Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deus Ex: Invisible War

Volfied

Öne çıkan mesajlar

BU kadar bekledigim bi oyun olamazdi, BW 2 den sonra en cok bekledigim oyun yani.
Indirdim Share den, calismadi iki bilgisayr da da, surekli bi hata veriyo, kimse calistiramiyomus orjinalinde bile cok hata veiryomus, bunu dogru duzgun calistirabilen var mi, oneriniz varmi.
Bu bilg de ATI RAadeon TGP M345 var
desktop ta Nvidia GeForce3 var[hline]Lights out,
. As you hit the ground...
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi işin sırrı ne ?? readme de yazan herşeyi sağlşamak
örneğin:
*gf-mx serisi kartini varsa unutun
*ati 8500'ünüz varsa da pek fazla ümitlenmeyin
*virtual ram' istio oyun 600 MB a çıkarin ( install edememe problemi bundan kaynaklaniyor)
*direct X in son sürümünü indirip yükleyin ( oyun anlaşamamiş biyerlerle direct x 8.1 i veriyo içinde ama 9 final dişinda çalişmio )
*256 ram ile bile eh lütfen çalişio 512 istio ( virtual ramden ap ayri olarak vram illaki 600 olacak isterseniz 2gb raminiz olsun)
*ctrl-alt-del'e sakin ola basmayin , pcnizi kitler
*oynamak için user değil admin haklarina sahip olmaniz lazim bilgisayarinizda (çok oturumlu kullanicilarda sapitio)

[Bu mesaj hired_gun tarafından 14 December 2003 14:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hired_gun, 14 December 2003 14:35 tarihinde demiş ki:
şimdi işin sırrı ne ?? readme de yazan herşeyi sağlşamak
örneğin:
*gf-mx serisi kartini varsa unutun
*ati 8500'ünüz varsa da pek fazla ümitlenmeyin
*virtual ram' istio oyun 600 MB a çıkarin ( install edememe problemi bundan kaynaklaniyor)
*direct X in son sürümünü indirip yükleyin ( oyun anlaşamamiş biyerlerle direct x 8.1 i veriyo içinde ama 9 final dişinda çalişmio )
*256 ram ile bile eh lütfen çalişio 512 istio ( virtual ramden ap ayri olarak vram illaki 600 olacak isterseniz 2gb raminiz olsun)
*ctrl-alt-del'e sakin ola basmayin , pcnizi kitler
*oynamak için user değil admin haklarina sahip olmaniz lazim bilgisayarinizda (çok oturumlu kullanicilarda sapitio)

[Bu mesaj hired_gun tarafından 14 December 2003 14:37 tarihinde değiştirilmiştir]

daha ilk ikisinden kaybediyom
ooof be eidos, bu kadar bekledik oyununu boole mi cikartacaktiniz, belanizi bulun[hline]Lights out,
. As you hit the ground...
Sosyal ağlarda paylaş

oynu oynadim bazı seyler eksik gibi bazı seyler ilk oynun aynısı hatta ama kurtariyor.
1.level olayi bitmiş artık level atlamak experience almak yok onun yerine tamamen augmentationların uzerine gidilmiş yani hersey onlara baglanmiş(hacking fln)
2.tech cok ilerlediginden artık kapilarda fln kilit yok herhalde ondan lockpickte gitmiş.
3.stealth fln yine cok onemli oyunda konusmalar fln yine onemli ama extra bişiler getirilmemiş bu bence kotu olmush.
4.senaryo baya iyi..burdan kurtarıyor..ilk oyundan aliştıgımız bir cok yoldan gitme imkani lagimdan havalandirmadan gecme fln gibi seyler var hemde cok baya memnun kaldim.

şimdilik baslardayim ama makina azda olsa kastigindan derslerin yogunlugundan oynayamioyorum, level sistemi fln olmadigi icin cok uzulmustum ama oyun havasini kaybetmemiş adını hak ediyor en azından.

sistem konfig:
p4 1.4
512 mb rd ram
gfx 5200
fln bunda caliştı pek takılmıyor her ayar midde[hline]Mors certa et hora certa
Sosyal ağlarda paylaş

oyun içinde bir bug buldum ama bug beni şaşirtti ...
şimdi olay şu...
"bir yer var bi adamdan yeni geliştirilen bir silahin kutusunu açmasini istiyecez.... silahi wto istio bizden , order ise adamin öldürülmesini istio .. ama şöyle bir sorun var eğer silahi alacaksak alt odada kliaoz adamı olduremioruz , adami çldürürsek silah odasi kitlemiyor silahi alamiyoruz...
adamin odasinin kapisi silahin düğmesine basar basmaz kitlenio adami öldürürsen de silah düğmesi açilmio ( ayni anda basilmasi laizm) ..birkaç denemeden sonra ben akillilik edip adamin odasinin kapisinin yoluna sandalye tıkadim ... boylece kapi tam kapanmadi ... silahi aldim .. adamin yanina gittim.. normalde 2-3 kılıç darbesi ile ölen adam , 10 15 kere vurmamla cani bile gitmedi derken bi gıdım indi cani .. bende inat ettim ..15 dakika kılıçtan geçirdim adami ( OHA!!!) oyun yapimcilarinin bunu yapmami beklemediğini biliorum dedim "tam oyun kitlenicek ehehe bug buldum lol" ...adam öldü ben kitlensin bekliorum .. hoop orderdan msg geldi "silahi wto için çaldiktan sonra bu adamin ölmesi bir anlam ifade etmiyor!!!" ben bug beklerken oyun beni bug etti :P[hline]Vanity is my favourite sin¹
¹kibir en sevdiğim günahtır
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben de de oyun u save ediyodum fakat devamlı aynı yerden başlıyodu. napıyodu anlamadım. gece 1.1 yamasını indirdim herşey düzeldi. bi de back-up cd yamasını indirdim fıstık gibi oldu.

1.1 yaması url = http://216.127.90.3/patches/dxiw_1[1].1_patch.exe

[Bu mesaj armagildo tarafından 19 December 2003 13:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun beni deli etti.

Hem boktan grafikler hem de yerlerde sürünen performans. Üstelik iç mekanlarda, fazla poligon yokken falan.

Baya gıcık oldum, ancak bi kaç hafta sonra başına oturabilirim (ruhen hazır degilim :)). Nerde JC, nerde DExII'deki eleman (adını hatırlayacak kadar uzun oynamadım)
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...