Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

28 Days Later (2002)

Draven

Öne çıkan mesajlar

Aa deli parcadir belli ki herkes hasta olmus ona :)

Godspeed you black emperor - east hastings

17 dklik parca. Süperdir aglatir intihara sürükler adami.[hline]Symoon, 06 July 2003 23:32 tarihinde demiş ki:
Ya yemek falan da olcak yani dikkat et.
Kartal da olmasa gelirdim kesin.
Uzak ama..
nicotinee, 06 July 2003 23:34 tarihinde demiş ki:
senın oturdugun yer neresi caddebostana özel otobus hattı koyucagız.(yakın bır zamanda)

LoL!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DoGMeaT, 17 July 2003 16:53 tarihinde demiş ki:
çıkarabilir ama adam karnından vuruluo,sonra malzemeler nerde?,o adam o kadar kan kaybedio,kadın çantasında ilaç taşıoda ayaklı eczane deilki,zaten galiba kaçarken çantasını almıo yanına.[hline]less talk,more glock!

jim'in kısa süreliğine flashbacklerini görüyoruz yatağındayken, hastane yatağında. kız buna iğne yapıyo falan. kısacası kız hastaneye götürüyor jim'i ve de orda gerekli malzemeler olduğu için kurşunu falan çıkarabiliyor rahatlıkla.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 23 July 2003 04:59 tarihinde demiş ki:
ayrıca kuduzlar birbirlerine niye saldırmıyor diyenlere, biyoloji okuyan bi arkadaşım cevap verdi:

kuduz olunca tek bir amacın olurmuş, kuduz olmayanları kuduz yapmak.

Sanmam, kuduz olanı olmayanı nasıl ayıt etsin ki ayrıca kuduz hastalığı akıllı bi hastalık değildir basbaya sağa sola saldırtıp geri zekalı gişey yapar adamı.[hline]Est solarus oth mithas!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Karakurt, 23 July 2003 11:44 tarihinde demiş ki:
said:
LvL_Sabo, 23 July 2003 04:59 tarihinde demiş ki:
ayrıca kuduzlar birbirlerine niye saldırmıyor diyenlere, biyoloji okuyan bi arkadaşım cevap verdi:

kuduz olunca tek bir amacın olurmuş, kuduz olmayanları kuduz yapmak.

Sanmam, kuduz olanı olmayanı nasıl ayıt etsin ki ayrıca kuduz hastalığı akıllı bi hastalık değildir basbaya sağa sola saldırtıp geri zekalı gişey yapar adamı.[hline]Est solarus oth mithas!

sanmam diyosun da biyoloji okuyan bi arkadaşım, kendi bölümünden oldukça bilgili bi arkadaşına sordu. yani bunu bilmeyen biri uydurmadı
Sosyal ağlarda paylaş

ben de arcane le aynı durumdayım
bi türlü karar veremedim
geçen ay sinema dergisi çok övmüş bu filmi tamam dedim gidiyorum .. şimdi ağustostaki yazıyı okumadım ama 2 yıldız vermiş yazar
180 derece dönüş yapmışlar galiba eheh
zaman bulursam gitmeye çalışacam[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...