deadwoll Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 pekaziz said: Ben de fikirlerimi söyleyeyim arayüzünle ilgili. :) Sol üstteki frameleri istediğin yere taşımak o kadar zor değil aslında. oUF için hangi şablonu kullanıyorsan ona ait klasördeki .lua dosyasını açman ve "posX" "posY" satırlarını dilediğin gibi değiştirmen yeterli. Chat paneli için Prat kullanabilirsin, bir an önce yandaki tuşlardan kurtulman gerek :D Zevk meselesi tabi ki ama Recount'ın o kadar geniş olmasını sevmiyorum ben. Başlıktaki rengi de kırmızıdan başka seç bence, genel tasarıma pek gitmemiş. Unit Frames'i göremiyoruz tam olarak ama azıcık beliren kısmı güzel duruyor. Bence basit ve sade olmuş genel olarak. :) Değiştirdim recount'un rengini zaten :P , recount omen kullanırken vs. o kadar büyük olmuyor da, omen sadece raidlerde açıldığı için recountu genişletiyorum, rahatsız oluyorum çünkü orada boş bir yer kalmasından. Pratı da kurayım bakalım. Bir ara kullanmıştım ama tam olarak neleri değiştirdiğini bulamadım cursete falan, hatırlamıyorum da. Unit frame işte sağda bir de solda iki ince bar şeklinde karakterin etrafında, buff ve debufflarını gösteriyor, target of targeti gösteriyor, cast barını gösteriyor vs. 5cm daha yukarda olsa bir de total hp'yi gösterse tadından yenmez eheh. Bir de şu eepanels nasıl kullanıyor bana anlatın bir zahmet geçen greeny anlatmaya çalıştı da beceremedim. Chat'i spellleri, omeni ve recountu toplamak istiyorum bir araya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Benim kullandığım zamanlarda eepanels'de her şey elle tek tek girilerek yapılıyordu (kutunun yüksekliği, eni vs.), şimdi arayüz geldi diye biliyorum. Bir de kgPanels daha kullanışlı diye duydum, ona bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 eepanels2 de arayüz varmış, onu da hallettim eheh şu oUF'u kaldırıp başka birşey kurdum mu güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 pitbull kur. ayarları biraz kurcala cozersin hemen, gayet guzel sade seyler yaratabiliyosun. oUF'nin config paneli yok malesef, sinir bozucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Bitti. Ag_Unit Frames'i update edip focus targeti fixlerler umarım, daha kullanışlısını bulamadım. (Pitbull kurmayı çok denedim ama cidden uğraştığıma değmiyor hiç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 yeni ui yaptım ^^ şov olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Age of Conan zannetim bir an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Bildiğin kötü hatta çok kötü o kanlar ne abi öyle bildiğin bayar insanı. Hele raiddeki rogue için 1.4 off hand var Slice and Dice açtı üstüne BL geldi her taraf kan içinde kalır vallahi :P :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 ayarlayabiliosun ama yaw koy sen alt sınırı 2500 crit bak bakalım öyle cıkıomu kanlar :P benbiraz görmediklik yaptım osursam çıkıo kan sdfsad :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Action barın yanındaki kanatların güzelmiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Bu arada o addon'un ismi icehud galiba millet sorar belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Raidde sadece healerların castbarlarını gösterecek bi addon arıyorum. Hp ve manaları da olabilir ama asıl önemli olan healerların castbarları. Var mıdır seçmeli olarak cast bar/unitframe gösteren bi addon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 eyvah slackleyemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Ag_ Unit frames'ten ayarlayabilirsin, tüm raidin cast barlarını görüyorsun gerçi ama o sorun da halledilebilir kurcalayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 İşte agde adam azaltma olmuyor, raid frame olarak da ag kullanmıyorum direk healbot var. Ben yaptım oluyor derseniz bide tarifini alayım, kurcaladım bulamadım çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 http://img12.imageshack.us/img12/405/wowscrnshot081108194340.jpg Eskiden çok güzel minimalist paketler vardı. Varmı şu anda kullandığınız/tavsiye edebileceğiniz bir paket ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 axedice said: Raidde sadece healerların castbarlarını gösterecek bi addon arıyorum. Hp ve manaları da olabilir ama asıl önemli olan healerların castbarları. Var mıdır seçmeli olarak cast bar/unitframe gösteren bi addon? Bunu ne amaçla kullanmak istiyorsun acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 LoH attıktan 0.2 saniye sonra 16k overheal olmamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Daha kolayı var onun, her healerın kullandığı efsane addonumuz grid gelen healları gösterebiliyor zaten. Bende her kutunun ortasındaki bölüm buna ayrılmış durumda, Hatta direk rakam yazıyor 10k, 5.5k gibi. Tabi gelen heal critlerse bu rakam artıyor, ama crit olmayanları gayet doğru gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 http://www.wowace.com/projects/libhealcomm-3-0/ Bunu kullanabilirsin. Birçok raid frames sadece gelen healingi değil miktarınıda görmene olanak tanımakta, dolayısıyla bu addon overhealın önüne geçmene yardımcı olur. LibHealComm-3.0 aşağıdaki addonlar tarafından destek görüyor ne kullandığını bilmiyorum ama Grid kullanmanı ve classına uygun eklentilerle gridi düzenlemeni tavsiye ederim. Grid / Grid2 PitBull VisualHeal sRaidFrames BunchOfBars PerfectRaid oUF X-Perl ag_unitframes Chinon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 hiçbir görünümü değiştirmeden buttonları nasıl yuvarlak yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Julifton said: scorch said: soyle bisi gördümde UI si hoş olmuş :D Böle saçma bi ui ilk defa görüorum =) abaw hayatta oynayamam ben böyle bi UI ile.. 1) göz bozar 2) tiksinç 3) ama allan çinlisinde 104k gold var işte fu china Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Quartz'ın cast barını nasıl yerinden oynatırım? Kendiliğinden sola kaymış düzeltemedim, focus target move ayarını bile buldum bir tek main castbarın ki yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Player > castbar > lock position diye bi ayar olması lazım. Hatta aynı menüde kordinat girerek bile yerini milim milim değiştirebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Quartz'ın options kısmında player diye bir sekme yok işte, colors var sonra direk buff'a vs. geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar