Volfied Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 BU kadar bekledigim bi oyun olamazdi, BW 2 den sonra en cok bekledigim oyun yani. Indirdim Share den, calismadi iki bilgisayr da da, surekli bi hata veriyo, kimse calistiramiyomus orjinalinde bile cok hata veiryomus, bunu dogru duzgun calistirabilen var mi, oneriniz varmi. Bu bilg de ATI RAadeon TGP M345 var desktop ta Nvidia GeForce3 var[hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Ben oynamadım ama bir arkadaşım bitirmişti galiba (gece gündüz oynadığını söylüyordu bir haftadır) Ona bir sorarım hatayla karşılaşmış mı/nasıl düzeltmiş vs. diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 oyunun readme sini okuyun .. oyun abi senin gözünün üzerinde kaşın var , çalişmam diecek seviyede kıllı bir oyun amma velakin (1-2 minor bug hariç ) inanilmaz zevkli :)) [Bu mesaj hired_gun tarafından 14 December 2003 14:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 şimdi işin sırrı ne ?? readme de yazan herşeyi sağlşamak örneğin: *gf-mx serisi kartini varsa unutun *ati 8500'ünüz varsa da pek fazla ümitlenmeyin *virtual ram' istio oyun 600 MB a çıkarin ( install edememe problemi bundan kaynaklaniyor) *direct X in son sürümünü indirip yükleyin ( oyun anlaşamamiş biyerlerle direct x 8.1 i veriyo içinde ama 9 final dişinda çalişmio ) *256 ram ile bile eh lütfen çalişio 512 istio ( virtual ramden ap ayri olarak vram illaki 600 olacak isterseniz 2gb raminiz olsun) *ctrl-alt-del'e sakin ola basmayin , pcnizi kitler *oynamak için user değil admin haklarina sahip olmaniz lazim bilgisayarinizda (çok oturumlu kullanicilarda sapitio) [Bu mesaj hired_gun tarafından 14 December 2003 14:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 bu kadar bug ı bir arada görmemiştim..helal olsun[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 said: hired_gun, 14 December 2003 14:35 tarihinde demiş ki: şimdi işin sırrı ne ?? readme de yazan herşeyi sağlşamak örneğin: *gf-mx serisi kartini varsa unutun *ati 8500'ünüz varsa da pek fazla ümitlenmeyin *virtual ram' istio oyun 600 MB a çıkarin ( install edememe problemi bundan kaynaklaniyor) *direct X in son sürümünü indirip yükleyin ( oyun anlaşamamiş biyerlerle direct x 8.1 i veriyo içinde ama 9 final dişinda çalişmio ) *256 ram ile bile eh lütfen çalişio 512 istio ( virtual ramden ap ayri olarak vram illaki 600 olacak isterseniz 2gb raminiz olsun) *ctrl-alt-del'e sakin ola basmayin , pcnizi kitler *oynamak için user değil admin haklarina sahip olmaniz lazim bilgisayarinizda (çok oturumlu kullanicilarda sapitio) [Bu mesaj hired_gun tarafından 14 December 2003 14:37 tarihinde değiştirilmiştir] daha ilk ikisinden kaybediyom ooof be eidos, bu kadar bekledik oyununu boole mi cikartacaktiniz, belanizi bulun[hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 oynu oynadim bazı seyler eksik gibi bazı seyler ilk oynun aynısı hatta ama kurtariyor. 1.level olayi bitmiş artık level atlamak experience almak yok onun yerine tamamen augmentationların uzerine gidilmiş yani hersey onlara baglanmiş(hacking fln) 2.tech cok ilerlediginden artık kapilarda fln kilit yok herhalde ondan lockpickte gitmiş. 3.stealth fln yine cok onemli oyunda konusmalar fln yine onemli ama extra bişiler getirilmemiş bu bence kotu olmush. 4.senaryo baya iyi..burdan kurtarıyor..ilk oyundan aliştıgımız bir cok yoldan gitme imkani lagimdan havalandirmadan gecme fln gibi seyler var hemde cok baya memnun kaldim. şimdilik baslardayim ama makina azda olsa kastigindan derslerin yogunlugundan oynayamioyorum, level sistemi fln olmadigi icin cok uzulmustum ama oyun havasini kaybetmemiş adını hak ediyor en azından. sistem konfig: p4 1.4 512 mb rd ram gfx 5200 fln bunda caliştı pek takılmıyor her ayar midde[hline]Mors certa et hora certa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 hmppf almak lazım bunu :D[hline]-lortum pk mı olcan? -evet, olunca seni apprentice im yaparım -ama bab ben apprentice değilim fencing im gm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 oyun içinde bir bug buldum ama bug beni şaşirtti ... şimdi olay şu... "bir yer var bi adamdan yeni geliştirilen bir silahin kutusunu açmasini istiyecez.... silahi wto istio bizden , order ise adamin öldürülmesini istio .. ama şöyle bir sorun var eğer silahi alacaksak alt odada kliaoz adamı olduremioruz , adami çldürürsek silah odasi kitlemiyor silahi alamiyoruz... adamin odasinin kapisi silahin düğmesine basar basmaz kitlenio adami öldürürsen de silah düğmesi açilmio ( ayni anda basilmasi laizm) ..birkaç denemeden sonra ben akillilik edip adamin odasinin kapisinin yoluna sandalye tıkadim ... boylece kapi tam kapanmadi ... silahi aldim .. adamin yanina gittim.. normalde 2-3 kılıç darbesi ile ölen adam , 10 15 kere vurmamla cani bile gitmedi derken bi gıdım indi cani .. bende inat ettim ..15 dakika kılıçtan geçirdim adami ( OHA!!!) oyun yapimcilarinin bunu yapmami beklemediğini biliorum dedim "tam oyun kitlenicek ehehe bug buldum lol" ...adam öldü ben kitlensin bekliorum .. hoop orderdan msg geldi "silahi wto için çaldiktan sonra bu adamin ölmesi bir anlam ifade etmiyor!!!" ben bug beklerken oyun beni bug etti :P[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 64 MB GF2 MX-400 sux ... ekran kartı ıcın para bırıktırıyorum ... (prınce of percıa da calısmadı zaten) ... ne matah seymıs pıxel shading 1.1 ...[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı ölümüne TURK Aranel Lúinwë Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 bu oyun grafikleri için beklkenmiyordu,kimse sadece graikleri için oynamayacakki bu oyunu,eidos sux!her devam oyununda napıp edip bi bokluk çıkarıolar.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 neyse oyunu bitirdim ... oyunun tahminen 6-7 farkli sonu var ... ben en başindan beri planladiğim son'u sergiledim ... sonuçra dünyaw çöplüğe döndü , wastelandlarin içinden OMAR'lar dünyanin yeni yemsilcisi ırk oldu ... pişman değilim :)[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 off canım çekiyo keşke oynayabilsem.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 kim kasıcak şimdi o oyuna ya çok kasınç:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 kedi-ciğer ilişkisi ;)[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Bende AMD athlon xp 1.7 512 ddr ram gforce fx 5200 128 mb ddr var oyun kitleniyor ve yavaş çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagildo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 abi ben de de oyun u save ediyodum fakat devamlı aynı yerden başlıyodu. napıyodu anlamadım. gece 1.1 yamasını indirdim herşey düzeldi. bi de back-up cd yamasını indirdim fıstık gibi oldu. 1.1 yaması url = http://216.127.90.3/patches/dxiw_1[1].1_patch.exe [Bu mesaj armagildo tarafından 19 December 2003 13:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 bhasettiğiniz hata VICTORIA bilmemne mi?[hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran hap yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is not answering, please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 (yanlış anlaşılma) [Bu mesaj Mirage tarafından 21 December 2003 00:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 değil ayrı bi oyun. bu arada oyun beni fitil ettiaçılmıyo piçkurusu ya victoria errormüymüş neymiş..[hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran hap yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marsec Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Oyun beni deli etti. Hem boktan grafikler hem de yerlerde sürünen performans. Üstelik iç mekanlarda, fazla poligon yokken falan. Baya gıcık oldum, ancak bi kaç hafta sonra başına oturabilirim (ruhen hazır degilim :)). Nerde JC, nerde DExII'deki eleman (adını hatırlayacak kadar uzun oynamadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 walla bu oyundan bişey anlayabilmek için heralde radeon 9800 falan gerekiyo... 9200 kesmedi vesselam...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 bu oyun civilization III ü istedi bende yüklü olmalı vs diye, sizde de istedi mi? varda ben ayrı br oyun gibi düşnmüştüm bnu hep[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 yanlış yer :)[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 oyunun soundtrack i yapımcı firma tarafından download a açıldı tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar