Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 m kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 peh :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 denetim sistemleri çalış, kesin gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 mümkün değil ayrı bölümlerin insanlarıyız 9 da senaryo sınavım var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 20.30'da uyuyup 11.30'da kalktım 1 gün uyumadıktan sonra. allah belamı versin saat 7 olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 uyku faniler içindir fanimisiniz siz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 keşke sızmasaydım sınavın son 10 dk.sına yetiştim .. neyseki şansım yaver gitti hoca bütün sınıfaçay ısmarladı ..arkadaşların çoğunun sınavı bittiği için pek bi gürültü şamata oldu ..bikaç arkadaş saolsun çıktılar mesaj vasıtasıylan 2 sorunun cevaplarını verdiler..çok şükür ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 danalar gibi oturuyorum hala okula gidicem tee saat kaçta dönecem falan üfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 oha bu nasıl bi hoca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 kendinle barışık doğayı seven sanatçı ruhlu ..her doğum gününde dünya barışı dileyen sevap hanesi elektrik sayacı misali işleyen.. über şahsiyet Çiğdem Hoca edip: kendinle barışık; çiğdem hoca - evet evet ben golluma çok benziyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 eee bebegım eee eee eee eee bebegım eee eee eee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 her sınav böyle geçsin ben uykusuz kalıp ucu ucuna yetişmeye razıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 uyumadım hala. aslında teorik olarak doğru değil. yeni bonda gittim. ikinci sidiyi hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 ben hala uyumadım ..bide utanmadan demleniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 bu sefer sahiden benzicem senko buralardaysan konuş benle dostum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 ben de uyumucam ders çalışcam şimdi. sabahta uyumadan gidip wotlk alasım var çok pis zafer plaza'dan. kahve - checked ders notları - checked mp3 çalar - checked cep telefonu - checked haydi ben derse. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 hala uyumadım ^^ 2. şişe (şarap) bitiyooooo bitti bitecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 ben yatıyorum yarın dersler 10.00' da başlıyir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 uyku güzeldir. uyuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Ben yatıyorum yarın sabah 11 gibi tadilata başlarlar gene matkap tokmak çekiç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 bizimde yanda apartman yapılıyo berbat bişey .. o ses..yetmiyomuş gibi gitgide bizim apartman yamuluyo ..taşınmalıyım .. evet yine uykum kaçtı .. ev bulmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 uyu uyuyabiliosan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 uyuyamıyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar