Brad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Bu arada kafama bişii takıldı filmle ilgili... Bu kuduz olan hastalıklılar nie hiç birbirlerine saldırmıyorlar ...çok saçma bence...sen kuduzsan önüne gelene saldırman lazım...nie ayrım yapıosun ki hastalıklı veya deil die.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 o yüzden zombi diyoruz biz kuduz hastası diil :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Yok baba nasıl zombi olur onlar....zombi ölüp de dirilene denmezmi..bu adamlar ölmüyo ki..."kuduruyolar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 abi kuduz olmuolarki,ölle kuduz olurmu bea:)adam o filmin başındaki elemanlara gerçeği açıklamak istemiio,ööle keklio onları.[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Hyr beyler bence yanlış biliyosunuz ya...Kuduz onlar o maymunların içinde de asabiyet virüsü gibi bişii var bi bakıma hastaları "rage" moduna getiriyo...o kadar hızlı koşan zombi mi olur yaa... Ayrıca adamlar zombiyse filmin felsefesi fln kalmıyo basit bi film oluyo....En azından bence öle...;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 heh o kadar derin bi olay diil aslında. filmin bütün olayı, hastalıklıların, sağlıklılardan pek de fazla farklı olmadığını göstermeye kasmasıydı. kendi türlerini sürdürmeye kasıyolar ama sonuçta natural sellection gene işe elini atıyo ve güçlü olan hayatta kalıyo. doğa kuralları her durumda işlemeye devam ediyo ve biz de bu kuralların dışında olduğumuzu sansak da doğru şartlar biraraya geldiğinde kökenimize dönme eğilimindeyiz bla bla bla...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Bence amaç şu: İnsanların içindeki saklı kalmış vahşet ve caniliğin ortaya çıkması için illa bi hastalık,virüse gerek yok...İnsanlar doğal halleriyle de yeterince vahşi... Kızın esasoğlanı öldürmek üzere olması da bunu gösteriyo... kız adamı hastalıklı yane "kudurmuş" zannedio aslında normal haliyle bile kuduz bi insandan çok daha tehlikeli... O yüzden ben derim ki onlar zombi deil "kuduz"....;) Bu arada delikanlı zombi zombiye saldırmaz die bişii mi var...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 evet var öyle bi racon. delikanlı zombi sadece zombiye diil başka undeade de saldırmaz :lol:[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 hiç beğenmediğim, tamamen zaman kaybı olduğunu düşündüğüm bir film. tv'de verseler sıkılıp değiştirirdim heralde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 kuduz hakları yok mu adamı bağlamışlar zincirnen bide harbi bunların birbirine saldırması lazım ya.. bide maymun görseydik şöyle monkey king felan kapışsalardı.. abi o adamda zırh vardı mis gibi bana verseler pazara bile öyle çıkarım[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 bu arada filmleri tanıtan bi programda duydum kuduz kafayı yemis zombie kılıklıları oynıyanlar cidden atletmis! o yuzden ole deli kukusu yemis gibi kosuolardı.. yonetmen bey öle secmis..[hline]aente is alone on this way.. aente as known as banshee.. mycq:110299655 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfshade Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Izledigim en iyi filmlerden biriydi. Bol patlamali isikli alevli amerikan filmlerine alismis, tipik korku filmi kliseleri ve yapma bebek gibi oyuncular bekleyenleri hayal kirikligina ugratmasi cok dogal. Virus senaryosunun altindan yogun bir modern dünya elestirisi yapan güzel bir yapim.[hline]Symoon, 06 July 2003 23:32 tarihinde demiş ki: Ya yemek falan da olcak yani dikkat et. Kartal da olmasa gelirdim kesin. Uzak ama.. nicotinee, 06 July 2003 23:34 tarihinde demiş ki: senın oturdugun yer neresi caddebostana özel otobus hattı koyucagız.(yakın bır zamanda) LoL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Benim anlamadığım şey şu, herkes hastalık kapıyo ve kuduz oluyo, suratları falan değişiyo, kuduz olanlar sağda solda koşuşturup milleti ısırıyolar, ama her tarafta ceset var ve onlar da kuduz suratına sahip? Hastalığı kapınca ölmüşler yani ama kuduz olmaları gerekiyodu?[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfshade Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Virus güclü bünyeye sahip insanlarda saldirganliga yol acip zayif kisilerin ölümüne sebep oluyor. Zaten filmdeki konusmalarda geciyor bu bir yerde. "Her sey baslangictaki gibi, sadece güclü olanlar hayatta kaliyor" . Ayrica virus konusu sadece sembolik olarak islenmis, zaten filmdeki bir cok sey modern dünyada varolan günlük seyleri sembolize edecek sekilde konmus. Kücük askeri birlikten tüm Londra`nin bosaltilmasina, hatta virusun sadece Ingiltere`de bulunmasina kadar bir sürü örnek var. Siradan bir korku filmi olarak yapilmamis, zaten korku filmi izlemek isteyenleri hayal kirikligina ugratmasinin sebeplerinden biri de bu.[hline]Symoon, 06 July 2003 23:32 tarihinde demiş ki: Ya yemek falan da olcak yani dikkat et. Kartal da olmasa gelirdim kesin. Uzak ama.. nicotinee, 06 July 2003 23:34 tarihinde demiş ki: senın oturdugun yer neresi caddebostana özel otobus hattı koyucagız.(yakın bır zamanda) LoL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Bu arada bütün konuyu okumadım ama bir hatayı düzeltmek istiyorum. Filmde virüsü kuduz virüsü olarak çevirmişler ama esasında şiddet virüsü (rage) olması lazım. Kuduza çare çoktan bulundu :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Rage kuduz demek, filmdeki farklı bir kuduz. Zatürre'nin de çaresi var ama SARS kırdı geçirdi milleti.[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Rabies kuduz demek.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli [Bu mesaj Absolut tarafından 21 July 2003 12:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfshade Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Ben türkceye nasil cevrilmis bilmiyorum. Ing orijinalini izledim orada da rage olarak geciyordu virusun adi. Gerci su cok acik ki filmde virus konusu mecazi anlamda kullanilmis. Siddet ve vahset virusu hepimizin icinde aslinda mesajini veriyor. Filmin finalinde Jim`in enfekte olmamasina ragmen o denli vahsilesebilmesi bunun kaniti zaten. Ayrica laboratuarda maymuna virus dikkat ettiyseniz siringa ile enjekte edilen bir sey degil. Bir yataga baglayip saatlerce dünyanin her yanindan siddet görüntüleri izletip iskence ediyorlar. Baskalarini bilemem ama filmde öyle sahneler vardi ki, icimdeki en ilkel icgüdülere seslendigini hissettim tüylerim ürperdi. Film boyunca verilmis olan estetize edilmemis yalin siddet, haatta kalma mücadelesini mükemmel bicimde aktariyor. Bence cok iyi bir filmdi.[hline]Symoon, 06 July 2003 23:32 tarihinde demiş ki: Ya yemek falan da olcak yani dikkat et. Kartal da olmasa gelirdim kesin. Uzak ama.. nicotinee, 06 July 2003 23:34 tarihinde demiş ki: senın oturdugun yer neresi caddebostana özel otobus hattı koyucagız.(yakın bır zamanda) LoL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Hastalığın kaynağı o görüntüler olamaz çünkü öyle olsa sadece o maymun kuduz olur ve mikrobik, bulaşıcı birşey olmaz.[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 said: Karakurt, 21 July 2003 13:56 tarihinde demiş ki: Hastalığın kaynağı o görüntüler olamaz çünkü öyle olsa sadece o maymun kuduz olur ve mikrobik, bulaşıcı birşey olmaz.[hline]Est solarus oth mithas! Kuduz değil :) Şiddet virüsü :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfshade Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Karakurt "mecazi" kelimesinin anlami nedir? :)[hline]Symoon, 06 July 2003 23:32 tarihinde demiş ki: Ya yemek falan da olcak yani dikkat et. Kartal da olmasa gelirdim kesin. Uzak ama.. nicotinee, 06 July 2003 23:34 tarihinde demiş ki: senın oturdugun yer neresi caddebostana özel otobus hattı koyucagız.(yakın bır zamanda) LoL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 son zamanlarda gördüğüm en iyi filmlerden biri. kesinlikle gidilip görülmesi gereken bir film. evde değil sinemada izlenmesi gereken bir film. jim'in nasıl o kadar sapıttığını vahşileştiğini eleştiren bi kaç arkadaşım oldu ancak belki de dünyadaki son kadını kurtarmak için son derece vahşileşiyo. ayrıca asker falan öldürdüğü yok, salıyor bizim kuduzlu kankayı, gerisi zaten çorap söküğü gibi gleiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 olurmu ya,bi askerin gözlerini parmaklarıyla parçalıyo ya.[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 bence dünyadaki son kadın değil wala, sonunda ingiliterenin bir ada olduğunu gösteriyor karantina altına almak kolay vs gibisinden bişielr[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 1) ya zaten "hiç asker öldürmüyo" derken, ramboluk yapmıyo anlamında söyledim. yoksa o göz çıkarma sahnesi beni baya etkiledi 2) filmde jim bilemez dünyadaki son kadın olup olmadığını, belki de gerçekten dünyadaki son kadın. veya hiç olmazsa belki de ingilteredeki son kadın 3) ingiltere karantina altına alınamadı ki, new york ve paris'ten salgın haberleri gelmişti en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar