Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günaydın Liboşlar

sg-1

Öne çıkan mesajlar

O korktuğunuz ideoloji bu ülkenin kurucu ideolojisi Atatürkçülük. O saydığın hiçbir ideolojinin yanına bile yaklaşamayacağı derecede yenilikçi, çağdaş, tek hedefi anadolu insanını kulluktan kurtarmak olan bir fikir akımı, bir devrimler toplamı.

Ama yukarıda yazdığım güruhların hiçbirisinin işine gelmeyen fikirler tabi bunlar. O yüzden saldırmaya tam gaz devam.
Sosyal ağlarda paylaş

bizim işimize gelmeyen bu ideolojik düşünce kalıbının tamamı zaten, demokrasinin ve "birey"in önünde duran en büyük engel bu çünkü. insanların istediği gibi kimliğini, kültürünü, dilini yaşamasının önünde duran her ideoloji baskıcıdır, otoriterdir, dolayısıyla anti-demokratiktir.
Sosyal ağlarda paylaş

sg-1 said:
Kurtlar sofrasının ortasındaki bir ülkenin demokrasisini savaşarak kazanmamış, birileri tarafından hediye edilmiş halkının "saldım çayıra mevlam kayıra" şeklinde başıboş bırakılamayacağını, ... biliyoruz, bu yeter.

halktan üstün değilsen o zaman sükut et de kendi karar versin yöneticilerine.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
sg-1 said:
Kurtlar sofrasının ortasındaki bir ülkenin demokrasisini savaşarak kazanmamış, birileri tarafından hediye edilmiş halkının "saldım çayıra mevlam kayıra" şeklinde başıboş bırakılamayacağını, ... biliyoruz, bu yeter.

said:
iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr-ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.

Halkı gerekirse halka rağmen kurtarmaktır vazifemiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
sg-1 said:

İradenin karar verdiği yöneticilerle 3. dünya ülkeleriyle yarışır duruma geldik zaten. Eleştirincede "siz üstün müsünüz" safsatası. Millet ve yöneticiler adam olamamış, yönetememişler, seçememişler ki bu noktadayız. Yok üstün müsün yok bilmem ne... Üstüm olsaydım bile tek kişi bu ülkenin ne işine yarayacak? Kitlece cahil kaldıktan sonra benim statüm neymiş bu ülke için çok mu farkedecek? Ama yok, çoğunluk seçtiyse bir bildikleri vardır mantığı işe geliyor tabi o yüzden.
Sosyal ağlarda paylaş

Ülkemi bölmeye çalışmıyorum, dinin sosyal hayatta egemen olmasını istemiyorum, ülkemin başka ülkelerin kumandasında onların çıkarlarına uşaklık ederek yönetilmesine karşıyım.

Buysa gaflet dalalet, evet, Mustafa Kemal'in Vahdettin tarafından vatan haini ilan edildiği gibi bir vatan hainiyim.
Sosyal ağlarda paylaş

halk ben, halk sen, halk hepimiziz. halk sen değilsen, halk ben değilsem, halk hepimiz değilsek, halk kim o halde zaten? senin görüşün de halkın görüşü, benimki de.

işte burada temsili demokrasi devreye giriyor, halkın ortak kararlar alabilmesi için insan medeniyetinin ulaşabildiği en ileri nokta şimdilik.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu saydıklarım anayasanın değiştirilemeyen maddelerine ait. Bunlar temsili meclis istese dahi değiştirilemeyecek şekilde kodlanmış yasalar.

Buna rağmen ülke bu saydıklarımızın, hani "olmasını istemiyoruz" dediklerimizin tehdidi altında.

Bu sana birşey ifade ediyor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...