Llama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 mika naim bi çocuk yaparlar artık ilerde.. bune bee ikiside ne kolluyor birbirini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 naimin cocugu olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Hahah bu ne ya birbirlerine laf sokmak için yemek yapıyorlar sanki.''Allah belanı versin hiç tuz koymamışsın''. Kız masada çok beğendim diyor.Sonra tek tek konuşmalarda aslında hiç beğenmedim diyor hahahah. Yemekten önce de bi laf sokup ;laf yedirme yarışı var.O lafları yiyip doyuyorlar zati. Tutar bu yarışma, raytingi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 naim kaşlarını alıyor sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 nika 10bin ytlye veririm dedi boyu birazz daha uzun olsa ederi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 İlk bölümde sarmıştım. Nika gibi bi hatun çıkmıştı sarışın 23yaşında mimar deli dehşet bi evi vardı hatun 12 çeşit yemek yapmıştı. Ondan sonra gelen 2. güzel nika dır. Ufak mufak ama.. Program çok güzel feci bağlıyor.Öğrenci Evinde 5-6 erkek oturup izliyoruz resmen. nika nın bölümü izleyeceğiz diye neleri ektik =) Bugun naimdelerdi. Naim süper servis yaptı yalnız. Tabi herifin herşeyine bok attılar.Kusur bulamayınca. Enterasan tipler var daha çok tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 abi resmen rol yapıyo hepsi ya. 2 gündür izliyorum zorla da olsa. gayet senaryoya uygun davranıyolarmış gibime geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 forgiver said: dasaaa said: mesela o kıza "sefimli lan bıcı bıcı bıcı" diyen olması vs. yalan mı yalan mı kız feci gıcık, dersen ki ütopik bi şekilde "format atabilirim ben bu kıza" bak o zaman olabilir. yoksa bildiğin gıcık bu. tabii olay sadece mika (nika?) ile sınırlı değil, bu ve benzeri her türlü subhuman için görüşüm aynıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 ahusdah naim tanga giyiyo ya alışveriş yaptıgı sırada çok komikti ya kamerada arada yakın çekim falan alıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 nika sayesinde oldu birinci ama adama hll manyak sofra kurdu be herif etilerde ama o türlü değil anlaşılan bir bayanla çekilmiş fotosu vardı evde zaten muhabbetlere fln bakınca beyfendi geçinen bir anadolu erkeği olduğu belli aldasdl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 dolma sardı lan adam asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Ben izlemiyorumda bugün denk geldi ıspanaklı tarhana çorbası nedir lan sfdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Milamber said: herif etilerde ama o türlü değil anlaşılan nasıl değil ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 fenris said: Milamber said: herif etilerde ama o türlü değil anlaşılan nasıl değil ya... var bi kırıklık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 du bakalm tanıyacak mısınız? http://www.oyuncuadresi.com/oyuncu/oyuncuprofilim.aspx?oyuncuid=2759 http://www.oyuncuadresi.com/oyuncu/oyuncuprofilim.aspx?oyuncuid=2972 bazı yarışmacılar /ya da tümü fake olabilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 abi bu televizyondaki hiçbirşeye inanmıyorum artık. şu ilhan'ın taksicilik yaptığı yarışma programındada hep ajansa bağlı adamlar gidiyolardı. YALNIZ; Oyunculuk Deneyimi Reklam - ÇARKIFELEK YARIŞMASI - Yıl: 2008 Reklam - SHOW TV YEMEKTEYİZ YARIŞMA PROGRAMI - Yıl: 2008 Reklam - HERŞEY DAHİL TV PROGRAMI - Yıl: 2008 Dizi - ACI HAYAT - Yıl: 2007 - 1 Bölüm Reklam - SAÇ REKLAMI KIBRIS - Yıl: 2003 Reklam - KIBRIS-GEÇİTKALE ÇOCUK GÜZELLİK YARIŞMASINDA JÜRİ ÜYESİ- Yıl: 2003 Reklam - KIBRISIN EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN MANKENİ ÖDÜLÜ - Yıl: 2002 Reklam - BEST MODEL OF CYPRUS 2.CİSİ - Yıl: 2002 direk oyunculuk deneyimi olarak yazıyo. yuh be abi. bu kadar da açık olmaz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 bu tv deki programları izleyenlere inanamıyorum ya:) nasıl kaldırıyor mideleri hele o sabahları gösterilen kadın programları yokmu şaşırıyorum ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 biraz yapıcı olsalar çok güzel program olabilir illa çirkeflik yapıcaklar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 her hafta 1 kişinin parayla tutulduğuna inanıyorum artık. Adam zaten 10 milyarı kazanamamak ortalığı galeyana getirmek için oynuyo. Örnek: hasan abi, bu haftaki gay(naimmi ne) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 gel gör ki naim kazandı ama :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 bu hafta cırt olcak sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 kokoş dedi lan kıza hahahdhsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Haşmet Babaoğlu yazmış :D "Yemekteyiz"i izledim, anladım: Çürüyoruz! Medya dev bir endüstriymiş, reytingmiş, reklam gelirleriymiş, " insanlar bunu istiyormuş " falan filan... Hepsinin hikaye olduğuna inanmanın eşiğindeyim. Açık söylüyorum... Televizyonlardaki bu kötülüklerin başka bir gerekçesi olmalı! Hatta paranoyaklaştığımı bile söyleyebilirim. " Reality show "ların (özellikle de yarışmalı olanlarının) yapımcılarının aslında gizli bir tarikatın üyeleri olduğundan ve korkunç bir gaye uğrunda çalıştıklarından kuşkulanıyorum. Sanki hepimizi " İnsan "ın yüce amaçlara uygun düşmeyecek kadar alçak; samimi olamayacak kadar sahte ve berbat bir yaratık olduğuna inandırmak istiyorlar. Anladım artık; " Reality Show "ları seyretmek demek, çürümek demek... Çünkü seyrede seyrede beş para etmez ödüller için başkalarının manevi cesetlerini çiğnemenin normal bir şey olduğunu düşünmeye başlıyoruz. Çürüyoruz; çünkü bu programları seyrederken kötülüğümüzle o kadar çok yüzleşiyoruz ki, bu durum giderek kayıtsızlığa dönüşüyor. Geçen gece " Yemekteyiz " yarışmasını izledim. Yalnız tadım tuzum değil, bütün huzurum kaçtı! Yazıklar olsun! En çok da dünyanın en normal şeyiymiş gibi dedikodu yapan, birbirini aşağılayan, hasetten çatlayan, acınacak hallerini yalanlarla örten yarışmacılara yazıklar olsun! Şimdi baştan başlayayım derdimi anlatmaya... Tv'de insanlar evlilik için yarıştırılıyormuş, ayıp! Şimdi de işsizler iş bulmak için yarıştırılacakmış! Rezillik! İyi de bütün bunların altında ne kadar pespayece de olsa bir tür çaresizlik var. Peki bu " Yemekteyiz " yarışmasına katılanlar neyin peşinde? Yarışmacılara bakıyorum. Hiçbiri 10 bin liralık ödül için bunları yapacak insanlar gibi gözükmüyorlar. O halde... Bunca edepsizlik, bunca duygusal sadizm ve yıkıcı rekabet sonucunda ne elde edecekler? Ekranda görünmüş olmanın ne idüğü belirsiz kazancı için mi bütün bunlar? Sofra nedir? İnsan sıcaklığıdır. Berekettir. Yalnız mideleri değil ruhları da doyurur sofra. Düşmanları barıştırır. Biliyorum; günümüzün hır gürü içinde kalabalık sofraların tadını çıkarmakta zorlanıyoruz. Doğru! Ama sofra kurmanın ve yemeği paylaşmanın manevi değerini unutabilir miyiz hiç? Asla... diyeceğim ya... Unuturuz! Böyle programları seyrede seyrede unuturuz! Tamam! Dünya kötüleşti! Tamam! Hayat rezil bir yarışa döndü! Hiç değilse sofrayı bu çirkinliğe alet etmeyelim bari! Yemek yapmayı içgörüden ve kültürden yoksun bir böbürlenme malzemesi ve sofrayı paylaşmayı birbirimizi aşağılama ortamı haline getirmek bir " reality " ise... Ben pes ettim! Son notum da şu... Bu programdaki bazı yarışmacılar yemek yaparken annelerine telefon edip pişirme tarifi için yardım alıyorlar. O sırada bir anne de çıkıp... "Kızım sakin ol veya biraz daha tuz koy" demek yerine ne zaman " kızım o saçmalıkta ne işin var " diyecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Babaoğlu güzel yazmışda, şimdi bu programı oturup ciddi ciddi eleştirmek için izlerse tabikide böyle bir yazı çıkar ortaya. Açıkcası birazda abarttığını düşünüyorum, program hakkında değil ama dünyamış hayatmış yargılamak kişiden kişiye değişir.. abartmamalıymış. Ben valla yemeğimi koyuyorum önüme kahkaha atarak izliyorum, bi hasan abi bi gay bi kokoş yesinler birbirlerini şov yapsınlar, sonuçta ciddi bir program değil reyting amaçlı bir yarışma... evt zevk alıyorum >:D<, yada şöyle diyim alan maymun veren maymun(değiştirdim evt). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 bu butun reality showlarin staged oldugunu da biliyomuymus sayin hasmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar