığımdan hangi add-onlar isimleri neydi fln hatırlamıyorum hiç yardımcı olunuz lütfen :(
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Benimki de bu. Senin UI'in kocaman olmuş sanki. Framelerini küçültsen süper olur. Bir de o kocaman chat barlarla recounta vs. gerek yok.

bunun gibi bir interface istiyorum ben spell dizilimlerini söyle yapmak istiyorum yok mu yardım etcek yauw :(

Boda UI varmış başlarda buldum da çok çirkin diil mi ya estetik bişi yok mu :(
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi ben yeni yeni bi warrior/tank kasıyorum. 44 falan oldum uzunca bi sürede fds

addon maddon geyiğine hiç girmedim tanklıkla alakalı. şöyle bi addon arıyorum. mesela elemanın teki aggro çekmiş, o elemana tıklayınca ona dalan mobları seçtirten bişey. var mıdır? mümkün müdür? bazen aoe girişince kaçıyo bazıları, götü bana dönüp başkalarına kayıyolar falan, çok zor seçiyorum.

ha işime yarayacak başka addon tavsiyelerine de açığım.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...