Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Cuce said: gerekli encounterlar hazırlanırsa, gayette pve turnuvaları yapılabilirnir, gerek zaman karşı olur gerek birbirine karşı en basıtında naxx'ı en kısa sürede bitirme olur, daha taktiksel olarak dalga dalga gelen düşmanları öldürme iki farklı arenadaki iki ekibin, öldürdükleri mob'u diğer tarafta spawnlatması olur falan filan cart curt, mümkün böyle şeyler. en az pvp kadarda hype'ı olur böle olayların. sony nin bütün tarihinde yaptığı tek düzgün iş ve bence yaşadığım en güzel mmo tecrübelerinden biri eq1 deki lost dungeons of norath ile gelen zamana karşı yapılan bu yolla başarılı run yaptıkça puan kazanıp ench vs aldığın kendi ladder ı olan ve insanların birinci olmak için veya fail olmadan en uzun devam etme rekoru için bir taraflarını yırttığı dungeonlardır. ben yıllardır her oyundan böyle bir zamazingo bekliyorum ama nedense kimse bulaşmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 level unreachable falan olcak bunlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Remember. Remember the twentyfifth of november. Diyen çıktımı acaba. Hiç okuyasım yok konuyu >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Lamerize said: 23'ünde ne yapacaklar ki kesmişler şimdiden ne varsa, 23 ne alaka yani bilen var mı ? twentyfifth=25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 http://www.ctrlaltdel-online.com/comic.php?d=20081114 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 25 Nov. Wow un çıktığı gün. Adamların hayatları değiştiği için o gün isimini öyle koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 mass-sui yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 15 kasım'da çıktı ki oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Blizzard Entertainment announced World of Warcraft on September 2, 2001. The game was released on November 23, 2004, celebrating the 10th anniversary of the Warcraft franchise. http://en.wikipedia.org/wiki/World_of_Warcraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Evet 23'ü doğru tarih .. 15'i yazıyodu weblebi'den almıştım zamanında 1 hafta ertelendi demişlerdi de hatta aklımdan çıkmış.. Hatta ben o anı ölümsüzleştirmeyi tercih etmişim :)Tam 4 yıl öncesi .. işte o an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 bitch king asudhausdhuahds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 4. yıl şerefine baby bear yollamış blizzard. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 dEaThMooN said: Evet 23'ü doğru tarih .. 15'i yazıyodu weblebi'den almıştım zamanında 1 hafta ertelendi demişlerdi de hatta aklımdan çıkmış.. Hatta ben o anı ölümsüzleştirmeyi tercih etmişim :)Tam 4 yıl öncesi .. işte o an :D yalnız böle bi tesafüd yok .. Oyun avrupa'da 15 Şubat'ta çıkmış ama benim resmin üstündeki tarih Asya, Amerika'daki çıkış tarihi olan 23 Kasım ! lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 bear cok seker ya, bind on account olması da super :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış tam bu topiclik bir laf =P Eski defterler açılmış falan gerek yok bence kim iyi kim kötüye önemli olan kendimizin bir şekilde o bossları görüp kesip item toplamak bana göre world first falan anca bu adamlar gibi para kazanıyorsan bu işten ya da isim yapıyorsan önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Ensidia olmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Sponsorları da Dubai'den birisiymiş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 lol daha boktan ısım bulamamıslarmı. ensidia, endian, big endian fln lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 kungen benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Para adama neler yaptırıyo :) Ensidia nedir, Nihilum isminden sonra tam bir fail, hic begenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Draconian Deflector'lı günlerini de biliyoruz Kungen. Show yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Kungeeeen. Adam ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 AQ40 zamaninda kungenin az parasini yemedim ben, tam bir serefsiz edasiyla farmladigim clothlari stacki 3g'den satmistim adama ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 SKillium varken Ensidia. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 bir hap ismiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar