nocom Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 tüh bitti mi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 sarışın kız baya baya otistik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 uzun saçlı bi amca vardı noldu o :P nasıl bi program abi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 sarışın kız çok iyiymiş, tikky değil sanki, yaşı 18 ise iyi rol yapıyor boyu uzun olsa supermiş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Burda okuyunca, bir seyredeyim dedim ve klasik birbirinin kuyusunu kazma senaryosu sinirlerimi bozdu.Özellikle ortada emek varken yapilinca, katlaniyor sinirim. Yalniz balik sonrasi helvayi bilmeyen zevzeke burdan saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 ya bi tane mal illa çıkıcak haa ulan adam deniz mahsullerini yaptı bi erkek olarak hala iddalı menü değildi diyorlar ulan hayatı boyunca bir arada yenizmi la bu kadar yemeği yuh kızdım haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 gerekenler: 3adet kıl genç, 1 daha mülayim genç, bi yaşlı teyze/amca.. 10000ytl ödül koyup birbirlerini gırtlaklamalarını izliyoruz.. neyse ki biz dahil değiliz prooğrama. yoksa mika mıdır, nika mıdır nedir tokat manyağı yapar, esmer gıcık kızı tartaklar, gay herife elle dokanmak beni tiksindireceği -ve hatta tiskindireceği- için balıkla döverim. balığı salayıp kafaya güzelce oturtucan ama! yihu! lol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 o değil de naim in kıçını dönüp o kanepe tarzı şeye atlaması efsane ya. mikaya aşık oldum. varsın yemek yemesin ben yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 hakkaten o atlayış kadar gay bişey görmedim karizma reset düğmesinin takılı kalması diycem ama 0'ın altında kalıyor be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Nika çok çok tatlı ama bildiğin mal,sadece obje olarak görürüm ben onu ... özellikle yarın onun evindeki görüntüleri gördüm de,bildiğin salak yani çok sinir oldum.Menüye yemek yazıyor ama yapamıyor ... mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Madcat said: mikaya aşık oldum. varsın yemek yemesin ben yerim. kız güzel de çok gıcık lam.. bi de nereli ki bu.. mika, nika diye isim mi olur? ben o herifi hâlâ balık ile dövülmesi gerektiğini düşünüyorum.. ZBAM! swh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 kaşar yarışıyor oha liseyi yeni bitirmiş kendini yarışmada bulmuş ... bende katılacam lan 1+1 öğrenci evimde ağırlayacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 karının yardımcısı var haa bizim hemşo çıktılar bunlar : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 aaaarghh hicbir sey bilmiyor... o yag o pilav... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ara sıra izliyorum.bence oylara halkta katılmalı.goruntuye ve yorumlara göre verebilir halk oy.cunku orda millet yemeği sevse bile pustluguna 1-2 veriolar.hak eden kazanmıo yani.sonuçta ortada 10 bin ytl var.cok para depil ama işin içine para girdimi çakallık kaçınılmaz onun harici böle bi yarışmaya girsem.evime gelip mal mal konusanı program sonunda kapıdan cıkar cıkarmz döverdimn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ALLAHIM SANA GELİYORUM. mikaya bakar mısınız ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Yaptığı şeyler (evet, şey) yemek değil ama halk oylaması olsaydı Mika'ya verirdim puan sdjkhf Ama biraz fazla salak. Madem yemek yapmayı bilmiyosun, yarışmaya niye giriyosun öyle iddialı yemeklerle. Yap makarna işte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ben onla dışardan dürüm getirtirim gene de yerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 annem kuralları 6-7 kere anlattı idrak edemedim bi türlü nasıl böyle bi yarışma olabilir diye, dedim kadın yanlış anlamış heralde. daha dandik kurallar olamaz ya, yerden yüksek oynasınlar direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Kojiroh said: Yaptığı şeyler (evet, şey) yemek değil ama halk oylaması olsaydı Mika'ya verirdim puan sdjkhf Ama biraz fazla salak. Madem yemek yapmayı bilmiyosun, yarışmaya niye giriyosun öyle iddialı yemeklerle. Yap makarna işte sdf biraz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ooff çok kötüydü be... barely legal kız çok antipatik bi tip. bişey becerebildiği de yok zaten. ama onla dedikodu yapan tip ondan da gıcık olmayı başardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 saat kaçta nerde falan bu ya dün gördüm manyak ötesi bişi lan süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 showda sanırsam aştıda başlıyor yada beş bucuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 bu programa kardeşimle beraber katılmaı düşünüoz... bi kere yemek yapcaz sonra hep yicez... öğreci evine lazım bu program... walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 yahu kiz corbayi unuttu be:) Ayrica kizda guZellik namina cok bisey de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar