BonePART Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 http://www.headinjurytheater.com/article73.htm http://www.headinjurytheater.com/article95.htm Sirkette okurken resmen deli gibi baktilar bana salak salak guldum saatlerce cunku. Orgy kurallarinda yere dustum direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kickapoo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Abi bu ne?? Gay kurt kuşu.::o (yanlız beceremedim resmi koymayı bi türlü.Kanatlı gökkuşağı temalı kurt işte :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 :)-D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 asswere Epic Fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 DND'den tiksindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Adama katilmamak elde degil..fakat ozellikle iki yaratik varki hem ben cok severim hemde bi cok maceramda kullanmisimdir.Orcwort ve cadaver collector.Bu ikisine lame demis uzuldum acikcasi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 collector iyidir harbiden. o kurallar da muhtemelen rahmetli gygax ındır. yolda karşılaştığın fahişeler için filan zar tabloları vardı. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 helm'i öldürdüğünü sananlardan daha fazlasını beklemem zaten :p hoş gerçi helm'i öldürmeyenler de saçmalayabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 room of death kismina cok guldum ya, o nasi bi sacmaliktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Bu harlot olayinin devami tadinda bisi denk geldide koptum gene. http://www.toplessrobot.com/2008/06/the_12_harlots_of_the_dungeons_dragons_random_harl.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 şu giff denen yaratığa koptum bende. ekleyecek birşey bulamamışlar special attack "head butt", kafa atıyo direk kızdığı zaman. intelligence low demiş ama resme bakılırsa barutu bulmuşlar bir de tabanca icat etmişler, gözlük falan da takıyor. tamam mutlaka bu işler maddi çıkar gözetilerek yapılıyor ve tasarlanıyor da, monster manual çıkaracaz, şişirecez diye bu kadar da sallanmaz yahu. diğer yaratıklara hiç girmiyorum bile... şu hayvanlar alemi olmasa ne olurdu bu adamların hali acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 en korkuncu o yaratık 2nd editionda kitabında var ya. wizards of the coast electronic arts ise tsr black isle gibi bişey. nası öyle bir yaratık var 2nd editionda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 evet bende war 2nd edition monsters manuel giff ordaki en abuk karakterlerden bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Fiend Folio çok başarızsız bi kitap içinde biton aptal yaratık var birde adamlarım artwork'leri niye her yeni sistemde değişiyorsa 3th deki thiefling ile 4th dakiler baya bir alakasız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 harbiden nedir bu!!! sürüngenim ama uçarım, çok ta renkli bir yaratığım aynı zamanda. tamam garip ucubik bi yaratık olacak elbetteki ama bu kadar mı işkembeden sallanır. sanat yönetmenleri kim bunların :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 of of çok bomba saçmalıklar varmış ama mimic'leri severim ben ya, nox'ta mesela süperdi. seçim çemberi kırmızıya dönüyordu zaten anlıyorduk, onu anlayana kadar çok küfretmişimdir ama. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 abi süper şeyler var ya ahaha ORIGAMI GOLEM nedir afdgvs http://www.headinjurytheater.com/dnd%20paper%20golem.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 kağıttan mı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 evet origami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 hahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 unaproachable east de mi acaba o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 ordan değil. zaten o kitapta pek caponvari yerler yok. güzel kitaptı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 origami golem? herşey bitti bir de kağıt makas taş mı oynayacaz? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar