Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yemekteyiz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Burda okuyunca, bir seyredeyim dedim ve klasik birbirinin kuyusunu kazma senaryosu sinirlerimi bozdu.Özellikle ortada emek varken yapilinca, katlaniyor sinirim.

Yalniz balik sonrasi helvayi bilmeyen zevzeke burdan saygilar.
Mesaj tarihi:
ya bi tane mal illa çıkıcak haa
ulan adam deniz mahsullerini yaptı bi erkek olarak
hala iddalı menü değildi diyorlar
ulan hayatı boyunca bir arada yenizmi la bu kadar yemeği
yuh kızdım haa
Mesaj tarihi:

gerekenler:
3adet kıl genç, 1 daha mülayim genç, bi yaşlı teyze/amca..

10000ytl ödül koyup birbirlerini gırtlaklamalarını izliyoruz.. neyse ki biz dahil değiliz prooğrama. yoksa mika mıdır, nika mıdır nedir tokat manyağı yapar, esmer gıcık kızı tartaklar, gay herife elle dokanmak beni tiksindireceği -ve hatta tiskindireceği- için balıkla döverim.

balığı salayıp kafaya güzelce oturtucan ama!

yihu! lol..

Mesaj tarihi:
Nika çok çok tatlı ama bildiğin mal,sadece obje olarak görürüm ben onu ...

özellikle yarın onun evindeki görüntüleri gördüm de,bildiğin salak yani çok sinir oldum.Menüye yemek yazıyor ama yapamıyor ... mal
Mesaj tarihi:
Madcat said:

mikaya aşık oldum.
varsın yemek yemesin ben yerim.

kız güzel de çok gıcık lam.. bi de nereli ki bu.. mika, nika diye isim mi olur?

ben o herifi hâlâ balık ile dövülmesi gerektiğini düşünüyorum.. ZBAM! swh
Mesaj tarihi:
ara sıra izliyorum.bence oylara halkta katılmalı.goruntuye ve yorumlara göre verebilir halk oy.cunku orda millet yemeği sevse bile pustluguna 1-2 veriolar.hak eden kazanmıo yani.sonuçta ortada 10 bin ytl var.cok para depil ama işin içine para girdimi çakallık kaçınılmaz

onun harici böle bi yarışmaya girsem.evime gelip mal mal konusanı program sonunda kapıdan cıkar cıkarmz döverdimn
Mesaj tarihi:
Yaptığı şeyler (evet, şey) yemek değil ama halk oylaması olsaydı Mika'ya verirdim puan sdjkhf
Ama biraz fazla salak. Madem yemek yapmayı bilmiyosun, yarışmaya niye giriyosun öyle iddialı yemeklerle. Yap makarna işte sdf
Mesaj tarihi:
annem kuralları 6-7 kere anlattı idrak edemedim bi türlü nasıl böyle bi yarışma olabilir diye, dedim kadın yanlış anlamış heralde. daha dandik kurallar olamaz ya, yerden yüksek oynasınlar direk.
Mesaj tarihi:
Kojiroh said:
Yaptığı şeyler (evet, şey) yemek değil ama halk oylaması olsaydı Mika'ya verirdim puan sdjkhf
Ama biraz fazla salak. Madem yemek yapmayı bilmiyosun, yarışmaya niye giriyosun öyle iddialı yemeklerle. Yap makarna işte sdf

biraz ?
Mesaj tarihi:
ooff çok kötüydü be...

barely legal kız çok antipatik bi tip. bişey becerebildiği de yok zaten. ama onla dedikodu yapan tip ondan da gıcık olmayı başardı.
  • Yeni Oluştur...