Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 nası izledin filmi yaw? bikere çocuk uçağı görüyo da gaza geliyo. dünyadaki son kadın olduğunu düşünse hiç kasmicak zaten ...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Filmin başında Jim şehirde dolaşırken resim panosuna bakıyodu, orda çalan müziği bilen var mı?[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfshade Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Aa deli parcadir belli ki herkes hasta olmus ona :) Godspeed you black emperor - east hastings 17 dklik parca. Süperdir aglatir intihara sürükler adami.[hline]Symoon, 06 July 2003 23:32 tarihinde demiş ki: Ya yemek falan da olcak yani dikkat et. Kartal da olmasa gelirdim kesin. Uzak ama.. nicotinee, 06 July 2003 23:34 tarihinde demiş ki: senın oturdugun yer neresi caddebostana özel otobus hattı koyucagız.(yakın bır zamanda) LoL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 said: DoGMeaT, 17 July 2003 16:53 tarihinde demiş ki: çıkarabilir ama adam karnından vuruluo,sonra malzemeler nerde?,o adam o kadar kan kaybedio,kadın çantasında ilaç taşıoda ayaklı eczane deilki,zaten galiba kaçarken çantasını almıo yanına.[hline]less talk,more glock! jim'in kısa süreliğine flashbacklerini görüyoruz yatağındayken, hastane yatağında. kız buna iğne yapıyo falan. kısacası kız hastaneye götürüyor jim'i ve de orda gerekli malzemeler olduğu için kurşunu falan çıkarabiliyor rahatlıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 ayrıca kuduzlar birbirlerine niye saldırmıyor diyenlere, biyoloji okuyan bi arkadaşım cevap verdi: kuduz olunca tek bir amacın olurmuş, kuduz olmayanları kuduz yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Bu ara gelecek diye biliyorum filmi![hline]This is a war and we are soldiers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 geldi gitcek hatta uyu sen (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 said: LvL_Sabo, 23 July 2003 04:59 tarihinde demiş ki: ayrıca kuduzlar birbirlerine niye saldırmıyor diyenlere, biyoloji okuyan bi arkadaşım cevap verdi: kuduz olunca tek bir amacın olurmuş, kuduz olmayanları kuduz yapmak. Sanmam, kuduz olanı olmayanı nasıl ayıt etsin ki ayrıca kuduz hastalığı akıllı bi hastalık değildir basbaya sağa sola saldırtıp geri zekalı gişey yapar adamı.[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 ordaki adamlar kuduz deil,o adamların hastalığıda kurgu,ööle bitek hasta nolmuyanlara saldırıolar ööle bi hastalık kurgulamışlar[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 said: Karakurt, 23 July 2003 11:44 tarihinde demiş ki: said: LvL_Sabo, 23 July 2003 04:59 tarihinde demiş ki: ayrıca kuduzlar birbirlerine niye saldırmıyor diyenlere, biyoloji okuyan bi arkadaşım cevap verdi: kuduz olunca tek bir amacın olurmuş, kuduz olmayanları kuduz yapmak. Sanmam, kuduz olanı olmayanı nasıl ayıt etsin ki ayrıca kuduz hastalığı akıllı bi hastalık değildir basbaya sağa sola saldırtıp geri zekalı gişey yapar adamı.[hline]Est solarus oth mithas! sanmam diyosun da biyoloji okuyan bi arkadaşım, kendi bölümünden oldukça bilgili bi arkadaşına sordu. yani bunu bilmeyen biri uydurmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 abi biliyo da konuşuyo adam. elit arkadaşları ve kendisinin bilmediği yoktur zaten. Lutfedip sizle konuştuuna şükredin.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 sen ne diyosun güzelim ya, hadi bırak kuyruğum olmayı. her yerde her mesajdan sonra bi mesajın var. bi sus ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 bır an once seyreymem lazım[hline]Ben Salağım...[b] [b]Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Llama deymez gitme[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 abi dün birazını izledik baal abimle de korktum valla hele o zenci zombi ıy valla korktum[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 arcane, beni dinle, ve bu filmi gor. kesinlikle begeniceksin, bana guven.[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 ben de arcane le aynı durumdayım bi türlü karar veremedim geçen ay sinema dergisi çok övmüş bu filmi tamam dedim gidiyorum .. şimdi ağustostaki yazıyı okumadım ama 2 yıldız vermiş yazar 180 derece dönüş yapmışlar galiba eheh zaman bulursam gitmeye çalışacam[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 cankız beni dinle git zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 bence de cok güzel film deil. fazla sıradan hatta diyebilirim.. bu kadar tartışmaya bile degmezmiş eheh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 süper filmdi.[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 ya anladım filmin olayını ben görsellik açısından iyi .. güzel çekimler var görülesi senaryo çok klişe zamanım olursa gidecem henüz bulamadım zaman ben gidene kadar sinemalardan uçacak farketmez pek[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 yok lamn görsellik 0.0 bunun aksini kimse ikna edemez :) senaryonun da enteresan bi yanı yok.. yani filme güzel demek için ben bi neden göremiom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 jankis giderken beni de çağır valla acaip kararsızım dün tv de film hakkında birşeyler izledim, yönetmenin söyledikleri falan baya ilginçti tekrar izleyesim geldi bu kadar kötü diyen yorumlara rağmen[hline]DürümMaster: Return of the Adana Total Casualties: 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 durum master beni dinle abi bak ben seni taniyorum, vede eminim begeniceksin bu silmdi %100.[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Saçmalamayın ve izleyin[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Tüm inandığım şeyler altüst oldu. Şaftım kaydı. Rot-balans ayarım gitti.Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar