Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UI / Addon Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

pekaziz said:
Ben de fikirlerimi söyleyeyim arayüzünle ilgili. :)

Sol üstteki frameleri istediğin yere taşımak o kadar zor değil aslında. oUF için hangi şablonu kullanıyorsan ona ait klasördeki .lua dosyasını açman ve "posX" "posY" satırlarını dilediğin gibi değiştirmen yeterli.

Chat paneli için Prat kullanabilirsin, bir an önce yandaki tuşlardan kurtulman gerek :D

Zevk meselesi tabi ki ama Recount'ın o kadar geniş olmasını sevmiyorum ben. Başlıktaki rengi de kırmızıdan başka seç bence, genel tasarıma pek gitmemiş.

Unit Frames'i göremiyoruz tam olarak ama azıcık beliren kısmı güzel duruyor.

Bence basit ve sade olmuş genel olarak. :)

Değiştirdim recount'un rengini zaten :P , recount omen kullanırken vs. o kadar büyük olmuyor da, omen sadece raidlerde açıldığı için recountu genişletiyorum, rahatsız oluyorum çünkü orada boş bir yer kalmasından. Pratı da kurayım bakalım. Bir ara kullanmıştım ama tam olarak neleri değiştirdiğini bulamadım cursete falan, hatırlamıyorum da.

Unit frame işte sağda bir de solda iki ince bar şeklinde karakterin etrafında, buff ve debufflarını gösteriyor, target of targeti gösteriyor, cast barını gösteriyor vs.
5cm daha yukarda olsa bir de total hp'yi gösterse tadından yenmez eheh.

Bir de şu eepanels nasıl kullanıyor bana anlatın bir zahmet geçen greeny anlatmaya çalıştı da beceremedim. Chat'i spellleri, omeni ve recountu toplamak istiyorum bir araya.
Sosyal ağlarda paylaş

Daha kolayı var onun, her healerın kullandığı efsane addonumuz grid gelen healları gösterebiliyor zaten.

Bende her kutunun ortasındaki bölüm buna ayrılmış durumda, Hatta direk rakam yazıyor 10k, 5.5k gibi. Tabi gelen heal critlerse bu rakam artıyor, ama crit olmayanları gayet doğru gösteriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.wowace.com/projects/libhealcomm-3-0/

Bunu kullanabilirsin. Birçok raid frames sadece gelen healingi değil miktarınıda görmene olanak tanımakta, dolayısıyla bu addon overhealın önüne geçmene yardımcı olur.

LibHealComm-3.0 aşağıdaki addonlar tarafından destek görüyor ne kullandığını bilmiyorum ama Grid kullanmanı ve classına uygun eklentilerle gridi düzenlemeni tavsiye ederim.

Grid / Grid2
PitBull
VisualHeal
sRaidFrames
BunchOfBars
PerfectRaid
oUF
X-Perl
ag_unitframes
Chinon
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir