throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 ALLAH VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Flameoffear said: Evrim=Darwin diyen zihniyet bi gidip ölsün ya. Darwin teorileri zaten çöktü bu adam nerd yaşıo arkadaş.LOL. Lamarck la Darwin i karistirmiyorsan buyuk ayip. Karistiriyorsan da ayip gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solomnus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 ya hiç bişi diilde güzel sanatlar fakültesinden bile mezun olamamış sonra gidip genetikten asla anlamadığı ve bi tarafını yırtsa anlıycak kapasiteye sahip olmadığı konularda atıp tutan bi malı ciddiye alan salaklar varya hala ortalıkta ona yanıyorum. linkteki yorumlarda bide ciddi ciddi helal olsun falan demiş adamlar heh. abi ötesi yok adam kitabında "bak böcek değişmemiş demekki evrim yok" diye koyduu resmi balık yemlerini tanıtan bi web sitesinden almış bide zahmet edip photoshopla böcein kıçındaki zokayı bile çıkarmamış. evrim vardır yoktur o ayrı konuda şu adamı insan yerine koymayın yalvarıyorum. (he bu arada evrim vardır, darwinin evrimle ilgili 3 temel ilkesi teori falan deil kesin gerçeklerdir ve hatta tıpta viroloji adı verilen dal evrimle sürekli bir savaş içerisindedir ve bence evrime inanmıyorum demek ben monitörlere inanmıyorum demek gibi bişi =). Insanların yanıldığı yer 1. ilk canlının nasıl ortaya çıktığını anlamıyolar (kimse anlamıyo) 2. evrimi böle 3 günde spiderman gibi olan bişi sanıyolar hani dün kaplumbaaydı bugün timsah oldu gibi bişi bekliyolar. beyler bayanlar bu işler milyonlarca yılda oluyo. bide maymundan olduysa insan, neden hala maymun var gibi bi argüman varki ona girmek bile istemiyorum. Arkadaşlara ricam bilmedikleri konularda cahil cahil konuşup başka cahillerinde aklını bulandırmasınlar. ) (son olarak evrim teorisi ve din çakışmaz, birbirinden alakasız olabilir. tabii katolikler gibi tanrı hokus pokus dedi dinazorlar oldu dünyada 5000 yaşında falan diyenler varsa eyvallah ) *edit : güzel sanatlar fakültesi harika bi fakülte aklım olsa bende orda okurdum orda sadece okuduğu bölümle konuştuğu konuların alakasızlığını vurguladım, iç mimarlara saygılar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Olayda konuda eğlenceli yahu :) O yarışmanın birincisi baştan bellidir zaten hiç heveslenmeyelim. Genetikçiler yazdığı kitapların fotoshop saçmalıklarından ibaret olduğunu kanıtlayınca kendini ezilmiş hissetmiştir gariban. Böyle bir reklam yapmaya çalışıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solomnus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Redeagle said: Olayda konuda eğlenceli yahu :) O yarışmanın birincisi baştan bellidir zaten hiç heveslenmeyelim. Genetikçiler yazdığı kitapların fotoshop saçmalıklarından ibaret olduğunu kanıtlayınca kendini ezilmiş hissetmiştir gariban. Böyle bir reklam yapmaya çalışıyordur. ya türklüğümden utandım dawkins aldı bu şaheseri tuttu resmen dalga geçti. açık açık " ben bu adamla tartışırsam sanki ortada tartışılıcak bi durum varmış gibi olur dolayısıyla hiç ırgalamıyorum" dedi bizimkiler hala "adnan hoca evrimi yaktı yıktı geçti genetikçiler utanç içinde kaçıyo" falan diyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Benim dert ettiğim nokta da şey. Bir ara adam "aranızda türk var mı? Bu adama neden rağbet ediliyor anlatır mı?" falan dedi. Salonda tek bir türk yoktu. Keşke imkan falan olsada adamı konuşurken izleyebilseydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Mr_Hand said: o neyin nesidir anlamadım valla, ama dediğim şey dinci tarafın veya dini kullananın AHA DARWİN MALMIŞ TEORİSİ DE YALANMIŞ HÖBELELEA şeklinde bişey değildi kesinlikle. Evrim yok demiyor kimse zaten, sadece bahsettiğim o buluşların evrimin sanılandan çok daha karmaşık bi mekanizma olduğunu anlatıyordu. O yüzden fasulyeleri yetiştirip inceleyen Darwin yetersiz kalıyo normal olarak.Haci sen naptin ya. Fasulye yetistiren Gregor Mendel. Genetigin babasi. Darwin Lamarck'in teorileri ve buyukbabasinin calismalarindan etkileniyor. Deniz memelilerini arastiriyor ilk once, sonra Galapagos'a gidiyor arastirma icin yanlis bilmiyorsam 5 yil falan kaliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Aciklama yapma geregi duyuyorum: Arkadaslar, Darwin'in uzun adi Charles Mendel Lamarck Darwin degil, 3 farkli bilimadaminin goruslerini tek bir adamda toplamissiniz sonra curutuldu diyorsunuz. Kaldi ki, Darwin'in gorusleri 140 yillik bir kitapla temsil ediliyor, bilimin 140 yilda nasil gelistigi goz onune alinirsa hatasi bulunmamis gorusler olmasi absurd zaten. Newton'in da goruslerinin gunumuzde gecerliligi yok, ama adamin yaptiklari olmasa, belki de bugun goruslerini curutecek fizik bilgisine sahip olmayacakti insanlar. Bilim adim adim ilerler, birinin bilgisini baz alip, hele hele bu adam 2 yuzyil once yasamissa, yanlis cikan yerler oldugunda "ololol yanlis yapmis" demezsin, gider makaleni basarsin delikanli gibi ki bir sonraki nesil de senin goruslerini baz alarak ilerlerken seninkileri curutsun. Darwin'in teorilerinden asla curutulemeyenler de olacak, coktan curutulmus olan noktalar da olacak, onemli olan onun verdigi ivmedir. Darwin'in teorilerini curutmek de evrimi curutmek degildir, fakat onemli nokta gunumuz itibariyle genel anlamda Darwin'in teorileri curutulmemistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 darwin; mağara insanının evrim geçirdiğini söylüyor ancak bizim hoca takımına göre yeterli kanıt yok. bu nedenle verin 50 binimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Hayır olay da, "evrim teorisi neden geçersiz?". Yani adam direk evrim geçersiz diyo. E ben. Birleşik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Penthesilea said: Mr_Hand said: o neyin nesidir anlamadım valla, ama dediğim şey dinci tarafın veya dini kullananın AHA DARWİN MALMIŞ TEORİSİ DE YALANMIŞ HÖBELELEA şeklinde bişey değildi kesinlikle. Evrim yok demiyor kimse zaten, sadece bahsettiğim o buluşların evrimin sanılandan çok daha karmaşık bi mekanizma olduğunu anlatıyordu. O yüzden fasulyeleri yetiştirip inceleyen Darwin yetersiz kalıyo normal olarak.Haci sen naptin ya. Fasulye yetistiren Gregor Mendel. Genetigin babasi. Darwin Lamarck'in teorileri ve buyukbabasinin calismalarindan etkileniyor. Deniz memelilerini arastiriyor ilk once, sonra Galapagos'a gidiyor arastirma icin yanlis bilmiyorsam 5 yil falan kaliyor. neyse işte alakamı anladınız konuyla ilgili. Bu halimle bile elemanın adnan hocacı bişey söylemeye çalışmadığını farkettim, millet girişmiş; onu diyodum. edit: dooru lan sen anlatınca hatırladım eheh =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 ya biri vardi, goril cene kemigiyle insan kafatasini alip birlestiriyodu evrim var diyodu. kimdi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 evrimi anlamak na işte bununla gidiceksin adam morcivert morcivert bakıcak. hatta aristo ile aynı görüşte oldukları için birde alkış tutucaz. bknz aşağısı;Aristonun Büyük Varlık Zinciri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 ouhahah bu adamlar çok komik lan yemin ederim şuna gülerken gözümden yaş geldi. ahahah of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 OLEY BE EVRİM ÇÖKTÜ. Buarada nasıl bilimin ilerme sürecini ve fizikteki uygulama kümesi kavramını kavramamış arkadaşlar, kuantum ve relativiteden sonra newton fiziği çöktü derse, başka insanlar da durup darwin teorisi çöktü diyebilir normaldir. Garipsememek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solomnus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 bi tane türk bilim adamı çıkıp aha çökerttim böle böle çökerttim diye anlatsa valla saygı duyucam ama konuşanlar ya ilahiyat ya güzel sanatlar fakültesi mezunu. tabii bide sokakta bakkal amcanın "bak evladım bu portakal böle süper bişi ya allah yarattı demekki bunu" şeklinde eğitimini tamamlıyıp konuşanlarda var o ayrı. sabah öten horoza sansür koyan yüce memleketim neden bilimin b sinden haberdar olmayan adam mal mal konuşurken sansür koymazsın ağzının ortasına... oh be kustum tüm nefretimi rahat rahat çalışırım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Ardeth said: [large]OLEY BE EVRİM ÇÖKTÜ.[/large] Buarada nasıl bilimin ilerme sürecini ve fizikteki uygulama kümesi kavramını kavramamış arkadaşlar, kuantum ve relativiteden sonra newton fiziği çöktü derse, başka insanlar da durup darwin teorisi çöktü diyebilir normaldir. Garipsememek lazım puahuahhau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Penthesilea said: Arkadaslar, Darwin'in uzun adi Charles Mendel Lamarck Darwin degil...doğru, Euler Charles Mendel Nikola Isaac Graham Euler Darwin olacak.. ilk harflerini birleştirince evrim ispatlanıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 bence biz dasaa ile otursak kafa kafaya versek evrimi çökertiriz. hatta süper beşli diye bi grup kuralım projemizi kamerada falan tanıtalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 2 tane mi euler varmış adamın adında? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 son harflerini birlestirince satanik mesajlar cikiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 sulu mulu bişiler ile hallederiz be ardeth! ne evrim kalır ne darwin.. ama dünya henüz buna hazır değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 ardeth sen kendi kendine kafa kafaya versen değil evrimi dünyayı çökertirsin be. kocaman kafan var maşallah. yalnız o eulerler baba oğul, gudjohnsen ler gibi, milli takımda beraber oynayamadan teknik direktör birini çıkarıp diğerini almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 fizban said: ardeth sen kendi kendine kafa kafaya versen değil evrimi dünyayı çökertirsin be. kocaman kafan var maşallah. evrimleşemedim çünkü ben. bence burdan feyz alarak projemiz için breynsıtorming yapabiliriz ha bir ki, bir ki üç dört Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 ya bunun denenmisi var. katilmak isteyenler, Flagellum ve Irreducible complexity uzerine kursunlar argumanlarini, tutup bu okuz soruyu soranlar o argumani yutar nasil olsa, en az bir 3.luk garanti parayi alinca bir tepsi midye dolma yollarsiniz almanya'ya katkilarimdan dolayi bisi istemiyorum baska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar