Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 nwn 1 manyağı bi insanımdır. nwn2 çıktıgında bilgisayarım yoktu oynayamadım. sonra 1600xt ile oynayayım dedim kastı falan böyle alışamadım oyuna. şimdi yeni ekran kartıyla sonunda şu oyunu oynayacağım dedim ama yok olmuyor. ben böyle kamera açısı böyle delayli yürüme sistemi falan görmedim. resmen zevk alamıyorum, oynayamıyorum. gittim nwn1'i kurdum onu oynuyorum şimdi. sorun bende mi yoksa nwn2'de mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 oynanabilirlik sıkıntılı biraz, onun dışında güzel oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Yalan değil, hoş. 1 daha iyidi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 ilkinden çok daha iyi bir oyun her açıdan, bence tekrar dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Kesinlikle cok ama cok başarılı. senin sisteminden kaynaklıdır. Ben çok sorunsuz oynadım, hikaye de sistem de son derece başarılı. Mask of the betrayer'ı da ilk çıktığı gün aldım. Orjinalini aldıgım nadir oyunlardandır. 1 i seviyorsan kesinlikle tekrar denemelisin. 1 e gore bir sürü artısı var. Hatta kalen askerlerin vs. bile oluyor oyunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 abi kasma falan yok. sadece o nwn1'deki akışkanlığı bulamıyorum oyunda yürürken falan böyle delay var mesela. en kötüsü de kamera açıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Kamera açıları olsun, interface olsun, akıcılık olsun çok yalan bir oyun. İlki zamanına göre çok iyiydi bu çok kötü. Ha oynadık mı evet oynadık. Koşma konusuna hiç girmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 heh valla ben ne diyorsunuz anlamıyorum, kaymak gibi kamera da, koşma da. zaten kamera açısını bu kadar çok kendinize göre ayarlayabildiğiniz başka rpg görmedim bugüne dek. izometrik, top-down, third person, ortaya karışık, ne lazımsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Yani şaşırdım gerçekten yorumlarınıza. Kamera açısını kendimiz ayarlamıyormuyduk, ben mi unuttum. Koşmaydı, yürümeydi derdi de hatırlamıyorum. Detayında çok olması güzel degil mi niye rahatsız etti ki acaba. Yani en sevdigim oyunlar arasında yerini almış bir oyun benim için. Acaba güncellemelerden felam mı derdiniz oldu diye düşünüyorum. MotB'da level 30 olunca ve bitince cok üzülmüştüm bitti diye. Onun da konu saglamdı. Şimdi 2 paket daha gelio diye aşırı heyecanlıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 nwn1den çok daha iyi bir oyun bence 2.oyun. kamera başta sıkıntı yaratsa da 2-3 saat oynadıktan sonra alışıyor zaten insan, bi sıkıntı çekmedim ben. bi de mask of the betrayer yönetir, orjinal campaigni sallayabilirsin aslında, king of shadows diye forgotten realmsin en tırt kötü adamını yapmışlar adamlar. ama mob mutlaka oynanmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 birincisini 2343284 kere oynayan biri olarak onun yeri ayrı ama 2. si + mob gerçekten çok iyi. Nwn2 optimizasyonu rezalet olduğu için bıktırmıştı biraz ama patchler + mob çok güzeldi mob da sadece hmm spirit ihtiyacı canımı çok sıkmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 bire göre çok çook iyi. hem gelmiş expansioni ile hemde gelecekler ile bayağı iyi olacak. süperde modlar var etrafta ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 birden daha iyi ama hikaye hiç iyi değil. expansionu çok iyi. biraz daha uzatsalar ve nwn nin motoru (motorları?) nun oynanabilirliği 0 olmasa bgleri zorlarmış bence hikayesi. ama oyunlarda oynanabilirlik çook düşük ne yazıkki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 space tuşuna basiyorsun oyun duruyor. kamerayı istediğin gibi kontrol edebiliyorsun.grubundaki üyelerle tek tek uğraşmak yerine komutlar verebiliyorsun.harbi bu kadar düşük oynayabilirlikle çekilincek dert değilmiş ben hemen tetrise döneyim saol aklımı başıma getirdiğin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 1' i oynamadım ama 2 hikaye açısından idare eder. ama oyunda acaip fazla bug var. öyle böyle değil. önce bütün forumları oku. sonra başla oyuna (buglar yoksa acaip vakit alıyor). patch leri falanı filanı indir. öyle yani. oblivion dan falan daha oynanabilir ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 genelde hiç bir oyun 1. sinin yerini tutmuyor grafikler ve dahi hikaye bile iyi olsa nedense ilk oyunun tadını vermiyor. ama bence nwn2 de gayet güzel oynamak lazım:) yeni ek paket mi geliyor yaw ne zaman?:p ( iyice kopmusuz oyun dünyasından pfft) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 işte böyle nadir oyun da birincisini sağdan solluyor, ilkini tümden unutturuyor. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 18 kasım da çıkıyor storm of zehir mysteries of westgate ne zaman çıkıyor bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Kurtulmak Maglubiyet Zehir Yeter lan turkce sozlugu acip tanri ismi mi buluyolar. Bari torm filan turkce olsaydi. Hep dandirik tanrilar oluyo turkce olanlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Reklamın kötüsü olmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 homm 5 te turban of enlightment mi ne vardi abi ötesini tanimam.. belli siyasi görüşleri heromuza dayatyolardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ama enlightment olm, aydinlaniyorsun. (ampul hesabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Hazır thread i bulmusken ben de charge olayını sorucam. Elimizdeki itemi nasıl charge edebiliyoruz? Bi türlü bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 edemiyorsun bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 pfft cıksada oynasam gaza geldim ben özlemişim single player adam gibi oyun oynamayı:) ne item derdi var ne yok su benim itemi lootladı olayı heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar