SolidSnake Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Lütfen bana özel mesaj atın çok çok aciL ![signature][hline]BattleNet : MaGe_SoLid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 ya çüş kimse yokmu tamam buraya msg atsanızda olur :)[signature][hline]BattleNet : MaGe_SoLid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 evet ?[signature][hline]icq: 60174325 http://web.icq.com/whitepages/message_me?uin=60174325&action=message Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 bende yuklu heroes 3 ve armageddons blade expansion ama yuklu olan pcde suanda net baglantisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Shadow of Death yüklü[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 shadow lu armalı var ... sen ozel at sorunun varsa ve ortalıga anlatamayacagın cınstense ...[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ... Vampire Hunter D Godanilyum potanslarını komplex parametric impulsatorler le guclendırelım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 ortalığa anlatamayacağın cinsten sorunun varsa topic açmak niyedir ben onu anlamam birşey yasaksa üstü kapalı hali de yasaktır, her türlü hali de. sözüm yasak olan şeylere, yasak olmayan birşey yapanlar üstüne alınmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 said: arcane, 02 Mayıs 2004 03:53 tarihinde demiş ki: ortalığa anlatamayacağın cinsten sorunun varsa topic açmak niyedir ben onu anlamam birşey yasaksa üstü kapalı hali de yasaktır, her türlü hali de. sözüm yasak olan şeylere, yasak olmayan birşey yapanlar üstüne alınmasın :) arcane yasak birşry sormayacagım , soracagım şey şuydu; heroes3 klasörürünüzde (SOD de olabilir ) Video.Vid diye bir dosya varmı ?Varsa kaç kb ? -cevabınızı bekliyorum.[signature][hline]BattleNet : MaGe_SoLid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 lol. Bunu ilk mesajında sorsaydın şimdiye çoktan cevap almıştın.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 said: GEd, 02 Mayıs 2004 01:47 tarihinde demiş ki: bende yuklu heroes 3 ve armageddons blade expansion ama yuklu olan pcde suanda net baglantisi yok vahiy yolu ile post atan adam .....Ged :)[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 ahahaha hiredgun nsl yakalıosun şöle şeyleri çok çakalsın ek$iden alışkanlık heralde =P[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 yüklü bende de?[signature][hline]BOccOB, 25 Nisan 2004 22:26 tarihinde dönem ödevi yapılacak güzel bir program arayan arkadaşımıza demiş ki: Ben paint le yapıyorum, biraz zor oluyor ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 oyunun yüklü olduğu pc de net olmaması ihtimalini de yakalarsanız hoş olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 hired_gun'ın ve MrBomb'un mesajlarına 3-4 kere baktım "bunlar ne demek istiyor" diye.. jeton geç, bayaa geç düştü tabii :) gece gece oluyor böyle şeyler :)[signature][hline]i'll kill you myself. i see you have an appetite for destruction it is a good day to die! i sense a soul in search of answers. honor guide me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Heroes IV oynamıyormusunuz yaf ! Heroes III güzeldi ama IV çok deli...[signature][hline]Now I lay me down to sleep Pray the lord my soul to keep If I die before I wake Pray the lord my soul to take :-) :-) [Bu mesaj Andre tarafından 03 Mayıs 2004 23:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Birde aklıma gemişken Heroes IV ü multiplayer oynayan var mı?[signature][hline]Now I lay me down to sleep Pray the lord my soul to keep If I die before I wake Pray the lord my soul to take :-) :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar