Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

neverwinter nights 2 çok mu yalan?

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

nwn 1 manyağı bi insanımdır. nwn2 çıktıgında bilgisayarım yoktu oynayamadım. sonra 1600xt ile oynayayım dedim kastı falan böyle alışamadım oyuna. şimdi yeni ekran kartıyla sonunda şu oyunu oynayacağım dedim ama yok olmuyor. ben böyle kamera açısı böyle delayli yürüme sistemi falan görmedim. resmen zevk alamıyorum, oynayamıyorum.

gittim nwn1'i kurdum onu oynuyorum şimdi.
sorun bende mi yoksa nwn2'de mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Kesinlikle cok ama cok başarılı. senin sisteminden kaynaklıdır. Ben çok sorunsuz oynadım, hikaye de sistem de son derece başarılı. Mask of the betrayer'ı da ilk çıktığı gün aldım. Orjinalini aldıgım nadir oyunlardandır.
1 i seviyorsan kesinlikle tekrar denemelisin. 1 e gore bir sürü artısı var. Hatta kalen askerlerin vs. bile oluyor oyunda :D
Sosyal ağlarda paylaş

Yani şaşırdım gerçekten yorumlarınıza. Kamera açısını kendimiz ayarlamıyormuyduk, ben mi unuttum. Koşmaydı, yürümeydi derdi de hatırlamıyorum. Detayında çok olması güzel degil mi niye rahatsız etti ki acaba. Yani en sevdigim oyunlar arasında yerini almış bir oyun benim için.
Acaba güncellemelerden felam mı derdiniz oldu diye düşünüyorum. MotB'da level 30 olunca ve bitince cok üzülmüştüm bitti diye. Onun da konu saglamdı. Şimdi 2 paket daha gelio diye aşırı heyecanlıyım :)
Sosyal ağlarda paylaş

nwn1den çok daha iyi bir oyun bence 2.oyun. kamera başta sıkıntı yaratsa da 2-3 saat oynadıktan sonra alışıyor zaten insan, bi sıkıntı çekmedim ben.

bi de mask of the betrayer yönetir, orjinal campaigni sallayabilirsin aslında, king of shadows diye forgotten realmsin en tırt kötü adamını yapmışlar adamlar. ama mob mutlaka oynanmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

space tuşuna basiyorsun oyun duruyor. kamerayı istediğin gibi kontrol edebiliyorsun.grubundaki üyelerle tek tek uğraşmak yerine komutlar verebiliyorsun.harbi bu kadar düşük oynayabilirlikle çekilincek dert değilmiş ben hemen tetrise döneyim saol aklımı başıma getirdiğin için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...